İşçiliği olmayan bileziklerden alırsanız değer kaybetmez.Tabi kur fiyatı aldığınızdan daha yüksekse. Fiyatları takip edip ona göre satılması gerekiyor. Her şekilde kar yapar.Bozdururken deger kaybetmeyen bilezik yok sanirim , bilemedim tam altin az mi olut diye dusundum , annemde tam altin tak ugrasma bilezikle diyor , bizde maddi olarak zor gunler geciriyoruz ama kardesim icin ayirip saklamistim o parayi , duzgun bisey olsun istiyorum , cok degerli benim icin
4 bin lira benim butcemin iki kati , amanin
22 ayar işçiliği olmayan bilezik alın.Burma olabilir.22 ayarın gramı şu anda 205 civarı sanırım.Elinizdeki paraya göre fiyatı değişir.En ince bilezikler bile epey pahalı tutuyor.10 gr alsanız 2000 tl tutar
Cumhuriyet altını.. reşat altın gibi bi şey hem sizi hem kardeşinizi memnun eder. Annenize katılıyorum. Bilezik evet güzel . Ama az da olsa değer kaybedecek.Bozdururken deger kaybetmeyen bilezik yok sanirim , bilemedim tam altin az mi olut diye dusundum , annemde tam altin tak ugrasma bilezikle diyor , bizde maddi olarak zor gunler geciriyoruz ama kardesim icin ayirip saklamistim o parayi , duzgun bisey olsun istiyorum , cok degerli benim icin
Cok tesekkurler , bakiyim boyle biseyeBunlar değer kaybetmiyor.
Anladim , biraz daha para koymaya calisicam ustune , duzgun bisey olsunŞu an ki fiyatına göre 10-12 gram eder sanırım zaten 10 gramdan aşağısıda çok ince durur 10 ve biraz üstü için bütçenizi zorlayin derim.Kuyumcuya gidince demek istediğimi daha net anlayacaksınız :)
Biraz arttiricam butceyi , 2 bini asmam gerekecek anladigim kadariyla2 bin civariysa butceniz ancak 10 gram eder ki oda baya ince gosterir.onun yerine tam altin alin daha iyi bence
Biraz arttiricam butceyi , 2 bini asmam gerekecek anladigim kadariyla
Bu kadar bihaberim altin olayindan
2000liraya yaklaşık 10 gram bilezik olur o da hediyelik olur yatrmlık yani ; düğünden snra takılmaz .kardeşinin borcu çok mu ?değilse o fiyata bileklik alabilrsin evladiyelik olur hatıra takar?ayy en sevdğim konular ben şurda beklim
Oy janet naptin , o kadar veremem , keske olsa da versem kardesime fazlasiyla almak isterim ama yok yani22 ayar 3lü burma alın derim25 30 gram aralığında. Ama 7bini gözden çıkarın
bütçe 2000 liraysa 10 gramlık bilezik anca alabilirsiniz maalesef. görümcesi tenekeden bilezik taktı diyebilirler :) en az 15-18 gram alamıyorsanız cumhuriyet altını almanız daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?