Tam altın alabilirsin bence, o da gayet güzel.Oy janet naptin , o kadar veremem , keske olsa da versem kardesime fazlasiyla almak isterim ama yok yani
işçiliği olmayan genelde ya düz yada lazerle şekil verilmiş bilezikler tam yatırımlık oluyor. Hayırlı olsun düğününüz
yakın zamanda kaynım evlendi eşim altın almak yerine ( bozulunca biliyorsunuz aradaki farki çok oluyor hele altının yükseldiği şu zmaanda ) direkt parayı verdik trinkGelinimiz takmaz zaten , yatirimlik olsun , ihtiyaclari oldugunda satabilsinler istiyorum
Bana kalsa bende takabilecegi guzel bi bileklik almak isterim ama ihtiyaclari olacagini dusunuyorum , kendi baslarina evlenmeyr calisiyorlar o yuzden yatirimlik bisey alicam
Geçen ben de sordum 7bin fiyat verdiler bana şok oldum. Benim zamanımda 26 gram 1600e almıştık ya. Hey gidi zaman. Sen en iyisi bir zincir al bir de cumhuriyet ya da yarım bi iki tane ve zincire takıp geline tak derim.Oy janet naptin , o kadar veremem , keske olsa da versem kardesime fazlasiyla almak isterim ama yok yani
Milana22 bence 10 gr bilezik alacagina alma daha iyi,
yanlis anlama ama cit deyip kirilacak elinde ne gerek var,
onun yerine iki tam altin veya bir tam altinin yanina guzel bir yatirimlik degil takmalik bir taki alabilirsin.
2000 e 3 4 tane alınmaz ki iki tane alınırBütçe 2 binse hiç bilezik işine girmeyin derim. En iyisi 3 4 tane yarım altın alın bir zincire geçirin takın derim.
Ben bilmem de yeni evleneceklere mutluluklar dilemek için uğradım...
2000tl'ye 9 gr bilezik alırsınız örnekteki gibi.
Eki Görüntüle 2199259
Ay o cok tuhaf olmaz miBütçe 2 binse hiç bilezik işine girmeyin derim. En iyisi 3 4 tane yarım altın alın bir zincire geçirin takın derim.
Grami az olursa bilezikler hemen egilip bukuluyor diye biliyorum. Butceniz saglamsa 22 ayar en az 18–20 gramlik bir bilezik alin.Gram hesabini nasil yapicam
ay artik gram altin takiliyor dugunlerde biliyor musun?
Bütçeniz ne kadar
Altın fiyatlarından sonra, gr konusunda bişey diyemem
Ne takarsanız kar, 22 ayar olsun.
Model olarak belki grama gr alan düğünden sonra eşitleyecek yer bulunur, kendi değiştirip aynı model alır
Yada burma alın, en iyisi
Onu yapmak istemiyorum parayi hemen harcarlar , altin olursa saklarlar zor durumda kullanirlar diye dusundumyakın zamanda kaynım evlendi eşim altın almak yerine ( bozulunca biliyorsunuz aradaki farki çok oluyor hele altının yükseldiği şu zmaanda ) direkt parayı verdik trink
Biraz üstüne koyabilirim dedi ya ondan.2000 e 3 4 tane alınmaz ki iki tane alınır
22ayar olmalı cunku bozarken 14ayarın hic bir değeri olmuyor
Fikir olsun diye söylüyorum bu sene cumhuriyet altını tugra seklinde kolyelerde cok moda onlarada bakabilirsin
Hayırlı olsun
Yok ta yatırım sonuçta bence daha iyi olur. Ama bilemiyorum tabi.Ay o cok tuhaf olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?