- Konu Sahibi kaymerikaa
Araba senin adına olsun
çünkü geri gelir diyip de ne gelmeyen bilezikler altınlar gördük biz...
çünkü geri gelir diyip de ne gelmeyen bilezikler altınlar gördük biz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca burda altınları vermeyin diyenlere suclama gibi bi bakıs var neden
bana kac tane erke gösterin ya esi istedi diye arabayı satan yada araba almayı karıası istemiyo diye almayan erkeklerin hangisi dinliyo kızlar siz siz olun altınlarını vermeyin......
sonra ne gelir bide o arabayla gezemezsiniz de o biter esiniz diger arabaya icin ceker sizde ömür boyu kollarınız bos kalır haa takmam zdiyen olucaktır arsa al arkadasım 20 30 bine silivri civarında arsa dolu al dursun al sana
Siz anormallere denk gelmissisnz..ayrıca burda altınları vermeyin diyenlere suclama gibi bi bakıs var neden
bana kac tane erke gösterin ya esi istedi diye arabayı satan yada araba almayı karıası istemiyo diye almayan erkeklerin hangisi dinliyo kızlar siz siz olun altınlarını vermeyin......
sonra ne gelir bide o arabayla gezemezsiniz de o biter esiniz diger arabaya icin ceker sizde ömür boyu kollarınız bos kalır haa takmam zdiyen olucaktır arsa al arkadasım 20 30 bine silivri civarında arsa dolu al dursun al sana yatırım
Arabayla gezerimde gezdirirde..surekli problem cikartiyo araba ben.diyorm kredi cek daha duzgun bise alalim..hersey mustetrk..ne yapacak arsayi?belki bir gun ortada kalirik paranoyasi ile.olene kadar saklayacakmi? Arsa kotu bir yatirim demiyorum..evli kaldiklari surece.faydalanacaklari imkanlar ortak..
ben bileziklerimin bir kısmını eşimin dersanesi için,bir kısmını araba alırken,bir kısmınıda ev alırken bozdurdum ,yerine hala yapmadı ama bir evim ,arabam ve en önemliside mutlu huzurlu bir yuvam var çok şükür bilezik olmasada olur.