Bilenlerin acil yardımına ihtiyacım var

Sonunda bir kişi içime su serpti. Onaylama derken elimizde kağıtla selfie videoyu mu kastediyorsunuz?
Hayır benden hesabın ait olduğu maille onaylamam istenmişti ama ben hesabın şifresini ve o mailin şifresini unutup bambaska bir mailden yazmıştım 😁 sizden kimlik vs istenebilir ya da hiç istenmez. Derdinizi doğru düzgün anlatan bir mail attıysanız yeterli olur. Ayrıca Buradaki şeyleri tek tek yapın lütfen

Hayır benden hesabın ait olduğu maille onaylamam istenmişti ama ben hesabın şifresini ve o mailin şifresini unutup bambaska bir mailden yazmıştım 😁 sizden kimlik vs istenebilir ya da hiç istenmez. Derdinizi doğru düzgün anlatan bir mail attıysanız yeterli olur. Ayrıca Buradaki şeyleri tek tek yapın lütfen
Anladım. Yok ben kendimi ispatlarım o sıkıntı değil. Orada yazan her şeyi yaptım fakat orada tarif ettiği “bu e-postaya/telefona erişimim yok” yazısı bende çıkmıyor. O olsa hiç sorun etmeyecektim zaten.

kedi doğal bir türdür cinsi de doğaldır olmayanı da. mesela british shorthair ingilterede bir bölgede yaşayan doğal bir tür. anadolu yaban kedisi de sokakta gördüğün tekirin ta kendisi. Doğal olmayan, şehirlerde çocuk, kedi, kirpi yabana atılanı ayı yavrusu tilki karaca parçalayan, ahıra gireni zevkine 40 koyun telef edip bir tane yemeden çıkan başıboş köpekler dünyanın heryerinde olduğu gibi Türkiye'de de toplanacaktır tabii ki. Eninde sonunda olacak bu

Ha köpek doğal değil ölsün değil bu köpek sahipli ve evcil bir hayvandır, amaç; fıtratı dışında yaşadığı vakit vereveği zararlardan korunmaktır, bu yüzden
Bakim valla gerizekalı :KK14: düşünsene gerizekalısın ve bundan haberin yok ne acı 🥲 ha bu arada beni litfen şikayet et bütün sülalesi adliyede olan bağyan :KK53:

Son düzenleme:
Aynı durumu ben yaşadım birebir anlattığınız gibi oldu. Herşeyim değiştirilmiş. Hem İngilizce hem Türkçe olarak birçok mail attım. Hiçbir cevap gelmedi. Zaten herhangi birşeyde olmadığı için elimde imkansız gibiydi. Umudu kesip yeni hesap açmıştım hatta.
Aradan 2 ay geçti, aniden bir sabah instagram şifre yenileme diye SMS geldi ve hesabımı geri aldım. Sanırım beklemek gerekiyor. Mailde telefon numaranızı, mail adresinizi, hepsini belirtin. Sizin için önemli olduğunu, fotoğraflarınız anılarınız olduğunu da yazın.

Bildiğiniz varsa lütfen özelden yazar mısınız? Telefon, e-mail ne varsa. Ücreti umrumda değil yeter ki kurtulsun.

Arkadaşlar kapattır diyorsunuz da 8 yıllık hesabım. Onlarca post, arşiv... Nasıl çöpe atayım? Ağlayacağım artık sinirden.
İnstagramda gördüğüm var. Yani bisey yaptırmıstılıgım yok ama isterseniz bi yazın. Bitane hesap açıp ordan ulasin

X