Bilenlerin acil yardımına ihtiyacım var

Yooo gayet çıkıyor. Hakaret edenlerden uzlaştırma sonucu çok güzel maddi manevi edimler aldım ben. Siz ve adliyedeki aileniz becerememişsinizdir muhtemelen.

Kim bu Corpse, Uftade gibi yeni türemiş bir KK sapığı mı? Herkese laflar hazırlamış filan. He herkes 30 iq he, sanki kendisi bana Einstein'ın sol premsesi.
Eline erkek eli değmemiş, herhangi bir erkekle merhabanın ötesine geçememiş bir ablamız. İlgi görmemesinin acısını burada kadınlara hakaret ederek çıkarmaya çalışıyor.

Eline erkek eli değmemiş, herhangi bir erkekle merhabanın ötesine geçememiş bir ablamız. İlgi görmemesinin acısını burada kadınlara hakaret ederek çıkarmaya çalışıyor.

Başka bi yerine mi değmiş yağni? Bi daha anlatsana balım 30 iqyla anlayamadım ehehe.
Yazık ilgileniverelim accık nolcak iqmuz mu eksilir?

Kız Corpse, aydıfiltargital?
Zııt Erenköy.

Oda sıcaklığında IQ ' ye sahip olduğunu ispat için bir üyenin konusunu sabote etmek ve başka bir üyeye saldırmak...

Olmamış be. Bir huzur ver bacım.

Konu sahibi bence siz şikayet ettirin kapattırın o hesabı. Aman aman uzatmaya gelmez anında kapansın yeniden açın tertemiz hesap.

Takipçilerinize ulaşıp hesabı şikayet ettireceksiniz tek kesin çözüm maalesef.

Sosyal medya uzmanları var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Açıyorlar kapanan hesapları
Bildiğiniz varsa lütfen özelden yazar mısınız? Telefon, e-mail ne varsa. Ücreti umrumda değil yeter ki kurtulsun.

Konu sahibi bence siz şikayet ettirin kapattırın o hesabı. Aman aman uzatmaya gelmez anında kapansın yeniden açın tertemiz hesap.
Takipçilerinize ulaşıp hesabı şikayet ettireceksiniz tek kesin çözüm maalesef.
Arkadaşlar kapattır diyorsunuz da 8 yıllık hesabım. Onlarca post, arşiv... Nasıl çöpe atayım? Ağlayacağım artık sinirden.

İnstagram genelde maillere 1-2 gün içinde dönüş yapıyor. En azından çalan şahıs hakkında bir tahmininiz yok mu? Hesabı iade etmek için ücret vs mi istiyorlar yoksa dolandırıcılık adına mı kullanıyorlar? Ayrıca 1-2 kişiye hesabın çalındığı hakkında ihbarda bulundurun ki askıya alınsın sonra açtırırsınız.

help@instagram.com adresine gönderdim. Umarım dönüş olur.
Hiçbir tahminim yok. Klasik dolandırıcılar. Bir yakınımın hesabından kendime DM attım anında engelledi reziller.

Benimde 6 yıllık hesap uçtu. Öyle bir güzel uçtu ki ağlamayı geç sinirden saçlarımı çeke çeke saç kalmadı saçımda. Su an ki hesabımı doldurdum az çok.

Çok hesaplar çalınmaya basladı su aralar. İnstagram yetkilileri artık eskisi kadar ilgilenmiyorlar bile.

Offf kızlar ne olur güzel bir şeyler söyleyin. Tam yükselme zamanımdı. Delireceğim. Hesabımı daha iyi korumayan aklıma tüküreyim!!!!

Konu sahibesinden çok ama çok özür dileyerek "Bunları biliyor musunuz" yazısı yazıp çıkacağım, aynı kedigillerde olduğu gibi köpek familyası olduğunu, bu familyanın tarihinin 40 milyon yıl öncesine dayandığını, iklim değişiklikleri, farklı türde hayvanların birbiriyle olan rekabeti vb nedenlerle doğanın zamanla bazı türleri yok ettiğini(Bakınız dinozor, mamut vb) Kedigillerin köpek familyasının bulunduğu bölgeye göçüyle birlikte en az 40 köpek türünün neslinin tükendiğini biliyor musunuz?

Milyonlarca yıl öncesine dayanan bir türün doğal tür olmadığını iddia etmek bilgi eksikliğinden olsa gerek ya da bilim insanlarından çok bildiğini sanmak sanırım.

İnsanın en büyük yanılgısı her şeyi çok bildiğini sanıp karşısındakinin zekasını küçümsemektir, oysa herkes bildiği kadar bilgedir bilmediklerinin de cahilidir, hepimiz bilmediklerimizin cahiliyiz, önemli olan da bilmediklerimizi bilmiyorum deyip kabul etmektir.

Bilmediklerimi siteden, siteye yazılarıyla katkı sağlayanlardan öğrendim, sayelerinde hala da öğrenmeye devam ediyorum zira insan yaşadığı sürece öğrenir, bana kattıkları şeyler için de hep teşekkür etmişimdir, bu sebeple de farklı da düşünsek, kurallar yüzünden ters de düşsek, tartışsak da haklarını kendilerine teslim ederim, her şeyi bildiğini sanan birileri hakaret edemez, IQ'dan dem vuramaz.

Son düzenleme:
Offf kızlar ne olur güzel bir şeyler söyleyin. Tam yükselme zamanımdı. Delireceğim. Hesabımı daha iyi korumayan aklıma tüküreyim!!!!
Telefonunuza falan bir onay şifresi gelmedi mi? Baba da az önce arkadaşımın hesabından mesaj geldi. Telefonumun faturalı olup olmadığını sordu kız. Muhtemelen onun da çalındı. Bu ara çok denk geliyorum böyle.

Sonunda bir kişi içime su serpti. Onaylama derken elimizde kağıtla selfie videoyu mu kastediyorsunuz?

Yok nerde, benim iki aşamalı doğrulama kapalıydı. Gerizekalı ben!!! Anında uyandım ama iş işten geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…