Konu ve kullanıcı uyumsuzluğu :))
Görümceyim ben de, bilezik işlerinden anlamam.
Bütçe belirleyip bir kaç kuyumcu gezdikten sonra karar vermiştim.
22 ayar bilezik almıştım. Bütçe 2000-2500 arası belirlemiştim, o zaman 20 gr olmuştu, şimdi 10 gr olur büyük ihtimalle.
Ama hiç takılma azıydı çoğuydu. Gonuller bir olsun :) Ben gelinle zevklerimizin uyuşma ihtimalini düşünsem, takıp kullanacağı bir şey almak isterdim...
Ama hem az görünecek hem de büyük ihtimal zevkini tutturamayacaktım :)
Guzel gozukuyor :)
Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar.
Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.
O tuğra değil ama 5i bir yerdenin tekli versiyonuBöyle cumhuriyet altını takabilirsin
Veya biraz içerde kalan bi kolye var tam ortada görüyormusun bilmiyorum oda tugralı kolyesi altın 2bin lira civarı fiyatı var
E zaten yeni geline takılıyoO tuğra değil ama 5i bir yerdenin tekli versiyonubi de of o tuğralılar çok kötü ta herkeste var yeni gelin kolyesi resmen :))
Anladım.Siz de destek olmak istiyorsunuz.Ne güzel görümce:)İnsallah gönlümüze(ve bütçenize)göre birşey bulabilirsiniz o zaman.
7-8-9-10 gram bilezikler hediye için ideal derim. Bu kriz döneminde hiçbiri ayıp olmaz emin olun :) hem ince kibrit çöpü gibi görünmüyor hafif geniş tasarımlar da mevcut fazlası ile.
Yatirim icin en iyisi Adana burmasi . Burma bileziklerde iscilik fazla olmuyor ama ince oluyorlar. Yani kalin olsun diye iscilik olan bisey almaniza gerek yok burma alin burma ince olsada ucuz olmadigini herkes bilir:)
Bende hiç anlamam gittim, 22 ayar bir şey aldım, yatırımlık olsun diye. Bozdurup 14 ayar künye yaptırmış
Bence bütçene göre yarım ya da tam altın falan tak. Bilezik falan uğraşma.
Canım git bi kuyumcuya işçiliksiz 22 ayar bilezik istiyorum de satarken sadece gramdaki gibi alış satış farkı olur
Ama burmaymış mehaymış kaburgaymış bunlarda hep kayıp olur kuyumcu kazanır sadece
Bence en güzeli cumhuriyet altını. Hem bütçenize de uygun, 2bine tamamlamak istersen üstüne 1 de çeyrek alırsın. cumhuriyeti geline çeyreği de kardeşine tak gitsin :)
Hayır o kadar ince durmuyor o foto da oyle cıkmış. Düğünde bana takılan 10gr lik bilezikler var burma değilde artık ismi başka bisey her neyse öyle ince durmuyor. En iyisi gidip kuyumcuya 10gr lik bozdurunca zarar edilmeyen tarzda bilezik gosterin demeniz. Ama gerçekten o kadar ince durmuyor. Bu arada bilezik demisken bana düğünümde biri 3 grlik bilezik takmış kolumdan çıkarırken kırıldı belki onun yanında kalın durmuştur 10grliklar
22 ayar alin 14 ayar pek is gormez. Isciligi olmayan bilezikleri tercih edin. Gramina gore fiyat degisir size kuyumcu secenek sunar buna göre.
Bir ömür boyu mutlu olsunlar..Ben hic anlamıyorum sadece davranisiniz ,düşünce tarziniz çok hosuma gitti..Ne güzel görümcesiniz siz öyle :)
:) valla gecen cumadan bu cumaya on lira gramda fiyat düşmüş
İyi değerlendir
Bilezik her turlu degee kaybeder. Tam altin takin bence
10 muAhhaa iyiymis 10 lira 10 liradir , ben 10 liraya kac adet prima alirim biliyo musun
Ben olsam 2bin le 5 i biyerde takardim yani 5 tane ceyrek bi kurdeleye bağlat kardesine yada geline işte neyse...hem daha gosterişli olur hem onlara yatirim olurdu ...2 binliraya alicaniz bilezik yada bileklik ince tel gibi olurButcem 2 bin civari , sanirim bu fiyata bulabilirim
Yooo 5 tane ceyrek 1800 civari yapiyor.kurdeleye baglayip asarsiniz bence cok mantikli.Oy janet naptin , o kadar veremem , keske olsa da versem kardesime fazlasiyla almak isterim ama yok yani
22 ayar mersin burma diyebilirsin ne kadarlık alacaksın karar ver zaten kuyumcu senin paran kadar gram hesabı yapıp istediğin burmayı yaptırıyor ya da yapıyor. Ahh benim görümcem bizden sonra evlendi evin en küçüğü haliyle altın takamadı bize maalesef
Pembik gelin diyim o zmanE zaten yeni geline takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?