Bilemiyorum nabayım

seni küçük ergen seni. git mahalleden arkadaşlarına futbol filan oyna.
buradaki ablalarını da meşgul etme. hadi bakiyim. cızz.

Yani şimdi cinsel istek duymak normal, duymuyorsan sorun zaten. Mastürbasyon yap ama çok gaza gelme benden söylemesi, ayarını bilmek lazım. :KK70:

Yani her bekar sevişmez mi? Ya da bekarım deyince sevişmeyen kadın olarak mı algılamak gerekiyor? Bir konuda bekarım kelimesi geçiyorsa ben ha bu sevişmiyormuş mu demeliyim?

Pff in vino veritas in vino veritas sıkıştırma beni..:KK14::KK14:
Tüm bu sorularının muhatabı ben miyim yahu :KK70:
KK yı bilmez gibisin, evet kadın pardon bağğğyan bekar olduğunu açıklamak altını çizmek zorunda, yoksa o.spu yaftası yer.
Heh ! işte oldu, söyledim :KK53:

Pff in vino veritas in vino veritas sıkıştırma beni..:KK14::KK14:
Tüm bu sorularının muhatabı ben miyim yahu :KK70:
KK yı bilmez gibisin, evet kadın pardon bağğğyan bekar olduğunu açıklamak altını çizmek zorunda, yoksa o.spu yaftası yer.
Heh ! işte oldu, söyledim :KK53:

Seni sıkıştırmıyorum ayol, anlamaya çalışıyorum cidden.
Yani bu durumu karşılayan kelime "bakireyim" değil mi? Bekarım deyince ben sevişmemiş değil evlenmemiş olarak algılıyorum.
Kk bu konuda üstüne düşeni büyük özveriyle yerine getiriyır zaten, ona lafımız yok...

Seni sıkıştırmıyorum ayol, anlamaya çalışıyorum cidden.
Yani bu durumu karşılayan kelime "bakireyim" değil mi? Bekarım deyince ben sevişmemiş değil evlenmemiş olarak algılıyorum.
Kk bu konuda üstüne düşeni büyük özveriyle yerine getiriyır zaten, ona lafımız yok...
Takıldım sadece sana :KK52:
Bekar demek sevişmemiş demek çünkü bu ülkede evlenmeden bunu yapmak tabu. Kızcağız da o yüzden bakireyim değil bekarım diyor çünkü ikisi de aynı kapıya çıkmaktadır.

Denizde biri boşalmıştır, konu sahibinin içine kaçmıştır konu sahibi hamiledir. Gecikmenin nedenini de ben buldum :)

kabak patlıcan salatalık var mı evde töve tövbe nasıl bir şeysiniz siz yaaaa....

Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .
Aman beya nabacan şeytana uyma :))))) metanetini koru :ppp

Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
y o kadar çok shte üye oluyor kii ? ama adetken bende de cinsellik fazla oluyor olmadan önce sonra fıss geçiyor .)

Burda bir konu vardı.babası kızına sürekli azdın mı diyomuş, onun babasını sana yönlendirelim:KK70::KK70::KK70:

Ne yapacağını biz mi söyleyeyim, üslupta şahane!

X