Tabii ki 22 ayar olmali .Butcene gore gram hesabi yap ona gore al derim. Ornek veriyorum 1000 tl lik butcem var dersen ona gore bilezik gösterir kuyumcu .Kaziklanmazsin merak etme fiyat net olur altinda
Zaten 24 ayar bilezik bildiğim kadarıyla yok. 22 ayar oluyor hepsi .Yatirimlik olarak düşünüyorsanız işçiliği az olanı tercih edin burmalar mesela çok iyi o anlamda .Bende yeni görümce oldum ve burma taktim :)
trabzon burmasi desen ?
Bütçeyi beirleyip ona göre gram söyleyin.
Altın pahalı, 22 ayar olduktan sonra bileziğin basiti olmaz bence.
22 ayar çok güzel yeni model burma bilezikler var. Değer kaybetmez. Diğer görünüşlü işlemeli taşlı bilezikler çook kaybediyor. 22 ayar yeni model burmalardan alabilirsiniz benim onlardan var yatırımlık ama ara sıra takıyorum hoşlar.
Super , iste bunu istiyorum yani gorumceyim ya , ay ne kotu bisey takmis demesinler
Valla bdv yuzunden korkar oldum boyle seylerfen
Bilezik yerine tam altın takabilirsiniz bence. Bilezik kadar kiymetli. Ve bozdurunca zarar etmez.
Ayar düştükçe altının kıymeti düşüyor .illaki bilezik diyorsaniz 22 ayar alabilirsiniz en fazla
Ama bilezik kullanılmasa bile bozdurma anında deger kaybeder.
Butcem 2 bin civari , sanirim bu fiyata bulabilirim
4 bin lira benim butcemin iki kati , amaninBen altının pik yaptığı vakit almak zorunda kalmıştım.elimde 4000 TL vardı ama o zaman 15 gram anca alabildim :) şimdi biraz daha düştü sanırım sizin bütçe ne bilmiyorum ama bir görümce olarak kesinlikle bilezik diyorum .22 ayar olanindan :) 14 ayarda bakır karışım çok fazla olduğu için bozdururken çok kar etmezler
Tamamdir gohacim , baska bi arkadas daha yazmis ona bakicam
22 ayar burma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?