- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
Dün biz burada karım öldü ben kocasiyim diyen kisiye inanmis ve üye arkadaşımız ölmüş diye kahrolan bir grup kadıniz. Bunun dışında her gün iki üç kere erkek olduğu halde kadın gibi gelip cinsel sorular soran ve dalga geçen Manyak ların tacizine de uğrayan bir grup kadıniz.
sen gelip ne anlatmak istediğini düzgün yazmazsan böyle 4 sayfa boyunca dalga konusu olursun. Bir kişi bile seni doğru anlamamis.kusura bakma konun sahte sanilir ve bunun sebebi sensin.
hahaha hatırladımmm yaşam koçu yaaa :)))))))Burda bir konu vardı.babası kızına sürekli azdın mı diyomuş, onun babasını sana yönlendirelim
Hayir ölmemiş canim mune bacimiz açiklama getirdi o konuyaölmemiş mi
?
Siz cinsel öğütler köşesi açsanız ben her gün okurum.yok mu masaj aleti falan
etrafından etrafından sürttür,hayata dön
Güzel arkadaşım bu ülkede jinekologlar bile "bekar mısınız?" diye sorup medeni durumuna göre muayeneye karar veriyor. Ne demek istediğini anlayıp sen yönlendirmezsen yandın yani.Seni sıkıştırmıyorum ayol, anlamaya çalışıyorum cidden.
Yani bu durumu karşılayan kelime "bakireyim" değil mi? Bekarım deyince ben sevişmemiş değil evlenmemiş olarak algılıyorum.
Kk bu konuda üstüne düşeni büyük özveriyle yerine getiriyır zaten, ona lafımız yok...
Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .