- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.061
amin canım amin işte burda psikolag falan yok psikiyatrist var dur bakalım araştırıyorum:)Herkese gubaydin canlarim.
Guzel dualar icin de hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun.
Nego @Acizane kul canlarim Allah buyuktur her zaman dua edin her zaman.
Nego esin seni artik es olarak degil de aNne olarak goruyor olabikir. Bu yüzden bazi seyleri yakistirmiyor olabilir oyle psikolojik bir sorub oldugunu okumustum bir yerd .
Bir psikologa gidin ilk once. O da yardim edecektir emin ol. Rabbim.kimsnein yuvasini huzurunu bozmasin. eslerinizi size köle etsin insallahh
@Acizane kul canim uzulme. Aslinda sende her sey biriktigi icin her lafina sinir oluyorsun.
Benim esim de bazen bir program izleyip begenmezse salak mi bunlar der.
Iste sizin asıl sorununuz aranizdako meseleyi tam konusamamak. istihareye yat belki bir faydasi dokunur. Benim sana dedigim seyi sorusturdun mu?? Annene sordun mu??
Yaaaa bi onceki sayfada eflalim ve Acizaneye cevap yazdim.ama bana cevap vermeidler
Amin canım.. İnşallah..
Ne zamandır düşünüyosunuz?
E-brulim Aynen, o golü sabırsızlıkla bekliyorum...
amin canım amin işte burda psikolag falan yok psikiyatrist var dur bakalım araştırıyorum:)
canım gördümde çıkmam gerekti şimdi yine çıkıcam minik durmuyor işim çok duşa giremedim düşün halimi:)
oyyy kıyamam sana o zaman bende artık çocuktan bahsetmiyorumya kizlar bu grup hic dagilmasin he hep muhabbet sohbet edelim.
Benim liseden bir grubum var whatsappta Allahim 3 kisi hamile 4unun bebegi var bunaldim yemin ederim muhabbetlerinden. Cocuktan hamilelikten yemek tarifinden baska bir sey konusmuuorlar
Ay hamileyim midem bulandi ay bugün agir kaldirmiyim. Ay cocugumun odasi ay cocugumum kulotu tovbe ya kardesim olan var olmayan var valla biktim. Gruptan cikacagim ayip olacak. Sabır cekiyorum. Hic haldrn de anlamiyorlaR sinir oldum..
Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıBiz o minigi opuyoruzzz ayy ya cok tatli. Insallah esinle aran duzelir. Allahim kimseyi esiyle evladiyla imtihan etmesin..
he yaaa bekarım kocam yok cecugm yok die fransz kaldm sayfalardır okuyom sadecee haklısın dostum değişsin konumuzzya kizlar bu grup hic dagilmasin he hep muhabbet sohbet edelim.
Benim liseden bir grubum var whatsappta Allahim 3 kisi hamile 4unun bebegi var bunaldim yemin ederim muhabbetlerinden. Cocuktan hamilelikten yemek tarifinden baska bir sey konusmuuorlar
Ay hamileyim midem bulandi ay bugün agir kaldirmiyim. Ay cocugumun odasi ay cocugumum kulotu tovbe ya kardesim olan var olmayan var valla biktim. Gruptan cikacagim ayip olacak. Sabır cekiyorum. Hic haldrn de anlamiyorlaR sinir oldum..
Bende canim bende
Amin canım.. İnşallah..
Ne zamandır düşünüyosunuz?
E-brulim Aynen, o golü sabırsızlıkla bekliyorum...
Cok haklisin canim, insani iyice bunalima sokuyorlar amaaa insallah en kisa zamanda sende onlardan biri olursun da bu sefer de sen onlarin burnundan getirirsinya kizlar bu grup hic dagilmasin he hep muhabbet sohbet edelim.
Rabbim beterinden korusun kiyamam yaAmin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıbüyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Hosgeldin canim, nasilsin? Nasil oldun? Gittin mi doktora?kızlarrrr merhabaaaa nasılsınız bakim
kızlarrrr merhabaaaa nasılsınız bakim
Canım ateş ölçme yöntemini denedin mi hamile kalmak için? Bu ikinciye ve bundan önce ki düşüğüme o yöntemle bir de adaçayıyla kaldım Allah ın izniyle tabiBiz o minigi opuyoruzzz ayy ya cok tatli. Insallah esinle aran duzelir. Allahim kimseyi esiyle evladiyla imtihan etmesin..
Bekarsin ama uzun sürmeyecek bence bu durumhe yaaa bekarım kocam yok cecugm yok die fransz kaldm sayfalardır okuyom sadecee haklısın dostum değişsin konumuzz
Olur canım kafana takma ama zamana bırak.. Kaybın için üzüldüm, ben de 3 senedir hiç gebelik oluşmadı..1.5 yil canim. Bi gecen sene ocak ayinda düşük yaptim. Bir daha da gebe kalamadim maalesef. .
Amin canım amin, benim bu kuzumun tek böbreği yok ablasıbüyük oğlum doğdu aç kaldığı için yoğun bakımda yattı eşim ondan sonra çok değişti zaten bu kuzumda tam doğuma 3-4 hafta kalası tek böbrekli olduğunu öğrendik yıkıldık çok zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
fırsat kolluyorumda bu sıralar temzlk falan yorgun gergiin daha yumuşak bir anını bekliyorum canımBekarsin ama uzun sürmeyecek bence bu durum
Anlat bakalim kafanda birseyler planladin mi annene söyleme konusuyla ilgili?
Görüşürüz canım, iyi bak kendine..Bu sefer kesin kalkıyorumarada telden bakarım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?