• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bileziklerim ?

parayi tekrar verir ben o konuda güveniyorum. altin olarak vermese para olarak mutlaka verir. o konuda sorunm yok. biraz da nakitimiz var bzm. onlarla beraber.
Ver hayatım yaaa ne olacak sanki. Eşim özel dersten parayı alamayınca sıkışmıştı biraz ben bozdurup verdim hemen. Kayınbabamlar istemediği halde zorla verdim daha iyi bir araba alsınlar diye. Nasılsa yerine konulur.

Ver hayatım yaaa ne olacak sanki. Eşim özel dersten parayı alamayınca sıkışmıştı biraz ben bozdurup verdim hemen. Kayınbabamlar istemediği halde zorla verdim daha iyi bir araba alsınlar diye. Nasılsa yerine konulur.
yanii

Arabayı yalnız kendisi için değil ikiniz için alıyor bu durumda bilezikler bozdurulabilir.

kizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
sakın vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aklın varsa o 3 bilezigi unut sekerim 1 ay beklesin gerekirse 1 sene beklesin ama onlar senin malın sakın verme bu gun iyisin yarının ne getircegi belli olmazzz ayrıca arabayıda üstüne iste bilezikleirni vermeden
bakalım eisnin tavrı ne olcak

burdakilerin düsüncesine bakarsan cokyanarsın cnm hepsi aman altın neymis bilezik takmam zaen bankada durcana veririgim gibi sacma cümleler
onlar snein hakkın hem kanuni hemde dinen sakın verme esin 3 bilezigemi düstü o zaman bekliycek arkadasım
evde bırakma sakın kendi adına kasaya koy yada annene ver

bak sana söyliyim sen simdi bileizkleri verdin esinde biraz kredi cekti araba aldınız e 2 sene borc ödediniz farzet sonra nolcak esin 2 sene o arabadan hevesini alıcak kredisi biticek baska kredi cekiıp arabayı yükselticek ve senin bilezikler bir sonraki bahara kalıp asla almıcaksın... sana bi tavsiye yanii

eşinle aranızdaki güvene bağlı canım eğer güveniyorsan verebilirsin sonuçta onun malı senin malın, ama eger güvenmiuorsan altınları senden alıp araba aldıktan sonra geri satar harcar falan dersen verme, benim 20 şer gram 8 tane bileziğim vardı hırsızdan falan korktuğum için sattık araba aldık eşimin birikmişide vardı eşim benden istemedi o daha ucuz bişey alacaktı ben dedim ona altınlarıda bozduralım daha iyi bişey alalım diye 2 sene bindik şimdide evimizi arabamızı satıp daha iyi sıfır daire alıcaz inşallah, ayrıca arabanın masrafıda çok oluyor söyleyim

Sonuçta araba alıyosunuz. O da bi yatırım sonuçta.

Daha yeni is sorunlari hal olmus, yani yeni ise girdigini anliyorum. Yani hangi cesaret ile, sifir birikmis para ile araba aliyorsunuz? Ya önce biraz çalisin, para biriktirin, ondan sonra bir arabaya bakin.

Sonuçta bir araba zaman gittikçe daima degeri azilir ve bileziklerini, degeri azalan birsey için satmak bana pek mantikli gelmedi açikçasi. Sonuçta banka bile size güvenmiyorken, sen nerden o bileziklerin geri gelecegini güveniyorsun? :KK14:

sağlam evliliklerin sayıyı gün geçtikçe azalıyor anlaşılan..

en tuhaf olanı da bu kadar güvenmedikleri adamlarla neden evlenirlerse anlamam..

benim bileziğim, asla verme, ne münasebet diyen kadınlara üzüldüm
bir insana güvenmenin huzurunu yaşayamıyorlar..

evliliği ortak bir hayat olarak görmüyorlar...

sonra da neden herkesin derdi var... neden kocalar anlayışsız bıdı bıdı bıdı...
ya hu paylaşmanın, hayatı beraber yürütmenin gerekliliğinin kimse farkında değil ki...
boşanmalar artmasın da ne olsun..
herkes bir şeyler kaçırma derdinde, senin benim hesabı yapma peşinde...

