- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
Merhaba herkese
İkiz çocuğum piyano dersi alıyor
Piyano hocamız derse başladığımız gibi aylık ücreti peşin alıyorum dedi
Ben de sorgulamadım araştırmadım verdim.
Geçen ay 1 dersimize gidemedik (aylık 4 saat) ve önceden bilgim olursa sonra telafi yaparız dedi bilgi verdik ve telafiyi yapmadı ama 4 saatlik ders ücretini vermiş olduk.
Bugün yeni ay için ücret başlangıcı deyince ama telafiyi yapmadık bugün o güne hesaplansın dedim.
Birden pençelerini çıkardı :) bambaşka biri oldu ben olmasam belki kavga çıkacaktı sanki hiç telafi konuşulmamış gibi davrandı bi şekilde üste çıktı..Ben de tamam deyip çıktım ama sinirden çatlıyorum.
Eve geldim biraz araştırdım başka yerleri aradım sordum fiyatları aşağı yukarı aynı,ama çocuklarım asla değiştirmek istemiyor öğretmeni.
Öğretmen değiştirmek gibi bir düşüncem yok Şuan için.
Size sorum şu böyle özel derslerin telafisi olur mu?
Aylık ödemeler önceden mi yapılır ders yapıldıktan sonra mı yapılır ?
İkiz çocuğum piyano dersi alıyor
Piyano hocamız derse başladığımız gibi aylık ücreti peşin alıyorum dedi
Ben de sorgulamadım araştırmadım verdim.
Geçen ay 1 dersimize gidemedik (aylık 4 saat) ve önceden bilgim olursa sonra telafi yaparız dedi bilgi verdik ve telafiyi yapmadı ama 4 saatlik ders ücretini vermiş olduk.
Bugün yeni ay için ücret başlangıcı deyince ama telafiyi yapmadık bugün o güne hesaplansın dedim.
Birden pençelerini çıkardı :) bambaşka biri oldu ben olmasam belki kavga çıkacaktı sanki hiç telafi konuşulmamış gibi davrandı bi şekilde üste çıktı..Ben de tamam deyip çıktım ama sinirden çatlıyorum.
Eve geldim biraz araştırdım başka yerleri aradım sordum fiyatları aşağı yukarı aynı,ama çocuklarım asla değiştirmek istemiyor öğretmeni.
Öğretmen değiştirmek gibi bir düşüncem yok Şuan için.
Size sorum şu böyle özel derslerin telafisi olur mu?
Aylık ödemeler önceden mi yapılır ders yapıldıktan sonra mı yapılır ?