Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Ahhaa dimi ama turuncu
Zaten konuya o kadar uzagim ki , o yuzden bilirkisilere sormak icin konu actim
Hic alakam yok altinmis suymus buymus

Bana kalsa zarif gunluk takabilecegi bir bileklik alirdim ama yatirimlik olmasi onlar icin daha iyi olacak

Tesekkur ederim
Senin kayinbiraderler fenaymis

Böyle cumhuriyet altını takabilirsin
Veya biraz içerde kalan bi kolye var tam ortada görüyormusun bilmiyorum oda tugralı kolyesi altın 2bin lira civarı fiyatı var
O tuğra değil ama 5i bir yerdenin tekli versiyonu bi de of o tuğralılar çok kötü ta herkeste var yeni gelin kolyesi resmen :))

Anladım.Siz de destek olmak istiyorsunuz.Ne güzel görümce:)İnsallah gönlümüze(ve bütçenize)göre birşey bulabilirsiniz o zaman.

7-8-9-10 gram bilezikler hediye için ideal derim. Bu kriz döneminde hiçbiri ayıp olmaz emin olun :) hem ince kibrit çöpü gibi görünmüyor hafif geniş tasarımlar da mevcut fazlası ile.

Yatirim icin en iyisi Adana burmasi . Burma bileziklerde iscilik fazla olmuyor ama ince oluyorlar. Yani kalin olsun diye iscilik olan bisey almaniza gerek yok burma alin burma ince olsada ucuz olmadigini herkes bilir:)

Bende hiç anlamam gittim, 22 ayar bir şey aldım, yatırımlık olsun diye. Bozdurup 14 ayar künye yaptırmış

Bence bütçene göre yarım ya da tam altın falan tak. Bilezik falan uğraşma.

Cok tesekkur ederim guzel fikirler aldim :)

Canım git bi kuyumcuya işçiliksiz 22 ayar bilezik istiyorum de satarken sadece gramdaki gibi alış satış farkı olur
Ama burmaymış mehaymış kaburgaymış bunlarda hep kayıp olur kuyumcu kazanır sadece

Kuyumcuda cozecegim sanirim bu sorunu
Amma atraksiyonlu ismis bilezik isi

Bence en güzeli cumhuriyet altını. Hem bütçenize de uygun, 2bine tamamlamak istersen üstüne 1 de çeyrek alırsın. cumhuriyeti geline çeyreği de kardeşine tak gitsin :)

22 ayar alin 14 ayar pek is gormez. Isciligi olmayan bilezikleri tercih edin. Gramina gore fiyat degisir size kuyumcu secenek sunar buna göre.

Tesekkur ederim onerileriniz icin , iyi ki sormusum , cidden kara cahilmisim bu konuda

22 ayar mersin burma diyebilirsin ne kadarlık alacaksın karar ver zaten kuyumcu senin paran kadar gram hesabı yapıp istediğin burmayı yaptırıyor ya da yapıyor. Ahh benim görümcem bizden sonra evlendi evin en küçüğü haliyle altın takamadı bize maalesef

Butcem 2 bin civari , sanirim bu fiyata bulabilirim
Ben olsam 2bin le 5 i biyerde takardim yani 5 tane ceyrek bi kurdeleye bağlat kardesine yada geline işte neyse...hem daha gosterişli olur hem onlara yatirim olurdu ...2 binliraya alicaniz bilezik yada bileklik ince tel gibi olur

Son düzenleme:
şimdi diyeceğim ki Tiffany alalım, nasıl olsa taş çatlasın bir sene içinde pişman edecekler bizi en iyisi git normal bir bilezik ya da bileklik al miloşum. şimdi yatırım için alsan makbule geçer mi ondan da emin olamadım bak ama pişman olma garantisi veriyorum sana şaka bir tarafa hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)

Anaaa ..görümcelere bak..helal olsun..bizdekiler .ne ki acep..bunlar görümceyse..

Mersin , adana ve trabzon arasindaki fark ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…