Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Match'i nerede bulabilirim?
arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var ... hafif çiçek kokuları hoşuma gidiyo genelde. parfüm kültürüm sıfırdır. bana tavsiye edebileceğiniz hafif kalıcı, bulunduğun yerde kendini belli edecek bi parfüm arıyorum, iş ilanı verir gibi yazdım kusura bakmayın. buğday tenliyim 19 yaşındayım ne tür farfümler yakışır bana CADIARZU daha öncede bi topiğe yazmıştım avon whis of happinies whis of love önermişlerdi bunlar nası kokular bide little black dress nsıl bi koku...üniversteye başlıcam güzel güzel kokuyum istiyorum yaniii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
She'nin kırmızısı ve yeşili çok güzeldir,adidas pembe olan,caldion night kullanabilirsin 50 liranın altında hepsi,bende seninle aynı yastayım hepsi yasına uygun parfümler.whis of hapiness kullandım çok tatlı bir kokusu var ama bana pek kalıcı gelmediopuyorumnanaktan
dün elime equal diye bir deodorant geçti ve kokusu oldukça hoş ve kalıcı.ama parfümü nasıldır bilemiyorum.:enbuyukkk: