• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
waayyy.. nerelerı gezdfın..... o kadar uzun tatil olurmu... insafff

parfum aldınmı gıttıgın yerlerdenyerimseniben

aldııım hemde bikaç tane..gene benim versace black noir'den aldım..yedek olsun diye,davidoff woman aldım..duty free yüzünden uçağım kaçıriyordum nerdeyse:-)) roma...venezia...prag..güzeldi gerçektan..

oohh yarasın.... versace black noır varmı.. crıstal noır dıılmı o... bende crıstal noır aldım versacenın... bıde alien..

hani nooldu fm group tan sıkıldınmı ... nıe aldın baska yerden parfumkaydirigubbakcemile3

evet ya cristal noir-siyah kristal diye black dedim dimi:-))
fm de gördün mu yeni serisinin şişeleri nekadar şık!!!
bayıldım ben,bide yeni kokular çıktı!!!!
sıkılmak mu?olur mu?parfümden kim sıkılır ki????
seni burda görmek güzel yaa,ben yatcam...gene konuşuruz canım..iyi geceler

fm den skıldınmı demek ıstedummm.. parfumden diil.. ehehhehe.. tatlı ruyalar ciğerimmm opuyorumnanaktan

cristal noir nasıl sence skazka.. yenı parfumlerımın arasına gırıcek

bence de avon far away in kokusu çok güzel ve avonun en kalıcı parfümü..tavsiye ederim..edt nin fiyatı 60 tl ama sık sık yarı fiyatına düşüyor..ayrıca daha kalıcı olması için aynı parfümün devam ürünlerini de kullanabilirsin kremi deodorantı da var..

Kızlar bende 1 hafta önce chanson d'eau (24 tl) aldım. Kokusu süper ve kalıcı. Tavsiye ederim.

bildiğin güzel ve kaliteli parfümleri doldurma parfüm satan yerlerde de bulabilirsin. ben orjinal parfüm kullanmadım şu ana kadar ve çok memnunum :)

bence de avon far away in kokusu çok güzel ve avonun en kalıcı parfümü..tavsiye ederim..edt nin fiyatı 60 tl ama sık sık yarı fiyatına düşüyor..ayrıca daha kalıcı olması için aynı parfümün devam ürünlerini de kullanabilirsin kremi deodorantı da var..

evet 2katologda bir indirime giriyor suan (10.katologda) indirimde hemde sat halinde..(kremi sprey dedeorantı ve parfüm katologda 39tl ama 32tl den satmaktayız arkadaşlarımızla)

Son düzenleme:
cristal noir nasıl sence skazka.. yenı parfumlerımın arasına gırıcek

çok beğendiğim bi koku:-)) 1. şişei geçen sene aldım..2.şişei kullaniyorum,ve haha sıkılmadığım için 3.de aldım bu sene duty free'den-nolur nolmaz yedek olsun.sende yoksa tavsiye ederim,ama muhakkkak kokuyu bi dene istersen parfümerilerde,bilirsin işte zevk meselesi,pembesinin kokusu mesela bana göre değil,ama siyah olana hayranım..sonra haber verirsin naptın diye...

o da güzel testerdan kullandm onu hep almadm henüz hiç :D

ben tomorrow aldım...süper..today de hanımeli gibi..tomorroow u kullanan arkadaşlara erkek arkadaşları hep bunu kullan demişler :)))

bende öğrenciyim ve parfüm konusunda cok hassas bırıyım..tavsıyem emotion romance.. ha birde herkese hitap eden bir parfm blıorum erkek ark.ım bayılmıstı..annem cevremdekıler fln hep hasta olmuslardı ama artık kullanmak ıstemıorum erk. arkmdan ayrlnca bunalıma grdm onu hatrlatan hcbsy ıstemıorummmm :):)) parfmn adı adidas A3 serisinin kırmızısı..beyazıda var ama ben kırmızıyı terch edıorum..ve ınan bugune kdr acık,orjınal,tester olan yaklasık her parfmu denedım..bu gercekten ınanlmaz kalıcı ve hos :) ozellkle 10 dk sonra saçlarınıza bile kokusu sinio :) fiyatı 33 tl.

Back