Bilenlerin acil yardımına ihtiyacım var

bugün bulaşasım geldi nasıl olsa banlanacağım. Ha siz o kaynana konularını aşağıdan devam edin bence ayrı bir konu açmayın nasıl olsa hepsi birbirinin aynısı
E bunun bi gıdım aklı yokmuş ya bende adam sanıp cevap yazdım filan
Cevap yazmasanıza biraz gitsin köşesinde ağlasın günlüğüne yazsın onunla kavga etsin filan
Çok büyük dertlerin var heralde buralara gelip avunuyorsun bu hastalıklı ruh halinin başka açıklaması yok

Gitmeli miyim diye konu açıp, kocasına evleri ayıralım dedikten sonra çocuk istemeyen adamdan ne yapıp edip hamile kalan gurursuz lego da burdaymış

Gitmeli miyim diye konu açıp kocasına evleri ayıralım dedikten sonra çocuk istemeyen adamdan ne yapıp edip hamile kalan gurursuz lego da burdaymış 🖐
Haha sayko azıcık gururun varsa gidersin istenmediğin yerlerden yaaaa
Bu ne ağır bir buhran halidir
Git bir destek filan al insanlık adına rica ediyorum
Tamam en güzel sen laf sokuyorsun hadi akıllım bugün git yarın oyun saatimiz olacak o zaman gelip oynarsın yine
Ağır depresyondasın bak kendine de bize de bi iyilik al ve kurtul bu hastalıktan

Bugün bozuk evliliklerinde zorla hamile kalan sonra da hamileyim ama çocuk var boşanamaaağm diye ağlayan kk kadınlarına ağızlarının payını vereyim dedim sitenin tamamı bunlardan oluşuyordu gerçi değil mi

Frene basmazsan başına gelecek var sonra ağlarsın yapmayın, etmeyin diye dikkat et
yazdıklarımdan 1 tane doğru olmayan bişey söyler misin? 3 aydır burda takılıyorum şiddet gördükleri, aldatıldıkları, hor görüldükleri, cinsel olarak tatmin edilmedikleri evliliklerinde ısrarla çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara rastlıyorum. Kendi cinsimden soğuttunuz beni, bi de üstüne tehdit ediyor

Sen niye kendine böyle bir görev edindin ki?
Aldatılıp 3 çocukla ortada mı bırakıldın?
Yoksa sevmediler mi seni kapıya mı bıraktılar?
Annen baban istemedi mi seni?
Bak baya çocukluğuna indim
Çocukluğunda her ne yaşadıysan artık ancak yağlı bir kapı bulursam evlenmeliyim diye zihnine kazımışsın ya baya ciddi bi şeyler yaşamış olmalısın
Ayağı yere basan bir kadın olmak senin bildiğin gibi öyle zengin adamlara yaslanıp çocuk yapmak değil biliyor musun?
Neyse sen anlamazsın boşver ahlaki olarak aynı seviyelerde değiliz seninki dibin dibi çukurluk artık
Üzüldüm senin adına

yo niye kendimden pay biçmem gerekiyor. benden bağımsız olarak kendini bu duruma düşüren kadınlara tepki gösteremez miyim? siz dik dursaydınız türk erkeği kadınına bu muamaleyi layık göremezdi zaten. hepiniz oğlunu şımartan türk anneleri gibisiniz kocalarınıza karşı

Çok sayarım ama en belirgini Otrera'ya ettiğin hakaret.

Otrera ve bu şahsın hakaret ettiği başkaları varsa onlar da şikayetçi olsunlar lütfen.

Otri ben sana anlatırım diyeceğim de ablan halleder sanıyorum.
Otri biraz saf bi kızcağız ama öyle hakaret edilecek türden değil
KudrAlobar ablacım inan en başından beri aklımdaki buydu zaten. Yeterince ss aldım. Tüm hakaretlerini şikayet edeceğim.

Bilerek sustum, çünkü böyle ucuz kışkırtmalara gelecek birisi değilim ben. Gerekenin yapılması taraftarıyım.

Doğru hatırlamışsın, kız kardeşim avukat, ailede savcı da var ama şimdilik onu rahatsız etmeyeyim

Saygılı ve seviyeli bir şekilde olumlu olumsuz her türlü yorumu belirten çok kıymetli üyeler var burada
Sizinki böyle bir üslup değil
Ayrıca tekrarlıyorum erkeğin kadına para vermesi gerektiğini düşünüp böyle kadınlara yok para vermem yok damızlık bilmem ne gibi çirkin ifadeler kullanmanız sizin seviyesizliğinizi gösteriyor
Feministlik böyle bir şey değil şayet bunun arkasına sığınıyorsanız

bugün bulaşasım geldi nasıl olsa banlanacağım. Ha siz o kaynana konularını aşağıdan devam edin bence ayrı bir konu açmayın nasıl olsa hepsi birbirinin aynısı
Benim öyle bir derdim yok ki. Olursa yine de konu açarım. Yüksek lisans mezunu ve Çevko gönüllü ekibinden, 2018’e kadar bir siyasi parti ve vakıflarda aktif olarak bulunan, edebiyat dergilerinde çizim yapan bir öğretmen olarak açtığım konular genellikle yemek tarifleri ve çocuğum üzerine. Napalım senin kadar olamasak da biz de biraz kezbanız işte. Ülke sorunları, pandemi, terör, küresel iklim krizi vs. hepimizin gündeminde ama biz buraya boş duyar kasmaya değil kafa dağıtmaya geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…