- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.081
oyyy kıyamam sana o zaman bende artık çocuktan bahsetmiyorumtemizlik+koca yeter ama bekar arkadaşlarda var ne konuşsak ki sadece temizlik gezme tozma olsun
Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıbüyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
he yaaa bekarım kocam yok cecugm yok die fransz kaldm sayfalardır okuyom sadecee haklısın dostum değişsin konumuzz
Bende canim bende
Cok haklisin canim, insani iyice bunalima sokuyorlar amaaa insallah en kisa zamanda sende onlardan biri olursun da bu sefer de sen onlarin burnundan getirirsin
@Bilgece Oy kıyamam canım sen whatsp grubunun ses ayarlarını kıs. Ya da eşini bahane et rahatsız oluyo eşim de öyle çık. Seni çok iyi anlıyorum. Kafanı başka yönlere çevir canım bak ben öyle yapıyorum kk'da gebelik ile ilgili bir çok bölüm var arada uğruyorum ama kafa dağıtmak için buradayım. Ve 1 ay bile olmadı buraya üye olalı.
kızlarrrr merhabaaaa nasılsınız bakim
Canım ateş ölçme yöntemini denedin mi hamile kalmak için? Bu ikinciye ve bundan önce ki düşüğüme o yöntemle bir de adaçayıyla kaldım Allah ın izniyle tabi
evet tatlım gittim düşük kanamam sonunda çok şkür bitti bademcik enfeksiyonu var şuan antibiyotik almaya başladım ağrı kesiciler etkisini gösterdiği sürece iyiym :) sizler nasılsınız bayağı muhabbet olmuş hepsini okuyamadımRabbim beterinden korusun kiyamam ya
Hosgeldin canim, nasilsin? Nasil oldun? Gittin mi doktora?
Görüsürüz canimBu sefer kesin kalkıyorumarada telden bakarım inşaallah
Kiz sana basimin eti feda olsunfırsat kolluyorumda bu sıralar temzlk falan yorgun gergiin daha yumuşak bir anını bekliyorum canımee siz o zaman görürüsünüz hele bi iş ciddiyete dökülsün başınızın etini yerm sabah akşamm nişandı sözdü kıyafetti mekandı bıktırırım kendmden
amin canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinAmin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıbüyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
çok şükür iyiym canlarMerhaba canım hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın?
@Bilgece bende sabah yazmıştım sana hamilelikle ilgili okudun mu?
Gecmis olsun canim, atlatirsin insallah en kisa zamanda. Sükür, bizde iyiyiz :)evet tatlım gittim düşük kanamam sonunda çok şkür bitti bademcik enfeksiyonu var şuan antibiyotik almaya başladım ağrı kesiciler etkisini gösterdiği sürece iyiym :) sizler nasılsınız bayağı muhabbet olmuş hepsini okuyamadım
neler yaptınız bakalım vala havalrda tam hasta edicek şekilde kızlar dikkat edin kendinize sağlıktan önemli hiçbirşey yokGecmis olsun canim, atlatirsin insallah en kisa zamanda. Sükür, bizde iyiyiz :)
edecem edecem inş kabul etmezse sana yönlendririrm canmAyy yok ya biz her konuda konusuyoruz ki. Onlar durmadan saniyede bir kiz yeni 2 aylik hamile ay cok kotuyum ay soyle ay boyle ay hamileyken bu olur mu falan diyor abartiyorlar isi. Ben oyle ev islerini bi az bucuk konusurum. Ay bunlar ne kadar merakli. Tam ev kadini olmuslar gelemiyorum oyle seylere.
Ayy kiyamam ona. Uzulme lutfdn Allah sifasi i verisn. Benim yengem su an 40 yadinda ve dogustan bobregi yok ve 5 tane de evladi var.
Bir diger yengemin babasi 65 yasinda ve onun da dogustan bir bobregi yok masallah sapasaglamlar.
