ben bileziklerimin bir kısmını eşimin dersanesi için,bir kısmını araba alırken,bir kısmınıda ev alırken bozdurdum ,yerine hala yapmadı ama bir evim ,arabam ve en önemliside mutlu huzurlu bir yuvam var çok şükür bilezik olmasada olur.
size de bana da konu sahibine de nice diğer kadınlara da; kimse durduk yere takmıyor bilezikleri değil mi ?
bir düğün oluyor, yakınlarımız bu yeni yuvamız için bize hediye ediyorlar...
bize hediye ediyorlar...
o para pul kaçırdığımız adamlar olmasa , bilezikler bize takılamazdı neticede... kimse durduk yere geçirmiyor kolumuza halkaları..
o yüzden sadece kadının hakkıdır bilezik, o ne isterse onu yapar olayını anlamıyorum...
o adam da evlendi? onunda düğünü oldu.. üstelik en büyük masrafa da erkek giriyor...eee o da bir şeyler kar edeydi madem bu düğünden ?
birlikte çıkılan yol nasıl ortaksa altınlarda ortaktır.. bana göre böyle..
araba alınacaksa da sonuçta bizim arabamız olacak... ev alınacaksa da bizim evimiz olacak...
elbetteki sıkışık durumda, ya da bir yatırım ihtimalinde bilezikler ortaya çıkmak zorunda..çok da iyi yapmışsınız vererek...
yerine konsun ya da konmasın efendim çok da mühim değil ki zaten, eşiniz işini yoluna sokmuş evinizi almışsınız, arabanızı almışsınız..
eee daha ne olsun ?
bozdurup bozdurup gezip eğlenmemişsiniz ki, har vurup harman savursaydınız ah vah ederdik de ev almışsınız, araba almışsınız gerekli bir şeye harcamışsınız...
o yüzden huzurunuz var zaten...
Allahım da bozmasın... çok iyi yapmışsınız...