Yani not : bekarım sevişmiyorum.Keşke problem sadece nabacağın olsaymış be güzelim.
Şu bekarım kelimesi de neden cinsel olarak aktif değilim anlamında kullanılır hiç anlamam...
Okudum da burası ile ilgisini anlayamadım.
Neyse zaten dün gece 4 saat uyudum/uyumadım kahve ile ayaktayım beyin bitik galiba
Yani not : bekarım sevişmiyorum.
Gerçi burada bunu not olarak düşmesine ben açıkçası şaşırmıyorum.
Yani her bekar sevişmez mi? Ya da bekarım deyince sevişmeyen kadın olarak mı algılamak gerekiyor? Bir konuda bekarım kelimesi geçiyorsa ben ha bu sevişmiyormuş mu demeliyim?
Pffin vino veritas sıkıştırma beni..
Tüm bu sorularının muhatabı ben miyim yahu
KK yı bilmez gibisin, evet kadın pardon bağğğyan bekar olduğunu açıklamak altını çizmek zorunda, yoksa o.spu yaftası yer.
Heh ! işte oldu, söyledim
Takıldım sadece sanaSeni sıkıştırmıyorum ayol, anlamaya çalışıyorum cidden.
Yani bu durumu karşılayan kelime "bakireyim" değil mi? Bekarım deyince ben sevişmemiş değil evlenmemiş olarak algılıyorum.
Kk bu konuda üstüne düşeni büyük özveriyle yerine getiriyır zaten, ona lafımız yok...
Aman beya nabacan şeytana uyma :))))) metanetini koruKızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .
puahahhaNABARSAN yap AŞK ile yappp
:))))))))))))))))) yastga havuz suyuyla mest etsin ya da :)))))))Çula çaputa sürt
y o kadar çok shte üye oluyor kii ? ama adetken bende de cinsellik fazla oluyor olmadan önce sonra fıss geçiyor .)Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
kız, spermler suda ölüyormuşDenizde biri boşalmıştır, konu sahibinin içine kaçmıştır konu sahibi hamiledir. Gecikmenin nedenini de ben buldum :)