Bilezik , altin , tavsiye lutfen

İşçiliği olmayan bileziklerden alırsanız değer kaybetmez.Tabi kur fiyatı aldığınızdan daha yüksekse. Fiyatları takip edip ona göre satılması gerekiyor. Her şekilde kar yapar.

2000liraya yaklaşık 10 gram bilezik olur o da hediyelik olur yatrmlık yani ; düğünden snra takılmaz .kardeşinin borcu çok mu ?değilse o fiyata bileklik alabilrsin evladiyelik olur hatıra takar?ayy en sevdğim konular ben şurda beklim

Butcem o civarda , sanirim biraz asmam gerekecek

Cumhuriyet altını.. reşat altın gibi bi şey hem sizi hem kardeşinizi memnun eder. Annenize katılıyorum. Bilezik evet güzel . Ama az da olsa değer kaybedecek.

bütçe 2000 liraysa 10 gramlık bilezik anca alabilirsiniz maalesef. görümcesi tenekeden bilezik taktı diyebilirler :) en az 15-18 gram alamıyorsanız cumhuriyet altını almanız daha mantıklı.

işçiliği olmayan genelde ya düz yada lazerle şekil verilmiş bilezikler tam yatırımlık oluyor. Hayırlı olsun düğününüz

Anladim , biraz daha para koymaya calisicam ustune , duzgun bisey olsun
Cok tesekkurler

Milana22 bence 10 gr bilezik alacagina alma daha iyi,
yanlis anlama ama cit deyip kirilacak elinde ne gerek var,

onun yerine iki tam altin veya bir tam altinin yanina guzel bir yatirimlik degil takmalik bir taki alabilirsin.

Bütçeniz ne kadar
Altın fiyatlarından sonra, gr konusunda bişey diyemem
Ne takarsanız kar, 22 ayar olsun.
Model olarak belki grama gr alan düğünden sonra eşitleyecek yer bulunur, kendi değiştirip aynı model alır
Yada burma alın, en iyisi

Gelinimiz takmaz zaten , yatirimlik olsun , ihtiyaclari oldugunda satabilsinler istiyorum
Bana kalsa bende takabilecegi guzel bi bileklik almak isterim ama ihtiyaclari olacagini dusunuyorum , kendi baslarina evlenmeyr calisiyorlar o yuzden yatirimlik bisey alicam

bütçe 2000 liraysa 10 gramlık bilezik anca alabilirsiniz maalesef. görümcesi tenekeden bilezik taktı diyebilirler :) en az 15-18 gram alamıyorsanız cumhuriyet altını almanız daha mantıklı.

Iste onu demesinler , butceyi arttiricam mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…