- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.041
Ama her zaman psikolojik olacak diye de bir kaide yok ki canim?@Bilgece seni üzmek istemem ama geçen ay
benim de midem fenaydı hepsi psikolojikmiş doktor dedi.
Sabah uyanıyodum direk midem bulanıyodu,
bazı sabahlar kahvaltı bile yapamıyodum bu yüzden..
Sonuç ne oldu.. Kan verdim negatif..
Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah ikimize de...
Harika düsünmüssün :) nasilsin bakalim?sagol canım bahar yorgunluğumu biraz alsın istedim malum uyur gezer gibi herkes bu aralar :))
iyi canım valla bir cadım var onun wc eğitimiyle uğraşıyorum bilgecenin profilinde konusurken kendisinin de nazik davetiyleAma her zaman psikolojik olacak diye de bir kaide yok ki canim?
Harika düsünmüssün :) nasilsin bakalim?
HOŞGELDİN canım, alırız ne demek. Aynen profil fotoğrafın içimizi açtıgeldim sanırım merhaba kızlar aranıza alırsanız bnde buradayım :)
Benden de iyilik anti, kk'dan çıkamadım bi' türlü kaldım burada...iyidir şekerim senden naberr
Masallah Allah bagislasin, kac yasinda prenses?iyi canım valla bir cadım var onun wc eğitimiyle uğraşıyorum bilgecenin profilinde konusurken kendisinin de nazik davetiylekendimi burda buldum sen nasılsın canım
Ama her zaman psikolojik olacak diye de bir kaide yok ki canim?
valla herkesin içini açtıysa ne mutlu bana kızlar o zman ee çalışıyormusunuz evdemisiniz yeni olunca bitmek bilmez sorular gelsin mi bnden o zmanHOŞGELDİN canım, alırız ne demek. Aynen profil fotoğrafın içimizi açtı
Benden de iyilik anti, kk'dan çıkamadım bi' türlü kaldım burada...
küçük bilgecemi dürtüyor seni acepp
Kiz test yapmayacakmisin?
Insallah canim, hakkinda hayirlisi
Hey Allahim ya
Hos geldim canim ya ben ya 19unda oluyorum eger 19unda olmazsan keisnlikle ayin 20sinde gunduz oluyorum bu saatlerde. Su gibi cok afedersin sanki altimi islatiyorum gibi akintim var. Hayirlisi yaaa insallaH..geldim sanırım merhaba kızlar aranıza alırsanız bnde buradayım :)
bu arada bilgece daha önce hiç gecikmen oluyor muydu yoksa bu ilk mi canım
@Bilgece seni üzmek istemem ama geçen ay
benim de midem fenaydı hepsi psikolojikmiş doktor dedi.
Sabah uyanıyodum direk midem bulanıyodu,
bazı sabahlar kahvaltı bile yapamıyodum bu yüzden..
Sonuç ne oldu.. Kan verdim negatif..
Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah ikimize de...
Herkese gubaydin canlarim.
Guzel dualar icin de hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun.
@eflalimAcizane kul canlarim Allah buyuktur her zaman dua edin her zaman.
@eflalim esin seni artik es olarak degil de aNne olarak goruyor olabikir. Bu yüzden bazi seyleri yakistirmiyor olabilir oyle psikolojik bir sorub oldugunu okumustum bir yerd .
Bir psikologa gidin ilk once. O da yardim edecektir emin ol. Rabbim.kimsnein yuvasini huzurunu bozmasin. eslerinizi size köle etsin insallahh
Acizane kul canim uzulme. Aslinda sende her sey biriktigi icin her lafina sinir oluyorsun.
Benim esim de bazen bir program izleyip begenmezse salak mi bunlar der.
Iste sizin asıl sorununuz aranizdako meseleyi tam konusamamak. istihareye yat belki bir faydasi dokunur. Benim sana dedigim seyi sorusturdun mu?? Annene sordun mu??
Haklisin canim, bende istemem üzülmesini. Insan her kipirtiyi belirtiye yoruyor.
Tabi ki yok canım ben kendimden örnek verdim sadece..
Hani bi'şey çıkmazsa üzülmesin diye.
Çünkü onu burada en iyi anlayacaklardan biride benim.
2,5 cnm tam cadılık döneminde laf yetiştirmeler beklenmedik cevaplar ve sorular günlerim ona sasırıp durmakla geçiyorMasallah Allah bagislasin, kac yasinda prenses?
Cok iyi etmissin davete icabet etmekle
Sükür bende iyiyim canim...
Yoğunluktan görmemişim hanfendü...
Sormadım canım daha.
Bazen!!! Bazen dese bir türlü her şeye muhalefet adam.
Daha doğrusu beni salak gördüğü için, benim yaptığım her şey değersiz ve basittir.
Bana diyor ki sana kim akıl veriyor? Düşün adam beni ne kadar aciz görüyorsa artık. Benim de bir beynim olduğunu düşünmüyor.
Dik kafalı. İstemiyorum , istemiyorum, istemiyorum, istemiyorum...
Birbirimize diş bilediğimiz aşikâr ama artık adım atmayacam.
Bana "başka birini mi buldun?" diyor.
Ne kadar "öküzün tekiyim, ne desen hakkın var" dese de, hala beni suçlamaya çalışıyor.
Kiz test yapmayacakmisin?
Insallah canim, hakkinda hayirlisi
Hey Allahim ya
Hayirlisi insallah bekledigin mucizen gerceklesir de burda birlikte sevinirizAyy insallaj eger oyleyse hic kizmam ona
Canim esim ekmek almaya giderken test de alacak yapocam duramiyacagim sanirim
Hos geldim canim ya ben ya 19unda oluyorum eger 19unda olmazsan keisnlikle ayin 20sinde gunduz oluyorum bu saatlerde. Su gibi cok afedersin sanki altimi islatiyorum gibi akintim var. Hayirlisi yaaa insallaH..
Canim haklisin olabilir tabi de iate umut fakirin ekmegi
Rabbim bize ve diger tum isteyenlere hayirlisiyla evladini versin insallah.
Haklisin canim, bende istemem üzülmesini. Insan her kipirtiyi belirtiye yoruyor.
Benimde bir aydir basim dönüyor gözüm karariyor dedim herhalde bu sefer olacak... Sonuc: hakem yine kirmizi kart gösterdi :) Olsun buna da sükür, vardir bunda da bir hayir.
Hayirlisi insallah bekledigin mucizen gerceklesir de burda birlikte seviniriz
Neeeeeyyyytovbeler olsun nasil oyle soylerrr?? Canim bence sen istihareye de yat artik ne gorursen ailenle de ciddi ciddi konus ve kesin bir karara baglanin. Boyle olmaz cidden. Esinin bi kendine gelmesi lazim..
2,5 cnm tam cadılık döneminde laf yetiştirmeler beklenmedik cevaplar ve sorular günlerim ona sasırıp durmakla geçiyorsende cnm ne var ne yok
Hayirlisi canim, vardir yaradanin bir bildigi.Canim olacak olacak insallah hepimizin hayirlisiyla bebisleri olacak. Allah buyuktur. Biz sadece 1 2 kere korunmadik bu ay. Doktora gittim mantar tedavisi goreceksin bi dahaki ay korun dedi diye korunmaya basladik. Ama belli de olmaz. Belki var belki yok nasip.
Elbet biz de evlatlarimizi kucagimiza aliriz hayirlisiyla..
valla herkesin içini açtıysa ne mutlu bana kızlar o zman ee çalışıyormusunuz evdemisiniz yeni olunca bitmek bilmez sorular gelsin mi bnden o zman
Aynen canım işte her şeyi belirti diye nitelendirdiğimizde içimizdeki çocuk daha çok kırılıyor..Haklisin canim, bende istemem üzülmesini. Insan her kipirtiyi belirtiye yoruyor.
Benimde bir aydir basim dönüyor gözüm karariyor dedim herhalde bu sefer olacak... Sonuc: hakem yine kirmizi kart gösterdi :) Olsun buna da sükür, vardir bunda da bir hayir.
Gün gelecek hakem bize de 'gol' diyecek
Canım ünv mezunuyum ama çalışmıyorum. Evlilik yoluna girdik 3 sene oluyor.
Sen nasılsın ne yapmaktasın?Aynen canım işte her şeyi belirti diye nitelendirdiğimizde içimizdeki çocuk daha çok kırılıyor..
Aynı durumdayız canım bana da hakem kırmızı kart verdi!
Canim haklisin olabilir tabi de iate umut fakirin ekmegi
Rabbim bize ve diger tum isteyenlere hayirlisiyla evladini versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?