Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Altınbastan falan almayın zaten mümkünse semt kuyumcularına falan ugrayın tamam cok kalın değil ama 7-8mm kalınlıgında 10gr bulursunuz illaki
bu çok doğru.tanıdığa gidin pazarlık yapın kredi kartına bi kısmını taksit yaptırmayı teklif edin yapılıyor mu hala kvdem üç dört ay önce eltime öyle kolye almıştı

Iste masraf o kadar cok ki , benim kiyafetim , cocuklarin kiyafeti , baska sehirde olucak ucak biletleri oteli vs vs cidden baya masrafli
Tesekkur ederim

Evet kuyumcuya gidip bakmam lazim
Acaba altin duser mi bu ara

Tesekkur ederim , valla gorumce oldum ben ya , cok komik hic yakismiyo bana bu sifat

22 ayar bilezikte zararın çok az olur..14 yada 18 ayarda zannedersem zarar fazla oluyor

22 ayar bilezik grami 200 tl bu ara.nakit alimda biraz daha indirirler zaten.15gr adana burma işinizi görür.

Evet takmiycam o kadar ince , bi kuyumcuya gidicem orda bakmam lazim , tesekkur ederim

Konu ve kullanıcı uyumsuzluğu :))
Görümceyim ben de, bilezik işlerinden anlamam.
Bütçe belirleyip bir kaç kuyumcu gezdikten sonra karar vermiştim.

22 ayar bilezik almıştım. Bütçe 2000-2500 arası belirlemiştim, o zaman 20 gr olmuştu, şimdi 10 gr olur büyük ihtimalle.

Ama hiç takılma azıydı çoğuydu. Gonuller bir olsun :) Ben gelinle zevklerimizin uyuşma ihtimalini düşünsem, takıp kullanacağı bir şey almak isterdim...
Ama hem az görünecek hem de büyük ihtimal zevkini tutturamayacaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…