50 tl altı olucak ve müthiş olucak.
saka mı bu.
:))
Yurtdışından orijinal parfüm getirip satıyorum.Öğrenci arkadaşlara bi güzellik yapıp bazı parfümleri 50,00 tl ye verebilirim.Haa ne olur 30 ml olur belki 50 ml olur ama orijinal kullanmış olursunuz.İlgilenenler bana mesaj atsın ben de onlara listemi göndereyim. :)
sana katiliyorum yuzde yuz canim gecenlerde parkta biri anlatiyor parfumu 150 200 oyroymus cu.....s dedim icimden sacmalik bence tabiki bni ilgilendirmez havada neyin nesi görmemisin oglu olmus cekmis seyini kopartmis...ben olsam hadi 15 oyro verdim gayet guzel parfumler var gerisinide hayir yap yazik degilmi cöpten ekmek toplayanlar var biz bu kafada gidersek cook fakir hakki yeriz Allah korusun....canım bugün ofise bi adam geldi bizim ucuza orijinal parfüm sattı gitti güya ama o gidince analdık ki hepsi sahta kokular sıtıktan 1saat sonra uçtu gitti...neyse sen cebine uygun al bence de hatta 300 e 200 e parfüm ben hiç almadım ki zaten iyi de kazanıorum ama almadım millet aclıktan ölüyor bence böyle bi lüksümüz yok uçup giden bi şeye o kadar para cok olur zaten...cok da kalıcı olan aynı zamanda ucuz da olan en iyi parfümler avonda ve oriflama da bence...kaliteli olduklarını düşünüyorum hem farklı herkes gibi kokmanın anlamı yok...ordan bak sen secersin..
Yurtdışından orijinal parfüm getirip satıyorum.Öğrenci arkadaşlara bi güzellik yapıp bazı parfümleri 50,00 tl ye verebilirim.Haa ne olur 30 ml olur belki 50 ml olur ama orijinal kullanmış olursunuz.İlgilenenler bana mesaj atsın ben de onlara listemi göndereyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?