- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.183
- 798
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
katılıyorumbilezikleri bozdurursanız kesinlikle birdaha yerine koyamazsınız...
Üç bilezik 15000 eder mi yahu? Trabzon burması mı bunlar??? Bence ver canım. Eşine güveniyorsan ver. Benim eşim harcamaya yanaşmıyor. Öylece duruyor. Değeri düşüp gidecek. Güne girdim de her ay parasını al eşindenkizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
Verirsen eğer unut o bilezikleri. Ben giden bileziklerin geri döndüğünü görmedim hiç :)kizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
eşiniz tutumlu bi adamsa. o bilezikleri yerine koyacaktır.kizlar daha once paylasmistim esimin is sorunlarini. cok sukur hallettik . simdi bi araba almayi dusunuyoruz. hazirda nakitimiz yok o yuzden kredi cekelim dedik. bi kac banka arastirdik ama onlarda kredi vermedi bize. belli bir süre sigortali olmak gerekiyormus ikimizin de o kadar sigortasi yatmadi. simdi maasini cektigi banka ise olumlu yanit verdi diger ayin basinda 15000e kadar nakit verebilirmis ama tam ne kosullarda bilmiyoruz konusmadik onu hic. esimde diyo ki hadi banka vermesse sen uc bilezigini ver (yeni evliyiz) ben onlari tekrar yapacam sana diyor. yani kredi cekmis gibi sana geri odeme yapacam diyor. kizlar sizce vereyim mi bileziklerimi bana bi yardimci olur musunuz. altininda parasinda degilim valla sadece onlari gelecegimize yatirim olarak sakliyorum. boyle bi durum icin bozdurmam sorun olur mu?
yok problem cikarmazbence geri helmez bilezikler canim vermezsen de esin problem yapar mi bilmem
hem altin suan en onemli yatirim mantiken de zor durumlar icin saklanmali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?