• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler yardimci olabilir mi

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Selam kızlar
Sormak istediğim bir mevzu var. Ben pasaport cikarmistim geçen sene ama daha sonrasında kapandım. Pasaportumu yeniden mi cikaricam sıfırdan ? Yoksa sadece resim değişikliği yapılabiliyor mu ? 10 senelikti baya masraf yapmıştım sıfırdan o kadar masraf yapmak istemiyorum

Pasaportu yenilemeniz gerekir diye düşünüyorum. Resim değişikliği nasıl yapılacak ki ? Tek bir ön sayfa var resim için. Tavsiyem kısa süreli alın bu kez...

Süresi bulunan pasaport yenilemelerinde sadece pasaport cüzdan bedelinin yatırılması yeterlidir.
Pasaport başvurusunda bulunmanız halinde başvuru tarihi itibariyle geçerli olan süreleriniz Pasaportunuza kanuni süreyi aşmayacak şekilde harçsız olarak aktarılacaktır.

Selam kızlar
Sormak istediğim bir mevzu var. Ben pasaport cikarmistim geçen sene ama daha sonrasında kapandım. Pasaportumu yeniden mi cikaricam sıfırdan ? Yoksa sadece resim değişikliği yapılabiliyor mu ? 10 senelikti baya masraf yapmıştım sıfırdan o kadar masraf yapmak istemiyorum
Yeniden cikarmaniz gerekmez seyahatiniz sirasinda yuzunuzu kapatacak (pece)seklinde kapatmazsiniz olur biter.

emniyetten detaylı bilgi alabilirsin ama eşim geçen yıl almıştı 10 yıllık yaklaşık 700 lira falan tutuyo yenisi çıkartmak

Süresi bulunan pasaport yenilemelerinde sadece pasaport cüzdan bedelinin yatırılması yeterlidir.
Pasaport başvurusunda bulunmanız halinde başvuru tarihi itibariyle geçerli olan süreleriniz Pasaportunuza kanuni süreyi aşmayacak şekilde harçsız olarak aktarılacaktır.
Netten randevu alıp emniyet e mi gitmeliyim tekrar ?

Netten randevu alıp emniyet e mi gitmeliyim tekrar ?

Evet. Gerekli evraklar:

1. Pasaport müracaat formu

2. Yenilemek istenen pasaport

3. T.C kimlik numaralı nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

4. 2 adet biyometrik fotoğraf

Kafanız yerinde mi sabah sabah ?

Gayet pratik bir çözüm, neden olmasın? Pasaport kontrolü yapan polis de size çok meraklı değil korkmayın bu kadar. Altı üstü 5 dk saç görünmesinden genel olarak bu kadar korkmayın ya neyse.

Ankara Emniyetteki o pasaport sırasına gidip gireceğime 5 dk başı açmak daha pratik dedim o kadar. Beğenmeyen yapmaz olur biter.

O şekilde kapatıyorum şal takıyorum genelde zaten
Onemli olan alin ve cene kisminin acik olup yuzu gizleyen golgeli unsurlarin olmamasi, yoksa ordaki fotograflar gercekteki halimize hic benzemiyor, uyusturucu baronu ve mafyatik gorunumler mumkun potansiyel suclu gibi cikiyoruz.

Back
X