bu parfümü sevenler
şu an sephora mağazasında 30 ml si 39 liraya satılıyor sanırım sevgililer gününe kadar bu kampanya
ilgilenenlere duyrulur :) ama gördüğüm sadece yeşil kutulu olanlardı
Kızlar uygun fiyatlı parfüm için cheapsmells i inceleyin, ben son dönemde 7-8 tane parfüm aldım ve hepsi orjinal, hiç sıkıntı yaşamadım...özel günlerde indirimleri oluyor çok uyguna alabiliyorsunuz..eğer türk malı alacaksanız da cecile derim özellikle yeşilinin kokusu süperdir..
başlık basit.öğrenciyim sonuçta daha fazla veremem ki..mirmirmirmir
Çakma al diyorsunuzda, bu çok yanlış birşey, sahte parfümler sağlığa çok zararlı. Öyle yapacağınıza gidip orjinalini ucuza alın, valla ben gittigidiyorda orjinal ve çok ucuza satan bir satıcı buldum ondan alıyorum artık, zaten gittigidiyorda tek orjinal satanda o sanırım, sahte alıpta sağlığımı tehlikeye atamam.
iyi hoş diyorsun ama.... senle msn de konustuk ... orda bana babanın fransada parfum magazasında mudur oldugunu.. uygun fıata toptan alıp satıs yaptıgını.. gıttı gıdıyorda da satıslarının oldugunu soyledın.. uygun fıata satıcı buldum derken kendı kendının reklamını yapıyorsun sanırım... bazen de erkek arkadasının uygun fıata alıp gerırdıgını yazmıssın burda... her seferınde ayrı bi hikaye... hangisi doğru... amacın ne.....aklinialirimsmile burdakı ınsanlar sureklı gırer foruma takıp eder yazılanları.... gozden kacmaz tutarsızlıklar.... senden kötü kokular alıyorum..... sana ozelden yazdım cevap vermedın burdan yazıyorumlmaz:
evet deydey.... uyanık olalım gaza gelmeyelim.... gazı olanların gazını alalımaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?