cnm nette bulamadım..acaba bahsettiğinparfmn adı adidas A3 serisinin kırmızısı..beyazıda var ama ben kırmızıyı terch edıorum..ve ınan bugune kdr acık,orjınal,tester olan yaklasık her parfmu denedım..bu gercekten ınanlmaz kalıcı ve hos :) ozellkle 10 dk sonra saçlarınıza bile kokusu sinio :) fiyatı 33 tl.
cnm nette bulamadım..acaba bahsettiğin
Adidas Bayan Parfümleri adresinde yer alan
Adidas Sensual Instinct Edt 50ml olabilir mi?kırmızı olan??
Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DİYENLERE:KARGO ÜCRETİNİ EKLEDİĞİNİZ TAKDİRDE BİLE YANIBASINIZDAKİ AVON TEMSİLCİSİNDEN DUYACAGINIZ FİYATTAN DAHA İNDİRİMLİ BİR FİYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERİMİ YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENİZ İADE EDEBİLİYORSUNUZ
60 tl nin gelişi 48 degil=) 45 tir!
Secret Women 30 tl
cnm uzun zamandr gıremedm k.bakma yeni gördm yazdgnı.. yok benm dedim o deıl resm eklemeyıde yapamadmama parfümericilerde A3 serisi diyince anlıyorlar :) // yeşili yok yeşili olan baska bi serisinden. ama kırmızı bahsettğimi bulabilirsen al çok kullanan ve bilen yok ama inan pişman olmazsın :) cok güzel ve etkileyici bi koku..ankarada isen yer tarif edeblrm..
privacy ben hiç beğenmemiştim ama viva cappionunkiler çok hoş çevremdeki herkes beğeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?