- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
Ver hayatım yaaa ne olacak sanki. Eşim özel dersten parayı alamayınca sıkışmıştı biraz ben bozdurup verdim hemen. Kayınbabamlar istemediği halde zorla verdim daha iyi bir araba alsınlar diye. Nasılsa yerine konulur.parayi tekrar verir ben o konuda güveniyorum. altin olarak vermese para olarak mutlaka verir. o konuda sorunm yok. biraz da nakitimiz var bzm. onlarla beraber.
yaniiVer hayatım yaaa ne olacak sanki. Eşim özel dersten parayı alamayınca sıkışmıştı biraz ben bozdurup verdim hemen. Kayınbabamlar istemediği halde zorla verdim daha iyi bir araba alsınlar diye. Nasılsa yerine konulur.
sakın vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
sağlam evliliklerin sayıyı gün geçtikçe azalıyor anlaşılan..
en tuhaf olanı da bu kadar güvenmedikleri adamlarla neden evlenirlerse anlamam..
benim bileziğim, asla verme, ne münasebet diyen kadınlara üzüldüm
bir insana güvenmenin huzurunu yaşayamıyorlar..
evliliği ortak bir hayat olarak görmüyorlar...
sonra da neden herkesin derdi var... neden kocalar anlayışsız bıdı bıdı bıdı...
ya hu paylaşmanın, hayatı beraber yürütmenin gerekliliğinin kimse farkında değil ki...
boşanmalar artmasın da ne olsun..
herkes bir şeyler kaçırma derdinde, senin benim hesabı yapma peşinde...
üzücü..
burdakilerin düsüncesine bakarsan cokyanarsın cnm hepsi aman altın neymis bilezik takmam zaen bankada durcana veririgim gibi sacma cümleler
onlar snein hakkın hem kanuni hemde dinen sakın verme esin 3 bilezigemi düstü o zaman bekliycek arkadasım
evde bırakma sakın kendi adına kasaya koy yada annene iver
kizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
[/QUO. Kardesim bana kalirsa ver bileziklerini evlilik karsilikli fedakarlik degilmi zaten. Hersey yerine zamanla geliyo ama birbirini kirdigin zamani geri getiremiyosun.bende cok verdim araba alindi verdim yerine geldi.ev aldik verdim.cek senet odeme zamani denklestiremedik verdim .ne olacak bir evde huzur varmi anlayis varmi gerisi bos.destek ol derim.
vall ben verdim ama nadir altınlarımı alabilen insanlardanım cogunluk kadın aralamıyo o yüzden bastan vermiceksin 1 sene sonra ceksin krediyi ne zoru varcidden boylemi dusunuyorsunuz?esinize.karsida?yahu araba bu..hanimefendinnde konforu soz konusu..dusmandan bahsetmssnz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?