- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 28
-
- Konu Sahibi CocoParisien
otrera en safı da sensin. herseye şaşırma emojisi koyarak ona buna şaşırarak geçecek hayatın kuzumKK böyle bir yer işte böceğim. Ne seninle ne de sensiz hesabı
Konusu kapanmış yazamadım, hayır bir de bizi eleştirmiş ama geçenlerde depresyon diye konu açmıştı. Konusunda atom fiziğinden falan da bahsettiğini hatırlamıyorum
Yalnız kendisinin zekası ve bilgisi ösym tarafından ölçüldü ve kendisi tıp fakültesine layık bulunduOtreranın iq'su 30'dan fazla değil. En son köpek saldırısına uğrayan kadına biz onların yaşam alanını işgal ettik diyodu
Otreranın iq'su 30'dan fazla değil. En son köpek saldırısına uğrayan kadına biz onların yaşam alanını işgal ettik diyodu
çok üzülmüş araştırma yapacakmış eminim bulurÜzüldüm adınıza ya, ben bir araştırma yapayım bir şey bulursam atarım size olur mu
hahaha 3 aydır bu sitedeyim ve birkaç üye dışında aklı başında üye yok burda onlara zaten saydırmam. bu arada hala banlanmamış olmam mucize değil mi? 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar pedofili değildir diyen bir ruh hastasına kibar kibar yazmama rağmen ban yemiştim şimdi istediğim herşeyi yazıyorum ban yokOtrera nın IQ'sunu tartışmak bize düşmez ama sizin insanlara olan bu kininizi sayılarla ifade edebilsek dokuz basamaktan aşağısı kurtarmazdı. Kimsenin zekasını hafife almayın. İnsanlar size sizin yaptığınız gibi kin kusmuyorlarsa bu onların saf olduklarından, bunu yapamayacaklarından değil sizi uğraşmaya değer görmedikleri içindir. İnsanlara bu şekilde saldırıp sürekli birilerini küçümsemeye devam ederseniz o depresyonlu konularınızdan daha çok açarsınız.
Allaşkına isim versene kim o 3 üyehahaha 3 aydır bu sitedeyim ve birkaç üye dışında aklı başında üye yok burda onlara zaten saydırmam. bu arada hala banlanmamış olmam mucize değil mi? 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar pedofili değildir diyen bir ruh hastasına kibar kibar yazmama rağmen ban yemiştim şimdi istediğim herşeyi yazıyorum ban yok
3 ay dedim üç üye değilAllaşkına isim versene kim o 3 üye
Şair diyor ki;Otreranın iq'su 30'dan fazla değil. En son köpek saldırısına uğrayan kadına biz onların yaşam alanını işgal ettik diyodu
Tamam bi tane söyle lütfen3 ay dedim üç üye değil
Diğer hayvanlar için doğru hepsinin yaşam alanını işgal ettik. Ama sokak köpekleri için doğru değil. Zira doğal tür değiller, avcılarla birlikte doğal yaşamın en büyük düşmanıdırlar aklınıza gelen her hayvanı çeteleşip parçalarlar evcilleştirilme amacı ava yardım etsin zaten hayvanın. Bu yüzden Hindistan dışında dünyadaki hiçbir ülkede başıboş dolanmalarına izin verilmez. Avrupada ilkokulda öğretilen konunun dersini verdim bak sana kıymetini bil. Neyse konumuz bu değil. Otrera diyodukŞair diyor ki;
"Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim ne de iyilestirebildim bir yaramı...
Ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna, bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna."
Evet insanoğlu canlı yemekle kalmıyor canlıların yurdunu bile yiyor.
Çok da savunulacak bi tarafımız yok yani.
Ağız ishali mi oldunuz?çok üzülmüş araştırma yapacakmış eminim bulur
Bi şey Avrupa'da oluyosa en iyi şey odur eved eved haklısın.Diğer hayvanlar için doğru hepsinin yaşam alanını işgal ettik. Ama sokak köpekleri için doğru değil. Zira doğal tür değiller, avcılarla birlikte doğal yaşamın en büyük düşmanıdırlar aklınıza gelen her hayvanı çeteleşip parçalarlar evcilleştirilme amacı ava yardım etsin zaten hayvanın. Bu yüzden Hindistan dışında dünyadaki hiçbir ülkede başıboş dolanmalarına izin verilmez. Avrupada ilkokulda öğretilen konunun dersini verdim bak sana kıymetini bil. Neyse konumuz bu değil. Otrera diyoduk
tüm dünyada bu böyledir Merve Hanım, çünkü gerçek buBi şey Avrupa'da oluyosa en iyi şey odur eved eved haklısın.
Doğal olarak var olmayan canlıların yok edilmesi gerekliliginin savunulması bende adını koyamadığım bir ruh haline sebep oldu. Bacaklarimdan kan çekildi sanki.Bi şey Avrupa'da oluyosa en iyi şey odur eved eved haklısın.
Sürekli insanları aşağılama, küçük görme gibi bir huyun var sanırım. Belli ki büyük bir özgüven eksikliğinden kaynaklanan ciddi problemlerin var. Üzülüyorum senin adına.hahaha 3 aydır bu sitedeyim ve birkaç üye dışında aklı başında üye yok burda onlara zaten saydırmam.
Sanal alemde hiç tanımadığın insanlara bulaşıp bunlara kafa yoracak kadar mı sevmiyorsun bu hayatı? Biraz vizyon ya. Kaynana derdin olsa bundan iyiydi valla.Diğer hayvanlar için doğru hepsinin yaşam alanını işgal ettik. Ama sokak köpekleri için doğru değil. Zira doğal tür değiller, avcılarla birlikte doğal yaşamın en büyük düşmanıdırlar aklınıza gelen her hayvanı çeteleşip parçalarlar evcilleştirilme amacı ava yardım etsin zaten hayvanın. Bu yüzden Hindistan dışında dünyadaki hiçbir ülkede başıboş dolanmalarına izin verilmez. Avrupada ilkokulda öğretilen konunun dersini verdim bak sana kıymetini bil. Neyse konumuz bu değil. Otrera diyoduk
bugün bulaşasım geldi nasıl olsa banlanacağım. Ha siz o kaynana konularını aşağıdan devam edin bence ayrı bir konu açmayın nasıl olsa hepsi birbirinin aynısıSanal alemde hiç tanımadığın insanlara bulaşıp bunlara kafa yoracak kadar mı sevmiyorsun bu hayatı? Biraz vizyon ya. Kaynana derdin olsa bundan iyiydi valla.
kedi doğal bir türdür cinsi de doğaldır olmayanı da. mesela british shorthair ingilterede bir bölgede yaşayan doğal bir tür. anadolu yaban kedisi de sokakta gördüğün tekirin ta kendisi. Doğal olmayan, şehirlerde çocuk, kedi, kirpi yabana atılanı ayı yavrusu tilki karaca parçalayan, ahıra gireni zevkine 40 koyun telef edip bir tane yemeden çıkan başıboş köpekler dünyanın heryerinde olduğu gibi Türkiye'de de toplanacaktır tabii ki. Eninde sonunda olacak buDoğal olarak var olmayan canlıların yok edilmesi gerekliliginin savunulması bende adını koyamadığım bir ruh haline sebep oldu. Bacaklarimdan kan çekildi sanki.
Çok çok üzgünüm.
Köye gittik bi keresinde. Babam dışardan odun topladı. Sobanin yanina bıraktı. Gitti yatti. Biz gece eşimle tv izliyorduk. Sobaya odun atTık.
Çok kısa bi süre sonra sobada bi hareketlilik oldu. Ikimiz de sobaya cevirdik gözlerimizi. Kuzine sobadan akrep cıktı. Yere düştü. Can havliyle kosmaya başladı.
Eşim bi bez buldu. Akrebi sardık beze. Çıktık disari uzak bi yere biraktik.
Çünkü hayvan odunlarin içindeydi. Kendi alaninda duruyordu. Onu alip biz getirdik hem de sobaya attik.
Insanogluna faydası olsun olmasin. Yaşamaya hakki var. Neden öldürelim zavalliyi kendi halinde takiliyordu.
Dogal değil diye katirlari da öldürelim. Cins kedileri de mi?
Sokakta kendi halinde yaşayan hayvanciklar dogal olsun olmasin yasamaya hakki var.
Dünyaya dogal olmadan gelmek onların da tercihi olmazdı zira.
Kendini rezil edenlerde bugünOtreranın iq'su 30'dan fazla değil. En son köpek saldırısına uğrayan kadına biz onların yaşam alanını işgal ettik diyodu