Uzulme lütfen sukurler olsun her seyin tedavisi var.m
Hahahahablani ikna et. Kiz biz o gruptaki gibi degiliz. Onlar abartiyor valla bunaldim :)
amin amin ama ben o kadar bahsetmeyi sevmiyorum. Hani sorarim ama saniyede bir hamilelik hamilekik diye de gecmez cok bunaltici
Valla canim haklisin ben oyle alinmiyorum sadece bunaldimabartiyorlar
Ay cnaim hos geldiiinnnn
O nasil oluyor bilmiyorum valla
ayyy çok tşk ederm canımm ama sanki sen helebi konşta sizinkiler versnde benm başmn etinide yersn gibi bi söleyşmiydi buGörüsürüz canim
Kiz sana basimin eti feda olsun
edecem edecem inş kabul etmezse sana yönlendririrm canm
ayyy çok tşk ederm canımm ama sanki sen helebi konşta sizinkiler versnde benm başmn etinide yersn gibi bi söleyşmiydi bu
sanırım aynı yastayız cnm temmuzda 28 oluyorum gerçi benmasallah en tatli zamani desene, öp kuzucugu benim yerime
Ben 27 yasindayim, 5 seneyi askin evliyim, calisiyorum, almanyada yasiyorum... öyle iste :)
Hayirlisi canim, vardir yaradanin bir bildigi.
grşz canm testten sonra haberdar et bizlerideee kibYonlendir ben ikna ederim ablanikizlar ben de ciktim hepinizi opuyorum.. esim bugun izinli. Kaldığım yerden okurum yetistikce ;-))
Canım inşallah bu ay hamilesindir de gerek kalmaz, gerek kalırsa bizim sitede var ateş ölçme yöntemi sayfası ordan bakabilirsin bende yardımcı olurum elimden geldiğince, yumurtlama gününü tespit ediyor bu yöntem, adaçayı da yumurta kalitesini artırıyor adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun günde bir fincan.Ayy yok ya biz her konuda konusuyoruz ki. Onlar durmadan saniyede bir kiz yeni 2 aylik hamile ay cok kotuyum ay soyle ay boyle ay hamileyken bu olur mu falan diyor abartiyorlar isi. Ben oyle ev islerini bi az bucuk konusurum. Ay bunlar ne kadar merakli. Tam ev kadini olmuslar gelemiyorum oyle seylere.
Ayy kiyamam ona. Uzulme lutfdn Allah sifasi i verisn. Benim yengem su an 40 yadinda ve dogustan bobregi yok ve 5 tane de evladi var.
Bir diger yengemin babasi 65 yasinda ve onun da dogustan bir bobregi yok masallah sapasaglamlar.
Uzulme lütfen sukurler olsun her seyin tedavisi var.m
Hahahahablani ikna et. Kiz biz o gruptaki gibi degiliz. Onlar abartiyor valla bunaldim :)
amin amin ama ben o kadar bahsetmeyi sevmiyorum. Hani sorarim ama saniyede bir hamilelik hamilekik diye de gecmez cok bunaltici
Valla canim haklisin ben oyle alinmiyorum sadece bunaldimabartiyorlar
Ay cnaim hos geldiiinnnn
O nasil oluyor bilmiyorum valla
bn çalışıyorum kuzum 4 yılı devirdik bizde 2.5 yasında bir kızım var sanırım bebiş istiyorsun düşünme canım düşündükçe inan gelmiyor bn 3 ay denedim 4 ay hiç umudum yoktu bir baktım günüm geçmiş bir test yaptım şok çünkü belirtiler aynı adet olacakmısım gibiydi inan olmaz dediğin ay oluyor stresi at başından
Canım ünv mezunuyum ama çalışmıyorum. Evlilik yoluna girdik 3 sene oluyor.
Sen nasılsın ne yapmaktasın?Aynen canım işte her şeyi belirti diye nitelendirdiğimizde içimizdeki çocuk daha çok kırılıyor..
Aynı durumdayız canım bana da hakem kırmızı kart verdi!
tamam canim taniki de haberdar edecegim insallah.grşz canm testten sonra haberdar et bizlerideee kib
Canım inşallah bu ay hamilesindir de gerek kalmaz, gerek kalırsa bizim sitede var ateş ölçme yöntemi sayfası ordan bakabilirsin bende yardımcı olurum elimden geldiğince, yumurtlama gününü tespit ediyor bu yöntem, adaçayı da yumurta kalitesini artırıyor adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun günde bir fincan.
