Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? K
kedicikkk.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elifz
she'nin bi kaç tane parfümü var ama bence içlerinden en kalıcısı ve hoş kokanı she is love, tavsiye ederim fiyatı da 20 tl gayet uygun ama en iyi yanı kalıcı olması
- Konu Sahibi Elifz
ARKADASLAR BEN DE ORENCIYIM PARFUMLERE DELI GIBI PARALAR YATIRIYORUM AMA SIMDI YENI BIR SITE OGRENDIM ADI yourmagicbag.COM ADAMLAR HEM ORJINAL SATIYOR HEMDE COK UYGUN FIYATA DUSUNUN SIMDI BENIM KOKUM GIVENCHY ANGE OU DEMON BUNUN TESTERINI SATIYORLAR 100 ML 100 TL DISARDA 50 ML I 160 TL ILK BASTA ALIRKEN COK CEKINDIM SAHTEDIR DIYE AMA INANAMADIM GERCEKTEN MUTHIS YANI ORJINALLIGINDEN EMINIM BUNDAN SONRA HIC KAZIKLANMAK ISTEMIYORUM BU SITE GERCEKTEN IYI TUM ARKADASLARA TAVSIYE EDERIM:)
- Konu Sahibi Elifz
Kızlar uygun fiyatlı parfüm için cheapsmells i inceleyin, ben son dönemde 7-8 tane parfüm aldım ve hepsi orjinal, hiç sıkıntı yaşamadım...özel günlerde indirimleri oluyor çok uyguna alabiliyorsunuz..eğer türk malı alacaksanız da cecile derim özellikle yeşilinin kokusu süperdir..
- Konu Sahibi Elifz
bu parfümü sevenler
şu an sephora mağazasında 30 ml si 39 liraya satılıyor sanırım sevgililer gününe kadar bu kampanya
ilgilenenlere duyrulur :) ama gördüğüm sadece yeşil kutulu olanlardı
Severim lolitayıda bence bu fırsatı kaçırmasın lolitacılar.alkisalkisalkis
- Konu Sahibi Elifz
Kızlar uygun fiyatlı parfüm için cheapsmells i inceleyin, ben son dönemde 7-8 tane parfüm aldım ve hepsi orjinal, hiç sıkıntı yaşamadım...özel günlerde indirimleri oluyor çok uyguna alabiliyorsunuz..eğer türk malı alacaksanız da cecile derim özellikle yeşilinin kokusu süperdir..
cheapsmells de strawberry gibi postane yoluyla mı gönderiyor? Nasıl veriyoruz siparişi
- Konu Sahibi Elifz
Selamlar bence bir parfüm her tenlerde farklı kokar o yüzden ya deniyerek ve ya testırlarla koklayarak parfüm almanızı öneririm. FM grup parfümleri super kalıcı ve ünlü firmaların üretildiği yerden esans alarak üretilen parfümler ben testırlarla birlikte 5 parfüm satın aldım ve parfümleri 40 tl den sattım.Şu an parfüm satarak kendi parfümlerimi bedavaya getiriyorum alan kişiler çok beyenerek kullanıyorlar ve 100 den fazla testırlar da bana bedavaya geldi.Merak edenler arkadaşlara özelden bilgi verebilirim.
- Konu Sahibi Elifz
başlık basit.öğrenciyim sonuçta daha fazla veremem ki..mirmirmirmir
50 tl altı olucak ve müthiş olucak.
saka mı bu.
:))
- Konu Sahibi Elifz
yerimseniben
- Konu Sahibi Elifz
ınternette tesadüf buldum parfüm satan bir yer 50 mılyona kadar değişik ve orjınal parfümler var bakın bi kaydirigubbakcemile3
cosmotek kozmetik market sitesinde orjınal parfümler başlığı altında bı çok parfüm var 39 milyona
cosmotek kozmetik market sitesinde orjınal parfümler başlığı altında bı çok parfüm var 39 milyona
- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 46
- Konu Sahibi Elifz
Çakma al diyorsunuzda, bu çok yanlış birşey, sahte parfümler sağlığa çok zararlı. Öyle yapacağınıza gidip orjinalini ucuza alın, valla ben gittigidiyorda orjinal ve çok ucuza satan bir satıcı buldum ondan alıyorum artık, zaten gittigidiyorda tek orjinal satanda o sanırım, sahte alıpta sağlığımı tehlikeye atamam.
iyi hoş diyorsun ama.... senle msn de konustuk ... orda bana babanın fransada parfum magazasında mudur oldugunu.. uygun fıata toptan alıp satıs yaptıgını.. gıttı gıdıyorda da satıslarının oldugunu soyledın.. uygun fıata satıcı buldum derken kendı kendının reklamını yapıyorsun sanırım... bazen de erkek arkadasının uygun fıata alıp gerırdıgını yazmıssın burda... her seferınde ayrı bi hikaye... hangisi doğru... amacın ne.....aklinialirimsmile burdakı ınsanlar sureklı gırer foruma takıp eder yazılanları.... gozden kacmaz tutarsızlıklar.... senden kötü kokular alıyorum..... sana ozelden yazdım cevap vermedın burdan yazıyorum lmaz:
- Konu Sahibi Elifz
iyi hoş diyorsun ama.... senle msn de konustuk ... orda bana babanın fransada parfum magazasında mudur oldugunu.. uygun fıata toptan alıp satıs yaptıgını.. gıttı gıdıyorda da satıslarının oldugunu soyledın.. uygun fıata satıcı buldum derken kendı kendının reklamını yapıyorsun sanırım... bazen de erkek arkadasının uygun fıata alıp gerırdıgını yazmıssın burda... her seferınde ayrı bi hikaye... hangisi doğru... amacın ne.....aklinialirimsmile burdakı ınsanlar sureklı gırer foruma takıp eder yazılanları.... gozden kacmaz tutarsızlıklar.... senden kötü kokular alıyorum..... sana ozelden yazdım cevap vermedın burdan yazıyorum lmaz:
kaydirigubbakcemile5
seertmece dikkatinden dolayı tebrikleraklinialirimsmile
bende aynı şeyden şüphelenmiştim,demekki sadece yanık kokusu alan ben değilmişimsırnaşık şey
- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 46
- Konu Sahibi Elifz
evet deydey.... uyanık olalım gaza gelmeyelim.... gazı olanların gazını alalımaklinialirimsmile
- Konu Sahibi Elifz
evet deydey.... uyanık olalım gaza gelmeyelim.... gazı olanların gazını alalımaklinialirimsmile
dikkatinizden ve uyarınızdan dolayı teşekkür ederimm opuyorumnanaktan