Bilezik , altin , tavsiye lutfen

yakın zamanda kaynım evlendi eşim altın almak yerine ( bozulunca biliyorsunuz aradaki farki çok oluyor hele altının yükseldiği şu zmaanda ) direkt parayı verdik trink

Oy janet naptin , o kadar veremem , keske olsa da versem kardesime fazlasiyla almak isterim ama yok yani
Geçen ben de sordum 7bin fiyat verdiler bana şok oldum. Benim zamanımda 26 gram 1600e almıştık ya. Hey gidi zaman. Sen en iyisi bir zincir al bir de cumhuriyet ya da yarım bi iki tane ve zincire takıp geline tak derim.

Milana22 bence 10 gr bilezik alacagina alma daha iyi,
yanlis anlama ama cit deyip kirilacak elinde ne gerek var,

onun yerine iki tam altin veya bir tam altinin yanina guzel bir yatirimlik degil takmalik bir taki alabilirsin.

10 gramlik cok inceymis onu anladim , biraz kafam karisti
Kuyumcuda bi bakicam artik , elimden geldigi kadar butceye ilave yapnaya calisacagim , olmadi tam altin yada cumhuriyet altini alicam

22ayar olmalı cunku bozarken 14ayarın hic bir değeri olmuyor
Fikir olsun diye söylüyorum bu sene cumhuriyet altını tugra seklinde kolyelerde cok moda onlarada bakabilirsin
Hayırlı olsun

Gram hesabini nasil yapicam
Grami az olursa bilezikler hemen egilip bukuluyor diye biliyorum. Butceniz saglamsa 22 ayar en az 18–20 gramlik bir bilezik alin.
Ben olsam gunluk takilan kilitli, modern bilezikler var onlardan alirdim, boyle beyaz altin sari altin karisimli tasli olanlar cok hos.

22 ayar istiyorsanız işçiliksizlerin en inceleri 10 gram civarı oluyor onlar da 2000 hayli hayli geçer son fiyat artışından sonra. Tel gibiler ama yine de işcilik parası vermekten iyidir.

Butce 2 bin ama yorumlardan anladim ki 2 bine duzgun bisi almam mumkun degil , butcemi arttirmaya calisicam , beceremezsem tam altin falan alicam sanirim

Ay o cok ince daha kalınlarını bulursunuz merak etmeyin internette de var ornek olması acısından bakabilirsin

yakın zamanda kaynım evlendi eşim altın almak yerine ( bozulunca biliyorsunuz aradaki farki çok oluyor hele altının yükseldiği şu zmaanda ) direkt parayı verdik trink
Onu yapmak istemiyorum parayi hemen harcarlar , altin olursa saklarlar zor durumda kullanirlar diye dusundum

Gelininize hatıra olarak güzel şık bir kelepçe bilezik alın bence.Modern tarzda herşeyle kombinlenen çok güzel bütçenize uygun kelepçe bilezikler var.Madem hatıra olacak bozdurulacak birşey almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…