bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle Match denemenizi tavsiye ederim...
Bayıldığım bir kokudur...
Kalıcılığı da çok iyi...
30 ytl civarı...

hafif kokuları seviyosan oriflame serena ben çok severim=)

peki bu avon for avayın kokusu nasıl ve geçicicmi yoksa böle hemen hisediliomu kokusu bir yere girince

canım avon celebre çok hoş... onun dışında yine avonun tresella,purblanca,surrendar bunlarda güzel kokular ... hem kampanya durumunda 25 tl gibi bir fiyatada alabiliyorsun

oriflame DıVıNE çok güzel kokuyor ve kalıcılığıda gayet güzel ancak indirimlerde 50 in altına iniyor aklında bulunsun

bence avon falan al. Ben blue rush, cystal aura falan kullandım onlardan memnundum kalıcı. Daha çiçeksi kokular istersen little black dress falan da çok kalıcı. Genelde indirim zamanı 50 liranın altında oluyor zaten

kesinlikle she tavsiye ediyorum bikaç çeşidi var ve bence en güzeli "she is the sexy" fiyatıda uygun 20-25 olması lazm..

bence parfüm herkesin teninde değişik kokar.o yüzden o parfümün güzel kokup kokmadığı görecelidir.adidas fena değil ve kesinlikle d&p veya Q life daki kokular orjinalleri kadar kalıcı ve orjinalleri gibi kokuyor..

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var ... hafif çiçek kokuları hoşuma gidiyo genelde. parfüm kültürüm sıfırdır. bana tavsiye edebileceğiniz hafif kalıcı, bulunduğun yerde kendini belli edecek bi parfüm arıyorum, iş ilanı verir gibi yazdım kusura bakmayın. buğday tenliyim 19 yaşındayım ne tür farfümler yakışır bana CADIARZU daha öncede bi topiğe yazmıştım avon whis of happinies whis of love önermişlerdi bunlar nası kokular bide little black dress nsıl bi koku...üniversteye başlıcam güzel güzel kokuyum istiyorum yaniii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

She'nin kırmızısı ve yeşili çok güzeldir,adidas pembe olan,caldion night kullanabilirsin 50 liranın altında hepsi,bende seninle aynı yastayım hepsi yasına uygun parfümler.whis of hapiness kullandım çok tatlı bir kokusu var ama bana pek kalıcı gelmediopuyorumnanaktan

canı avonun ve orflime in indirimlerinden faydalan avon today always tomorrow olanları favorilerim harika bece wihs of love artı cinema kullanıyorum şimdi çok hoş açkçası

bence whis of serilerinin hepsini kullandım ama en hoşuma giden whid of love pembe olanı kullanmadıysanıız deneyin bence:lepi:şakkıdışakkıdı

dün elime equal diye bir deodorant geçti ve kokusu oldukça hoş ve kalıcı.ama parfümü nasıldır bilemiyorum.:enbuyukkk:

equal i ben de kullandım süper parfümü de gayet kalıcı ve gayet ucuz ben takım halinde 36 liraya almıştım

whish of love şekerli kokumu jelibon gibi kokan parfümlerdenmi?

ben FM grouptan parfümlerimi alırım,hem çakma değil hem de çok uygun..dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…