Bilemiyorum nabayım

Keşke problem sadece nabacağın olsaymış be güzelim.

Şu bekarım kelimesi de neden cinsel olarak aktif değilim anlamında kullanılır hiç anlamam...
Yani not : bekarım sevişmiyorum.
Gerçi burada bunu not olarak düşmesine ben açıkçası şaşırmıyorum.

seni küçük ergen seni. git mahalleden arkadaşlarına futbol filan oyna.
buradaki ablalarını da meşgul etme. hadi bakiyim. cızz.

Yani şimdi cinsel istek duymak normal, duymuyorsan sorun zaten. Mastürbasyon yap ama çok gaza gelme benden söylemesi, ayarını bilmek lazım.

Yani her bekar sevişmez mi? Ya da bekarım deyince sevişmeyen kadın olarak mı algılamak gerekiyor? Bir konuda bekarım kelimesi geçiyorsa ben ha bu sevişmiyormuş mu demeliyim?

Pff in vino veritas sıkıştırma beni..
Tüm bu sorularının muhatabı ben miyim yahu
KK yı bilmez gibisin, evet kadın pardon bağğğyan bekar olduğunu açıklamak altını çizmek zorunda, yoksa o.spu yaftası yer.
Heh ! işte oldu, söyledim

Seni sıkıştırmıyorum ayol, anlamaya çalışıyorum cidden.
Yani bu durumu karşılayan kelime "bakireyim" değil mi? Bekarım deyince ben sevişmemiş değil evlenmemiş olarak algılıyorum.
Kk bu konuda üstüne düşeni büyük özveriyle yerine getiriyır zaten, ona lafımız yok...

Takıldım sadece sana
Bekar demek sevişmemiş demek çünkü bu ülkede evlenmeden bunu yapmak tabu. Kızcağız da o yüzden bakireyim değil bekarım diyor çünkü ikisi de aynı kapıya çıkmaktadır.

Denizde biri boşalmıştır, konu sahibinin içine kaçmıştır konu sahibi hamiledir. Gecikmenin nedenini de ben buldum :)

kabak patlıcan salatalık var mı evde töve tövbe nasıl bir şeysiniz siz yaaaa....

Aman beya nabacan şeytana uyma :))))) metanetini koru pp

y o kadar çok shte üye oluyor kii ? ama adetken bende de cinsellik fazla oluyor olmadan önce sonra fıss geçiyor .)

Burda bir konu vardı.babası kızına sürekli azdın mı diyomuş, onun babasını sana yönlendirelim

Ne yapacağını biz mi söyleyeyim, üslupta şahane!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…