Bilgece ile Sohbete ;)))

ya kizlar bu grup hic dagilmasin he hep muhabbet sohbet edelim.
Benim liseden bir grubum var whatsappta Allahim 3 kisi hamile 4unun bebegi var bunaldim yemin ederim muhabbetlerinden. Cocuktan hamilelikten yemek tarifinden baska bir sey konusmuuorlar
Ay hamileyim midem bulandi ay bugün agir kaldirmiyim. Ay cocugumun odasi ay cocugumum kulotu tovbe ya kardesim olan var olmayan var valla biktim. Gruptan cikacagim ayip olacak. Sabır cekiyorum. Hic haldrn de anlamiyorlaR sinir oldum..

amin canım amin işte burda psikolag falan yok psikiyatrist var dur bakalım araştırıyorum:)
Yaaaa bi onceki sayfada eflalim ve Acizaneye cevap yazdim.ama bana cevap vermeidler

canım gördümde çıkmam gerekti şimdi yine çıkıcam minik durmuyor işim çok duşa giremedim düşün halimi:)

Biz o minigi opuyoruzzz ayy ya cok tatli. Insallah esinle aran duzelir. Allahim kimseyi esiyle evladiyla imtihan etmesin..

oyyy kıyamam sana o zaman bende artık çocuktan bahsetmiyorum temizlik+koca yeter ama bekar arkadaşlarda var ne konuşsak ki sadece temizlik gezme tozma olsun

Biz o minigi opuyoruzzz ayy ya cok tatli. Insallah esinle aran duzelir. Allahim kimseyi esiyle evladiyla imtihan etmesin..
Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablası büyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

he yaaa bekarım kocam yok cecugm yok die fransz kaldm sayfalardır okuyom sadecee haklısın dostum değişsin konumuzz

Amin canım.. İnşallah..
Ne zamandır düşünüyosunuz?

E-brulim Aynen, o golü sabırsızlıkla bekliyorum...
Bende canim bende

Cok haklisin canim, insani iyice bunalima sokuyorlar amaaa insallah en kisa zamanda sende onlardan biri olursun da bu sefer de sen onlarin burnundan getirirsin

@Bilgece Oy kıyamam canım sen whatsp grubunun ses ayarlarını kıs. Ya da eşini bahane et rahatsız oluyo eşim de öyle çık. Seni çok iyi anlıyorum. Kafanı başka yönlere çevir canım bak ben öyle yapıyorum kk'da gebelik ile ilgili bir çok bölüm var arada uğruyorum ama kafa dağıtmak için buradayım. Ve 1 ay bile olmadı buraya üye olalı.

Rabbim beterinden korusun kiyamam ya
kızlarrrr merhabaaaa nasılsınız bakim
Hosgeldin canim, nasilsin? Nasil oldun? Gittin mi doktora?

Canım ateş ölçme yöntemini denedin mi hamile kalmak için? Bu ikinciye ve bundan önce ki düşüğüme o yöntemle bir de adaçayıyla kaldım Allah ın izniyle tabi

1.5 yil canim. Bi gecen sene ocak ayinda düşük yaptim. Bir daha da gebe kalamadim maalesef. .
Olur canım kafana takma ama zamana bırak.. Kaybın için üzüldüm, ben de 3 senedir hiç gebelik oluşmadı..

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Diyorum ya hep "en önemli sağlık" diye.. Olmayanlara da Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin..

Bu sefer kesin kalkıyorum arada telden bakarım inşaallah

Bekarsin ama uzun sürmeyecek bence bu durum
Anlat bakalim kafanda birseyler planladin mi annene söyleme konusuyla ilgili?
fırsat kolluyorumda bu sıralar temzlk falan yorgun gergiin daha yumuşak bir anını bekliyorum canım ee siz o zaman görürüsünüz hele bi iş ciddiyete dökülsün başınızın etini yerm sabah akşamm nişandı sözdü kıyafetti mekandı bıktırırım kendmden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…