- 3 Mayıs 2015
- 13.258
- 48.610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
?Dün biz burada karım öldü ben kocasiyim diyen kisiye inanmis ve üye arkadaşımız ölmüş diye kahrolan bir grup kadıniz. Bunun dışında her gün iki üç kere erkek olduğu halde kadın gibi gelip cinsel sorular soran ve dalga geçen Manyak ların tacizine de uğrayan bir grup kadıniz.
sen gelip ne anlatmak istediğini düzgün yazmazsan böyle 4 sayfa boyunca dalga konusu olursun. Bir kişi bile seni doğru anlamamis.kusura bakma konun sahte sanilir ve bunun sebebi sensin.
B
Ben beddua etmem senin demene karsilik verdim nasil konu acicamida sorucamida sana sormucam rahatsiz olduysan konudan uzaklascaksin !
Dün biz burada karım öldü ben kocasiyim diyen kisiye inanmis ve üye arkadaşımız ölmüş diye kahrolan bir grup kadıniz. Bunun dışında her gün iki üç kere erkek olduğu halde kadın gibi gelip cinsel sorular soran ve dalga geçen Manyak ların tacizine de uğrayan bir grup kadıniz.
sen gelip ne anlatmak istediğini düzgün yazmazsan böyle 4 sayfa boyunca dalga konusu olursun. Bir kişi bile seni doğru anlamamis.kusura bakma konun sahte sanilir ve bunun sebebi sensin.
Sakin ol şampiyon. Sıcak suya otur kasılmalara iyi gelir. Madem bekar ve sevisemiyorsun tek çare sıcak su. Benim masum bacimin vajinasini kasiyor pis hormonlar. Kahrol hormon.
Hayır ölmemişölmemiş mi
?
ölmemiş mi
?
o ölüm olayı yalan mıymış ben kaçırdım...
Arkadaş neler bilirmişiz bee.. Az da değilmişiz hani
aman çok şükür, kimse ölmesin de varsın keklemiş olsunlarÖlüm olayı yalan çıktı arkadaşlar. Mune profilinde paylaştı.
Kim ölmüş ki ?
Ölen yok çok şükür sahte konu çıktı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozdem.847607/