Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayyy evet ya Bilgece ye katılıyorum. Ne güzel hoş sohbet oldu.

Canım sen de okuma allasen. Rabbim senin de yüzünü güldürür inş.

Başka bir mevzu daha var. Millet ne kadar iştahlı ya yok don yok emzik.
Ben de kaşığı ağzıma götürdüğüme şükür ediyordum. :KK70:

Hahahaj valla hic sorma acaba ben nasil olacagim :KK70::KK70::KK70:

Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablası:KK43: büyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Amin.
Çok üzüldüm. Rabbim korusun ya.

yok öyle değil canım bnm tabiki düşünürsün niye olmuo diye sıkıntı yaparsın bu kaçınılmaz bir şey :KK43:( ama şöyle düşünme umudu kes bu ay olmaya cak diye düşün kafandan sil işte o ay gelio inan peki doktor ne dio bir sıkıntı mı var mış ya da mesela mantar oluyorsundur yumurtlama günün belli değildir belirli bişi var mı

Bölüyorum ama... :KK16:
Merhaba hoş geldin canım:KK25:

Bende o da olmuyor canim, aslinda var ya hersey bahane. Iste kürlermis, ates ölcmelermis, gün asiri iliskiymis... Hersey Allah'tan, o ol dediginde ol diyor. Hormonlarima bakildi, hersey yolundaymis, klamidya testinin ve spermiogramin sonucunu bekliyoruz canim bakalim hayirlisi.

Hayirlisi canim :KK48:
tamamdir, kolay gelsin :KK60:
çok doğru söylüyorsun canım hayırlı saglıklı olsunda olur inşallah Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü hayırlı sağlıklı bir bal böceğiyle ;)

Sabahlara kadar bizimle yazışarak doğuma gideceksin nolacak:KK70:

Doğum sırasında eşin görevi devralir. Eee merak ederiz çünkü.
:D:D:D Allah iyiligini versin canim ya

çok doğru söylüyorsun canım hayırlı saglıklı olsunda olur inşallah Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü hayırlı sağlıklı bir bal böceğiyle :KK66:
Amin Allah razi olsun canim, üm arzu edenlere bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah :KK60:

Ne yapsam ne yapsam da moralim yerine gelse. :KK53:

Alışverişe çıkıp kredi kartının dibine mi vursam? :KK14:

Dans edip zayıflasam mı? :KK49:

Ne yapsam?

Gidip okumak istediğim kitapları mı alsam.:KK54:

Ne yapsam?

Bence git alisveris yap ohhh:-) :-)
Biz de birazdan cikicaz. Bu arada idrar testi yaptim bir sey cikmadi maalesef. Kesin gebe degilim zaten..

Bence git alisveris yap ohhh:-) :-)
Biz de birazdan cikicaz. Bu arada idrar testi yaptim bir sey cikmadi maalesef. Kesin gebe degilim zaten..
canım 4 saat falan beklemen lazım en az bekledin mi birde bnmde 1 ay senin gibi oldu böyle su gibi akıntı ve aynı gün adet oldum gecikmeden yani ondan sonraki ay tuttu o akıntı içinde işte diğer belirtileri daha önce konuşmuştuk zaten alerji dedi ilaç verdi tuttu hayırlısı olsun senn içinde inşallah

canım 4 saat falan beklemen lazım en az bekledin mi birde bnmde 1 ay senin gibi oldu böyle su gibi akıntı ve aynı gün adet oldum gecikmeden yani ondan sonraki ay tuttu o akıntı içinde işte diğer belirtileri daha önce konuşmuştuk zaten alerji dedi ilaç verdi tuttu hayırlısı olsun senn içinde inşallah

Oyle mi 5 dakikadan sonra geçerli olmuyor diyorlar. O zaman biraz daha bekleyeyim belki cikar.

Oyle mi 5 dakikadan sonra geçerli olmuyor diyorlar. O zaman biraz daha bekleyeyim belki cikar.
bilgece kuzum sen 1-2 bardak su iç akşama kadar wc ye gitme idrarın sıkışsın sabahki gibi yani zaten hep idrar testlerini yani gebelik için olanı sabah ilk idrarınızla yapın derler işte sende akşama kadar tut sonra da yap çıkıyorsa vardır yoksa zaten regl oluırsun heralde

Ne yapsam?

Canim tak kulagina kulakliklari sahil varsa ve hava güzelse git biraz yürü sonra denize karsi bir banka otur kitabini oku, geri dönüste de kendine bir dondurma alirsin :KK51:

kizlar ben geldim doktorum vardi bugun sabah gittim hastalik rapor aldim, raporu gittim kuruma teslim ettim az birazcikda avm yi dolastim ama sanki dunyalar kadar is yapmis gibi yoruldum bel agrim artti. :KK51::KK68:sizler nasilsiniz gecmisi okumaya baslicam simdi

Back
X