- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.383
-
- Konu Sahibi CocoParisien
Maalesef kurtaramıyorsunuz. Aynı şeyi yaşadım. Bana başına böyle bir şey gelmiş biri 7000 TL ye bir arkadaşının hesabı geri aldığını söylemişti. Ama ben güvenmediğinden yapmamıştım. Hesabımı geri alamadımArkadaşlar Instagram hesabım çalındı. Çalan ş...siz e-posta, telefon no ve şifreyi değiştirmiş. Facebook bağlantısını da kaldırmış. Normalde telefon veya e-postaya doğrulama kodu isterken buraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkar ama bende çıkmıyor. Instagram Destek bölümünde bunlardan başka bir şey yazmıyor. help@instagram.com adresine İngilizce e-mail gönderdim ama bakan olur mu bilmiyorum.
Sosyal medyayla ilgili olan, bilgisi olan, tavsiye verebilecek olan varsa lütfen yazın. Biliyorum konu topic dışı ama iş için kullandığım bir hesap, bu yüzden benim için çok önemli ve bir an önce geri almam lazım.
Tehdit etmedim otreraya yol gösterdim.Hodri meydan :) tüm ailesi adliyede olan birini tehdit etmekle iyi iş yapmadınız
daha önce biri bana ekşide annemden tutup hasta babaneme kadar tüm sülaleme saymıştı, hukuki bağlamda güçlü biri olmama rağmen bişey yapamamıştım. tehdit dışında istersen anasına söv hiçbişey çıkmazÇok sayarım ama en belirgini Otrera'ya ettiğin hakaret.
7000 tl'ye niye hesap kurtarılır ki. spamlatıp kapatıp yenisini açacaksınızMaalesef kurtaramıyorsunuz. Aynı şeyi yaşadım. Bana başına böyle bir şey gelmiş biri 7000 TL ye bir arkadaşının hesabı geri aldığını söylemişti. Ama ben güvenmediğinden yapmamıştım. Hesabımı geri alamadım
sizin gibilere bişey dediğim yok zatenBenim öyle bir derdim yok ki. Olursa yine de konu açarım. Yüksek lisans mezunu ve Çevko gönüllü ekibinden, 2018’e kadar bir siyasi parti ve vakıflarda aktif olarak bulunan, edebiyat dergilerinde çizim yapan bir öğretmen olarak açtığım konular genellikle yemek tarifleri ve çocuğum üzerine. Napalım senin kadar olamasak da biz de biraz kezbanız işte. Ülke sorunları, pandemi, terör, küresel iklim krizi vs. hepimizin gündeminde ama biz buraya boş duyar kasmaya değil kafa dağıtmaya geliyoruz.
Kimse sizi tehdit etmiyor hanımefendi. Sadece hakaret sayıldığını düşündüğümüz mesajlarınıza yargının karar vermesini istiyoruz. Bir vatandaş olarak bize böyle bir hak verilmiş değil mi?Hodri meydan :) tüm ailesi adliyede olan birini tehdit etmekle iyi iş yapmadınız
Sitenin tamamı böyle diyorsun. Genelleme yapıyorsun. Ayrıca ne biliyorsun kaynana derdiyle ilgili konu açanın vasfını da onu vizyonsuzlukla itham edebiliyorsun? Bu sitede bir Manolya var, hepimize saç baş yoldurtur. Öyle tipler zaten kınanıyor fazlasıyla. Onun dışında benim kaynana derdim de olur, eşimle kavga da ederim, müdürüm mobbing de uygular, gelir saçımı hangi model kestireyim diye de sorarım. Aman neyse. Sen Otrera’da kalmıştın.sizin gibilere bişey dediğim yok zaten
Bazı hesaplar emek verilerek bir yerlere getirilmiş hesaplar. İşletme hesapları gibi. Artık çoğu kişi İnstagram sayesinde iş yapabiliyor. O yüzden hesabın kapatılması verilen emeklerin boşa gitmesi, her şeyin başa sarması anlamına geliyor.7000 tl'ye niye hesap kurtarılır ki. spamlatıp kapatıp yenisini açacaksınız
Sizin gibi bilinçli kadın kaynıyor bu site de benim yazdıklarım mı yanlış? Ekşiden bi arkadaşa dedim ne işin var o sitede dedi. Şu bdv konularına bir bakar mısın? Tüm konular birbirinin aynısı kocam anneme gitmeme izin vermiyor kv şunu dedi görümce bunu yaptı. 2009'dan beri farklı nadir konu var. İnanılmaz bişeySitenin tamamı böyle diyorsun. Genelleme yapıyorsun. Ayrıca ne biliyorsun kaynana derdiyle ilgili konu açanın vasfını da onu vizyonsuzlukla itham edebiliyorsun? Bu sitede bir Manolya var, hepimize saç baş yoldurtur. Öyle tipler zaten kınanıyor fazlasıyla. Onun dışında benim kaynana derdim de olur, eşimle kavga da ederim, müdürüm mobbing de uygular, gelir saçımı hangi model kestireyim diye de sorarım. Aman neyse. Sen Otrera’da kalmıştın.
Üzücü :/ Bizim de şirket hesabı var ama korumalı falandır heralde babam bilirBazı hesaplar emek verilerek bir yerlere getirilmiş hesaplar. İşletme hesapları gibi. Artık çoğu kişi İnstagram sayesinde iş yapabiliyor. O yüzden hesabın kapatılması verilen emeklerin boşa gitmesi, her şeyin başa sarması anlamına geliyor.
Adliyede aileniz var diye torpil yaptırmak çok etik.Hodri meydan :) tüm ailesi adliyede olan birini tehdit etmekle iyi iş yapmadınız
Aaaa bu kadar anlayış sana fazla değil mi?Neyse beni banlayacakları yok galiba istenmediğim yerde durmam bay herkese.
torpil için demedim, kuralları biliyorum.Adliyede aileniz var diye torpil yaptırmak çok etik.Eleştirdiğiniz kadınlar kadar iticisiniz.
Son yılların modası bu" sen benim kim olduğumu biliyor musun?" Maşallah herkesin de her yerde bir şeyi var güyaAdliyede aileniz var diye torpil yaptırmak çok etik.Eleştirdiğiniz kadınlar kadar iticisiniz.
Bu bizim hukukumuzun zayıf olduğunu gösterir hukuki yönden haklı olduğunuzu değil.torpil için demedim canım, kuralları biliyorum.
ekşide bi aktrolle ciddi yüzgöz olmuştuk tüm sülaleme vefat eden babameme kadar saymıştı çıksaydı ordan çıkardı ki çok istemiştim çıkmasını. tehdit dışındaki davalarda bişey çıkmıyor