Cok dogru, en önemlisi saglik...neler yaptınız bakalım vala havalrda tam hasta edicek şekilde kızlar dikkat edin kendinize sağlıktan önemli hiçbirşey yok
Yok kuzum ya öyle demek istemedim. Hayirlisiyla anneciginle konus, annecigin kabul etsin sonra valla bak gel istedigin kadar konus benimle, kafamin etiyle tatmin olmazsan kafami komple de yiyebilirsinedecem edecem inş kabul etmezse sana yönlendririrm canm
ayyy çok tşk ederm canımm ama sanki sen helebi konşta sizinkiler versnde benm başmn etinide yersn gibi bi söleyşmiydi bu
Ben ocak dogumluyum canim :)sanırım aynı yastayız cnm temmuzda 28 oluyorum gerçi ben4yıllık evliyim bnnde bir cadım var işte :) çalışıyorum bnde sen çocuk düşünmedin mi yoksa henüz bal böceği teşrif etmedi mi
Sende bu dönemlerden gectin, düsünme demenin ne kadar basit oldugunu bilirsin. Düsünmemeye calistikca ya birinin hamile oldugunu duyarsin yada biri gelir senin karsina gecip cocugunu gözüne sokarcasina sevmeye baslar.bn çalışıyorum kuzum 4 yılı devirdik bizde 2.5 yasında bir kızım var sanırım bebiş istiyorsun düşünme canım düşündükçe inan gelmiyor bn 3 ay denedim 4 ay hiç umudum yoktu bir baktım günüm geçmiş bir test yaptım şok çünkü belirtiler aynı adet olacakmısım gibiydi inan olmaz dediğin ay oluyor stresi at başından
yok öyle değil canım bnm tabiki düşünürsün niye olmuo diye sıkıntı yaparsın bu kaçınılmaz bir şeyCok dogru, en önemlisi saglik...
Yok kuzum ya öyle demek istemedim. Hayirlisiyla anneciginle konus, annecigin kabul etsin sonra valla bak gel istedigin kadar konus benimle, kafamin etiyle tatmin olmazsan kafami komple de yiyebilirsin
Ben ocak dogumluyum canim :)
1,5 senedir cocuk istiyoruz da tembel benim melegim, gelmeye niyeti yok :)
Sende bu dönemlerden gectin, düsünme demenin ne kadar basit oldugunu bilirsin. Düsünmemeye calistikca ya birinin hamile oldugunu duyarsin yada biri gelir senin karsina gecip cocugunu gözüne sokarcasina sevmeye baslar.
şaka yaptım zaten canımm çok tşk ederm inş. hayrlısıyla oluur olmazsada yine size dertleneceğim için kaçışınız yok zateenCok dogru, en önemlisi saglik...
Yok kuzum ya öyle demek istemedim. Hayirlisiyla anneciginle konus, annecigin kabul etsin sonra valla bak gel istedigin kadar konus benimle, kafamin etiyle tatmin olmazsan kafami komple de yiyebilirsin
Ben ocak dogumluyum canim :)
1,5 senedir cocuk istiyoruz da tembel benim melegim, gelmeye niyeti yok :)
Sende bu dönemlerden gectin, düsünme demenin ne kadar basit oldugunu bilirsin. Düsünmemeye calistikca ya birinin hamile oldugunu duyarsin yada biri gelir senin karsina gecip cocugunu gözüne sokarcasina sevmeye baslar.
ya kizlar bu grup hic dagilmasin he hep muhabbet sohbet edelim.
Benim liseden bir grubum var whatsappta Allahim 3 kisi hamile 4unun bebegi var bunaldim yemin ederim muhabbetlerinden. Cocuktan hamilelikten yemek tarifinden baska bir sey konusmuuorlar
Ay hamileyim midem bulandi ay bugün agir kaldirmiyim. Ay cocugumun odasi ay cocugumum kulotu tovbe ya kardesim olan var olmayan var valla biktim. Gruptan cikacagim ayip olacak. Sabır cekiyorum. Hic haldrn de anlamiyorlaR sinir oldum..
Bende o da olmuyor canim, aslinda var ya hersey bahane. Iste kürlermis, ates ölcmelermis, gün asiri iliskiymis... Hersey Allah'tan, o ol dediginde ol diyor. Hormonlarima bakildi, hersey yolundaymis, klamidya testinin ve spermiogramin sonucunu bekliyoruz canim bakalim hayirlisi.yok öyle değil canım bnm tabiki düşünürsün niye olmuo diye sıkıntı yaparsın bu kaçınılmaz bir şey( ama şöyle düşünme umudu kes bu ay olmaya cak diye düşün kafandan sil işte o ay gelio inan peki doktor ne dio bir sıkıntı mı var mış ya da mesela mantar oluyorsundur yumurtlama günün belli değildir belirli bişi var mı
Hayirlisi canimşaka yaptım zaten canımm çok tşk ederm inş. hayrlısıyla oluur olmazsada yine size dertleneceğim için kaçışınız yok zateenneyse canım bende anneme yardım edeym biraz sonra konuşuruz kızlar kib gençlik öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?