- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.176
-
- Konu Sahibi CocoParisien
Yooo gayet çıkıyor. Hakaret edenlerden uzlaştırma sonucu çok güzel maddi manevi edimler aldım ben. Siz ve adliyedeki aileniz becerememişsinizdir muhtemelen.torpil için demedim, kuralları biliyorum.
ekşide bi aktrolle ciddi yüzgöz olmuştuk tüm sülaleme vefat eden babameme kadar saymıştı çıksaydı ordan çıkardı ki çok istemiştim çıkmasını. tehdit dışındaki davalarda bişey çıkmıyor
Eline erkek eli değmemiş, herhangi bir erkekle merhabanın ötesine geçememiş bir ablamız. İlgi görmemesinin acısını burada kadınlara hakaret ederek çıkarmaya çalışıyor.Kim bu Corpse, Uftade gibi yeni türemiş bir KK sapığı mı? Herkese laflar hazırlamış filan. He herkes 30 iq he, sanki kendisi bana Einstein'ın sol premsesi.
Eline erkek eli değmemiş, herhangi bir erkekle merhabanın ötesine geçememiş bir ablamız. İlgi görmemesinin acısını burada kadınlara hakaret ederek çıkarmaya çalışıyor.
Takipçilerinize ulaşıp hesabı şikayet ettireceksiniz tek kesin çözüm maalesef.Arkadaşlar Instagram hesabım çalındı. Çalan ş...siz e-posta, telefon no ve şifreyi değiştirmiş. Facebook bağlantısını da kaldırmış. Normalde telefon veya e-postaya doğrulama kodu isterken buraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkar ama bende çıkmıyor. Instagram Destek bölümünde bunlardan başka bir şey yazmıyor. help@instagram.com adresine İngilizce e-mail gönderdim ama bakan olur mu bilmiyorum.
Sosyal medyayla ilgili olan, bilgisi olan, tavsiye verebilecek olan varsa lütfen yazın. Biliyorum konu topic dışı ama iş için kullandığım bir hesap, bu yüzden benim için çok önemli ve bir an önce geri almam lazım.
Bildiğiniz varsa lütfen özelden yazar mısınız? Telefon, e-mail ne varsa. Ücreti umrumda değil yeter ki kurtulsun.Sosyal medya uzmanları var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Açıyorlar kapanan hesapları
Konu sahibi bence siz şikayet ettirin kapattırın o hesabı. Aman aman uzatmaya gelmez anında kapansın yeniden açın tertemiz hesap.
Arkadaşlar kapattır diyorsunuz da 8 yıllık hesabım. Onlarca post, arşiv... Nasıl çöpe atayım? Ağlayacağım artık sinirden.Takipçilerinize ulaşıp hesabı şikayet ettireceksiniz tek kesin çözüm maalesef.
İnstagram genelde maillere 1-2 gün içinde dönüş yapıyor. En azından çalan şahıs hakkında bir tahmininiz yok mu? Hesabı iade etmek için ücret vs mi istiyorlar yoksa dolandırıcılık adına mı kullanıyorlar? Ayrıca 1-2 kişiye hesabın çalındığı hakkında ihbarda bulundurun ki askıya alınsın sonra açtırırsınız.Bildiğiniz varsa lütfen özelden yazar mısınız? Telefon, e-mail ne varsa. Ücreti umrumda değil yeter ki kurtulsun.
Arkadaşlar kapattır diyorsunuz da 8 yıllık hesabım. Onlarca post, arşiv... Nasıl çöpe atayım? Ağlayacağım artık sinirden.
Maalesef evet.Bu aralar çoğu kişinin çalınıyor.Mesaj olarak gelen bir bağlantıya filan mı tıkladınız
help@instagram.com adresine gönderdim. Umarım dönüş olur.İnstagram genelde maillere 1-2 gün içinde dönüş yapıyor. En azından çalan şahıs hakkında bir tahmininiz yok mu? Hesabı iade etmek için ücret vs mi istiyorlar yoksa dolandırıcılık adına mı kullanıyorlar? Ayrıca 1-2 kişiye hesabın çalındığı hakkında ihbarda bulundurun ki askıya alınsın sonra açtırırsınız.
Benimde 6 yıllık hesap uçtu. Öyle bir güzel uçtu ki ağlamayı geç sinirden saçlarımı çeke çeke saç kalmadı saçımda. Su an ki hesabımı doldurdum az çok.Bildiğiniz varsa lütfen özelden yazar mısınız? Telefon, e-mail ne varsa. Ücreti umrumda değil yeter ki kurtulsun.
Arkadaşlar kapattır diyorsunuz da 8 yıllık hesabım. Onlarca post, arşiv... Nasıl çöpe atayım? Ağlayacağım artık sinirden.
Offf kızlar ne olur güzel bir şeyler söyleyin. Tam yükselme zamanımdı. Delireceğim. Hesabımı daha iyi korumayan aklıma tüküreyim!!!!Benimde 6 yıllık hesap uçtu. Öyle bir güzel uçtu ki ağlamayı geç sinirden saçlarımı çeke çeke saç kalmadı saçımda. Su an ki hesabımı doldurdum az çok.
Çok hesaplar çalınmaya basladı su aralar. İnstagram yetkilileri artık eskisi kadar ilgilenmiyorlar bile.
Oluyor evet. Benim farklı bir konuda mailleşmem olmuştu ama ‘olumlu’ bir sonuç alamamıştım. İlla bir onaylama istemişlerdi. Sizin hesabınızda normal dışı aktivite olduğu için verirler diye düşünüyorum.help@instagram.com adresine gönderdim. Umarım dönüş olur.
Telefonunuza falan bir onay şifresi gelmedi mi? Baba da az önce arkadaşımın hesabından mesaj geldi. Telefonumun faturalı olup olmadığını sordu kız. Muhtemelen onun da çalındı. Bu ara çok denk geliyorum böyle.Offf kızlar ne olur güzel bir şeyler söyleyin. Tam yükselme zamanımdı. Delireceğim. Hesabımı daha iyi korumayan aklıma tüküreyim!!!!
Sonunda bir kişi içime su serpti. Onaylama derken elimizde kağıtla selfie videoyu mu kastediyorsunuz?Oluyor evet. Benim farklı bir konuda mailleşmem olmuştu ama ‘olumlu’ bir sonuç alamamıştım. İlla bir onaylama istemişlerdi. Sizin hesabınızda normal dışı aktivite olduğu için verirler diye düşünüyorum.
Yok nerde, benim iki aşamalı doğrulama kapalıydı. Gerizekalı ben!!! Anında uyandım ama iş işten geçti.Telefonunuza falan bir onay şifresi gelmedi mi? Baba da az önce arkadaşımın hesabından mesaj geldi. Telefonumun faturalı olup olmadığını sordu kız. Muhtemelen onun da çalındı. Bu ara çok denk geliyorum böyle.