- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.249
- 548
Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar.Vaay bee. 6 tane gorumcem ne nisanimda ne kinamda ne de dugunumde 5 kurus takmadilar. Duygulandim
Anladım.Siz de destek olmak istiyorsunuz.Ne güzel görümce:)İnsallah gönlümüze(ve bütçenize)göre birşey bulabilirsiniz o zaman.Maddi olarak zorlanacaklar , gonlumden gecen soylediginiz gibi birsey almak ama biliyorum cok zorlanacaklar , kardesim daha heni ise girdi , gelin hala is ariyor , piyasa kotu , o yuzden yatirimlik almak istiyorum
İşin ilginç tarafı düğüne gelmek için uçak biletlerini de biz kesmiştikBana görümcem hic bişey takmadı böyleside var
Kaynanam o kadar bilezik taktı birini verseydi kıza bari diye düşündüm ama bi tuhaf gelenekleri
Hahayt bende de öyle olduDaha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar.
.
Bende severim görümcemi Allah bozmasın cok iyidir :)İşin ilginç tarafı düğüne gelmek için uçak biletlerini de biz kesmiştikama severim onları ya
Super , iste bunu istiyorum yani gorumceyim ya , ay ne kotu bisey takmis demesinler
Valla bdv yuzunden korkar oldum boyle seylerfen
Oww beterin beteri :)Hahayt bende de öyle oldu
Hayır o kadar ince durmuyor o foto da oyle cıkmış. Düğünde bana takılan 10gr lik bilezikler var burma değilde artık ismi başka bisey her neyse öyle ince durmuyor. En iyisi gidip kuyumcuya 10gr lik bozdurunca zarar edilmeyen tarzda bilezik gosterin demeniz. Ama gerçekten o kadar ince durmuyor. Bu arada bilezik demisken bana düğünümde biri 3 grlik bilezik takmış kolumdan çıkarırken kırıldı belki onun yanında kalın durmuştur 10grliklarCok inceymis onlar , bi arkadas foto yayinladi , bitceyi arttirmam lazim
Hangisi daha rezil yarışması.Hahayt bende de öyle oldu
Altin duasina cikalim , ben bilezigi alana kadar dussun , sonra yukselsinAltın düştü zaten gecen haftadan bu haftaya
Artacak diyolar aksi gibi ama belli olmuyor hic bişey
:) valla gecen cumadan bu cumaya on lira gramda fiyat düşmüşAltin duasina cikalim , ben bilezigi alana kadar dussun , sonra yukselsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?