bileziklerim ?

ya dedigim gibi ben altininda bileziginde degilim. altin olmasa nakit olarak biriktirim. altin bozdurmak akil isimi diye düşünüyorum

altin fiyatlarndanda haberim yok ki benim. bozdursak zarara girmeyiz inşallah demi

Cnm biz bozduralı 1 ay oldu bende şuan bilmiyorum ne kadar ama bizim düğün zamanı pahalıydı en azından aldığımız fiyata yakın olunca bozdurduk ilerde daha fazla zarar etmeyelim diye. Paramız duruyor arsa falan bakıyoruz olursa alıcaz.

Eşin savurgan bir adam değilse bence araba için bozdurabilir sin sonuçta araba ikinizin olacak

o bilezikler gittimi gelmez 9 tane bileziğim gitti 4 sene olduu gelmedi geleceğie yok

ama eşin ile birlikte birşeyler yapmak istiyorsun verebilirsin ,benim eşim kardeşinle ortak işi için aldıı çok zoruma giti kendimize birşey almak için alsaydı hiç lafını etmezdim .

Araba bir ihtiyaç, eşine mali açıdan güveniyorsan bozdur gitsin ama yok eşim har vurup harman savurur diyorsan hiç elletme ..
yok yok oyle bi insan degil ama bileziklerim deger kaybeder mi. kredimi karli altin mi siye dusundm

eşine güvenin tam sa altınları vermende bir sakınca yok, ayrıca ne zaman geri ödeyeceğini kararlaştırın.
her türlü ihtimali düşün ona göre karar ver. ayrılık, anlaşamamazlık gibi
yatırım açısından düşünüyorsan da eğer araba çok ama çok lazım sa alın fakat değilse yanlış bir yatırım aracı almış olursun. araba yatırım aracı değildir.

dogrusun. zaten arabayi ustume alacam. ya ben altininda parasinda degilim birikim olsun elimizde kotu gunler icin sakliyordum. altin olarak degilde para olarak bile briktirsek bana yeter

Bu eşinize güveninize bağlı. Şahsen ben olsam, kenarımda altınım varken, kredi işine bulaşmam.. Ama diyorsanız ki; giden geri gelmez, o zaman krediyi çekin..
ben elimizdeki hazir altini bozdurmayalim direk borclanalim diye altini bozdrmak akil isi mi diye dusundm

krediye dünyanın faizini verene kadar elinde ki altın araba fiyatı ediyorsa bozdur her ay para kenara koy

Bilezikleri versen: % 100 geri gelmeyecek, karı koca arasında paranın lafı olmaz diyecektir muhtemelen , siz de bileziklerimi geri istiyorum diyemeyeceksiniz bence.yani geri gelmeyecek
Bilezikleri vermesen: o zaman da esin trip atacaktir :) bana guvenmiyor musun falan diyecektir

Yani zor bir karar :)

Bozdurun altınları. Ortalama bir hesap yapın. Her ay paranızı biriktirin.Böylece faiz yükünden kurtulmuş olursunuz. Karlı çıkarsınız.

Peki konu sahibi sizin fikriniz nedir?
ben aslinda önce bileziklerimi vermekten yana degildim. kredi cekelim oderiz diye dusunuyodm. ama kredi cekersek 15000 geri 17000 olarak odeyecegiz. burdaki yorumlara da bakarak bilezikleri verme tarafna egildm. biraz nakit bide benm bileziklerm aliriz zaten istedgmiz arabayi. cnki pahali alamayz smdilik. aylik borclanacagmz parayida biriktiririz. su anki dusuncem boyle

yanii. cok sagoln.

ya altni kullanmiyorm. tam basa bela. hirsiz korkusu falan filan bilirsnz. en azndan altmzda arabamz olcak istedgmz yere istedgmz saatte gdecegz.

ailenin yanndayken zaten biz para biriktiriyorz. baska masrafimiz yok. en azndan ailesnn yannda otururken biraz mal sahibi olalim istiyoruz. farkettiysen o sorun cozuldu diyorm. zaten guvenmesem boyle bu ise kalksmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…