bu çok doğru.tanıdığa gidin pazarlık yapın kredi kartına bi kısmını taksit yaptırmayı teklif edin yapılıyor mu hala kvdem üç dört ay önce eltime öyle kolye almıştıAltınbastan falan almayın zaten mümkünse semt kuyumcularına falan ugrayın tamam cok kalın değil ama 7-8mm kalınlıgında 10gr bulursunuz illaki
anladım canım hani kendileri yapıyorlar dedin ya ondan dedim bizimkiler o parayla hemen düğün salonunun geri kalanını vermişlerdi belki onlar da öyle harcarsa dedim direkt kuyumcudan 10 gramda alabilirsin artık öyle şeyler de var takmalık diosan 15 gramdan aşağı olmayacak çünkü Aiiah yardımcın olsun düğün işi zor elbise ayakkabı vızr zıvır takı
Ay yükleyemiyorum sinir oldum :) bikaç sitede 2000tlye gayet 10gr serce parmak kalınlıgında bilezikler var
En iyisi bi kuyumcuya ugrayın ve bütcem su kadar 22ayar bilezik gösterirmisin diyin
Begenmezseniz baska bi yerden alırsınız
Tesekkur ederim , icimi rahatlattiniz :)
Bu da guzel fikir hem kardesime hem geline altin takmak , hos olabilir
10 gr cok ince olur, kirilirsa falan mahcup olursunuz ya da diger bileziklerin icinde cok siritir.
Yatirimlik 2000 e burma biraz ince olur, onun yerine ya tam yarim seklinde bir geline bir kardesinize olacak sekilde altin takin ya da az once yazdigim hediyelik gunluk modern kelepceli bileziklerden alin.
Mutluluklar diliyorum. Gorumce rocks
22 ayar bilezikte zararın çok az olur..14 yada 18 ayarda zannedersem zarar fazla oluyorHerkese selam , konu cok basit aslinda
Bir gorumce olarak kardesimin dugununde gelinimize bilezik takmak istiyorum
Ama hayatimda hic bilezigim olmadi , daha dogrusu ilk dugunumde annemle babam takmisti , onu kasaya kaldirdim , 12 senedir kasada duruyor
Internetten biraz baktim 22 ayar bilezikler var ama cok ince , kalin mi olmasi gerekiyor bunun?
Toparlamam gerekirse :) yatirimlik , satildigi zaman deger kaybetmeyen ama cok da ince olmayan bilezik icin ne demeliyim ben kuyumcuya ? Yani bilerek gitmek istiyorum ki kaziklanmiyim orda , 14 ayar ile 22 ayar arasindaki fark ne? Hangisi daha iyi , ne aliyim ben :)
Hadi bilenler bi akil versin bana
Tesekkur ederim
soyleyen olmus mu bilmiyorum ama 2000 e 22 ayar guzel bi bilezik bulmak zor onun yerine kolye al derim . cerceveli oluyor ya 2000 e cok rahat bulursun .
benzer bi soru sormuştum ben. ince bilezik takacağına hiç takma dediler bana. ben de bütçeme uygun bi şeye çevirdim. şimdi nişanım olacak, erkek arkadaşımın da bileziğe bütçesi yetmedi. o da gitti tam altın aldı mesela, ince bilezik istemediği için.
bence imkanınız neyse onu takın.
KiyamamVaay bee. 6 tane gorumcem ne nisanimda ne kinamda ne de dugunumde 5 kurus takmadilar. Duygulandim
Insallah , cok tesekkurlerÖnemli olan sizin niyetiniz, onu da hissederler ztn
İnşallah iş durumları düzelir, çok mutlu olurlar
CanimsinNe tatlı görümce
Tesekkurler , eger butcemi arttirabilirsem burma alicam , zannettigimden daha pahaliymis bilezikburma bilezik al. iscilik yoktur kaybettirmez.
Altın düştü zaten gecen haftadan bu haftayaEvet kuyumcuya gidip bakmam lazim
Acaba altin duser mi bu ara
Bana görümcem hic bişey takmadı böyleside varAy bana görümcelerim çeyrek takmıştı
Bi sinir oldum onlara şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?