üzücü..

Bileziğin lafı mı olur derim ama sen verme araba da almayın

Önce size ait bir yaşam alanınız olsun kendi ayaklarınızın üstünde durun sonra araba alın

Önce ayrı ev kurun gerekirse bileziği verirsin araba 2. 3. Planda kalır

Bankaya güveniyorsunda esine mi güvenmiyorsun.
Tuhaf.

sağlam evliliklerin sayıyı gün geçtikçe azalıyor anlaşılan..

en tuhaf olanı da bu kadar güvenmedikleri adamlarla neden evlenirlerse anlamam..

benim bileziğim, asla verme, ne münasebet diyen kadınlara üzüldüm
bir insana güvenmenin huzurunu yaşayamıyorlar..

evliliği ortak bir hayat olarak görmüyorlar...

sonra da neden herkesin derdi var... neden kocalar anlayışsız bıdı bıdı bıdı...
ya hu paylaşmanın, hayatı beraber yürütmenin gerekliliğinin kimse farkında değil ki...
boşanmalar artmasın da ne olsun..
herkes bir şeyler kaçırma derdinde, senin benim hesabı yapma peşinde...

üzücü..

ben bileziklerimin bir kısmını eşimin dersanesi için,bir kısmını araba alırken,bir kısmınıda ev alırken bozdurdum ,yerine hala yapmadı ama bir evim ,arabam ve en önemliside mutlu huzurlu bir yuvam var çok şükür bilezik olmasada olur.

alyansim haric herseyimi verdim.hamdolsun bisey sahibi olduk..geri odemektr nesi?para biriktirsn daha iyi sartkara getirsin bizi kafi:)tum sayfalari okumadim ama guvensizlik olusturan br durum varsa baska tabi..

burdakilerin düsüncesine bakarsan cokyanarsın cnm hepsi aman altın neymis bilezik takmam zaen bankada durcana veririgim gibi sacma cümleler
onlar snein hakkın hem kanuni hemde dinen sakın verme esin 3 bilezigemi düstü o zaman bekliycek arkadasım
evde bırakma sakın kendi adına kasaya koy yada annene iver

cidden boylemi dusunuyorsunuz?esinize.karsida?yahu araba bu..hanimefendinnde konforu soz konusu..dusmandan bahsetmssnz sanki

kizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?

[/QUO. Kardesim bana kalirsa ver bileziklerini evlilik karsilikli fedakarlik degilmi zaten. Hersey yerine zamanla geliyo ama birbirini kirdigin zamani geri getiremiyosun.bende cok verdim araba alindi verdim yerine geldi.ev aldik verdim.cek senet odeme zamani denklestiremedik verdim .ne olacak bir evde huzur varmi anlayis varmi gerisi bos.destek ol derim.

cidden boylemi dusunuyorsunuz?esinize.karsida?yahu araba bu..hanimefendinnde konforu soz konusu..dusmandan bahsetmssnz sanki
vall ben verdim ama nadir altınlarımı alabilen insanlardanım cogunluk kadın aralamıyo o yüzden bastan vermiceksin 1 sene sonra ceksin krediyi ne zoru var
altın yatırım bıraksın kendisine bi arsa alsın

ayrıca burda altınları vermeyin diyenlere suclama gibi bi bakıs var neden
bana kac tane erke gösterin ya esi istedi diye arabayı satan yada araba almayı karıası istemiyo diye almayan erkeklerin hangisi dinliyo kızlar siz siz olun altınlarını vermeyin......
sonra ne gelir bide o arabayla gezemezsiniz de o biter esiniz diger arabaya icin ceker sizde ömür boyu kollarınız bos kalır haa takmam zdiyen olucaktır arsa al arkadasım 20 30 bine silivri civarında arsa dolu al dursun al sana yatırım

Back
X