bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
she'nin bi kaç tane parfümü var ama bence içlerinden en kalıcısı ve hoş kokanı she is love, tavsiye ederim fiyatı da 20 tl gayet uygun ama en iyi yanı kalıcı olması

avon da fair avay diye bi parfüm var kendimi aşırı özgür hissediyorum bu parfümü sıkınca

ARKADASLAR BEN DE ORENCIYIM PARFUMLERE DELI GIBI PARALAR YATIRIYORUM AMA SIMDI YENI BIR SITE OGRENDIM ADI yourmagicbag.COM ADAMLAR HEM ORJINAL SATIYOR HEMDE COK UYGUN FIYATA DUSUNUN SIMDI BENIM KOKUM GIVENCHY ANGE OU DEMON BUNUN TESTERINI SATIYORLAR 100 ML 100 TL DISARDA 50 ML I 160 TL ILK BASTA ALIRKEN COK CEKINDIM SAHTEDIR DIYE AMA INANAMADIM GERCEKTEN MUTHIS YANI ORJINALLIGINDEN EMINIM BUNDAN SONRA HIC KAZIKLANMAK ISTEMIYORUM BU SITE GERCEKTEN IYI TUM ARKADASLARA TAVSIYE EDERIM:)

Kızlar uygun fiyatlı parfüm için cheapsmells i inceleyin, ben son dönemde 7-8 tane parfüm aldım ve hepsi orjinal, hiç sıkıntı yaşamadım...özel günlerde indirimleri oluyor çok uyguna alabiliyorsunuz..eğer türk malı alacaksanız da cecile derim özellikle yeşilinin kokusu süperdir..

bu parfümü sevenler

şu an sephora mağazasında 30 ml si 39 liraya satılıyor sanırım sevgililer gününe kadar bu kampanya

ilgilenenlere duyrulur :) ama gördüğüm sadece yeşil kutulu olanlardı

Son düzenleme:

Severim lolitayıda bence bu fırsatı kaçırmasın lolitacılar.alkisalkisalkis

cheapsmells de strawberry gibi postane yoluyla mı gönderiyor? Nasıl veriyoruz siparişi

evet daha önce okumuştum sitesine girip siparişini verıyorsun cnm kargoluyorlar anladıgım kadarıyla ama site ingilizce ödeme nasıl olucakki bende çekımser kalıyorum böyle internetten yapılan alışverişlerdelmaz:

kızlarrr

douglas mağazasında Givenchy Absolulety İrresistible in 30 ml si 39 lira haber vereyim dedim

Selamlar bence bir parfüm her tenlerde farklı kokar o yüzden ya deniyerek ve ya testırlarla koklayarak parfüm almanızı öneririm. FM grup parfümleri super kalıcı ve ünlü firmaların üretildiği yerden esans alarak üretilen parfümler ben testırlarla birlikte 5 parfüm satın aldım ve parfümleri 40 tl den sattım.Şu an parfüm satarak kendi parfümlerimi bedavaya getiriyorum alan kişiler çok beyenerek kullanıyorlar ve 100 den fazla testırlar da bana bedavaya geldi.Merak edenler arkadaşlara özelden bilgi verebilirim.

ınternette tesadüf buldum parfüm satan bir yer 50 mılyona kadar değişik ve orjınal parfümler var bakın bi kaydirigubbakcemile3

cosmotek kozmetik market sitesinde orjınal parfümler başlığı altında bı çok parfüm var 39 milyona

iyi hoş diyorsun ama.... senle msn de konustuk ... orda bana babanın fransada parfum magazasında mudur oldugunu.. uygun fıata toptan alıp satıs yaptıgını.. gıttı gıdıyorda da satıslarının oldugunu soyledın.. uygun fıata satıcı buldum derken kendı kendının reklamını yapıyorsun sanırım... bazen de erkek arkadasının uygun fıata alıp gerırdıgını yazmıssın burda... her seferınde ayrı bi hikaye... hangisi doğru... amacın ne.....aklinialirimsmile burdakı ınsanlar sureklı gırer foruma takıp eder yazılanları.... gozden kacmaz tutarsızlıklar.... senden kötü kokular alıyorum..... sana ozelden yazdım cevap vermedın burdan yazıyorum lmaz:

kaydirigubbakcemile5
seertmece dikkatinden dolayı tebrikleraklinialirimsmile
bende aynı şeyden şüphelenmiştim,demekki sadece yanık kokusu alan ben değilmişimsırnaşık şey

evet deydey.... uyanık olalım gaza gelmeyelim.... gazı olanların gazını alalımaklinialirimsmile

avonun rare gold u indirimdeyken alabilrsin gayet hoş ve kalıcı ayrıca birçok yerde indirime orjinal parfüm koyuyorlar daha geçen gün ykm den aldım ben lolitayı 39 mil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…