- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
Soruyu çok farklı sormuşsun sen yanlış Anlaşılıyor . bende Diğer arkadaşlar gibi anladım Düzelt benceOncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
Bak beddua tuttu buzustu hahahaha :)
O zaman adam gibi sor !
Bak beddua tuttu buzustu hahahaha :)
O zaman adam gibi sor !
Ahahahaha yeminle kahkahayı bastım süper ötesi bir yorumNaaabacan bacım seviscen.
Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .
Gercekten konuyu yok sayın ! Nasıl insanlarsiniz siz ya bu tarz konular acilinca sahte hesap diye etiket yapistiriliyor.sahte hesaptan kastiniz erkek olmak demi ? Erkek kiz gibi gozukecek konu acacak kizlarin , kadinlarin dediklerinle tatmin olacak demi ? Bu hareketler neyseee.. Benim konuda anlatmak istedigim cinsel istek duyup kasilmalarin olmasi asil anlatmak istedigim bu yazmissiniz oraya buraya sürt benim yapmak istedigim o olsaydi size sormadan yapardim siz surekli yapiyosunuz herhalde direk cevap veriyosunuz. Kimisi nabayim yazmama takmis sizi orasi cok mu kastı tühh. Yazilisi gibi yazmadim kendim nasil telafuz ediyorsam oyle yazdim. Hee seni cok mu rahatsız etti bu tekrar söyluyorum konuyu görmüceksin ..!
Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .