• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
parfmn adı adidas A3 serisinin kırmızısı..beyazıda var ama ben kırmızıyı terch edıorum..ve ınan bugune kdr acık,orjınal,tester olan yaklasık her parfmu denedım..bu gercekten ınanlmaz kalıcı ve hos :) ozellkle 10 dk sonra saçlarınıza bile kokusu sinio :) fiyatı 33 tl.
cnm nette bulamadım..acaba bahsettiğin
Adidas Bayan Parfümleri adresinde yer alan
Adidas Sensual Instinct Edt 50ml olabilir mi?kırmızı olan??

valla bndede caldion var bune koku allam ne kadar güzel herkese öneririm 1 numara bir parfüm

dier sayfaları okumuadım öneren arkadaşım oldumu bılmıyorum fakat body shop un parfümlerini deniye bılrısın cok guzel kokular oluyo ben sekerlı kokulaqr tercıh ettıgım ıcın sna white musk ve jasmin önerebılırım ıkısıde cok guzel kokular benimde oğrencılık yıllarımda kullandıgım bı parfüm equal deniye bılırısın o da hafıf şeker ve cıcek karısık hoş çok hoş bı koku 100 ml fıyatı 30 tl jaglerın kokusunu begenıyorsan onu da kullana bılırısın body shopun kıler okadar klıcı degıl fakat dıerlerı gayet kalıcılar

cnm uzun zamandr gıremedm k.bakma yeni gördm yazdgnı.. yok benm dedim o deıl resm eklemeyıde yapamadm :( ama parfümericilerde A3 serisi diyince anlıyorlar :) // yeşili yok yeşili olan baska bi serisinden. ama kırmızı bahsettğimi bulabilirsen al çok kullanan ve bilen yok ama inan pişman olmazsın :) cok güzel ve etkileyici bi koku..ankarada isen yer tarif edeblrm..

ama resmını bulduuummm =)) google'a gorsellere adidas 3 extreme parfüm yaz ilk sayfada çıkan 3.resim bende :) bayanlara kırmızı ve beyaz erkeklere lacıvertı var inş. bulursun öptmm kocamannn =)

konu aktifmi bilmiyorum ama bence carmina süpper hem ucuz hem çok hoşş herkes sorar sıkınca adını..

pur blanca süper ve 44 lira 50nin altında yane:)

Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DİYENLERE:KARGO ÜCRETİNİ EKLEDİĞİNİZ TAKDİRDE BİLE YANIBASINIZDAKİ AVON TEMSİLCİSİNDEN DUYACAGINIZ FİYATTAN DAHA İNDİRİMLİ BİR FİYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERİMİ YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENİZ İADE EDEBİLİYORSUNUZ

60 tl nin gelişi 48 degil=) 45 tir!

60 tl nin gelişi 48 degil=) 45 tir!

o nasıl bir 45 yazmaktır öyle arkadasım valla hiddetinden korktum farkındaysan arkadas kar oranımı düsürüyorum yazmıs kar koymadan ürün satıyorum yazmamıs evet 60 tllik ürünün gelisi 45tir arkadas 15 lira kar koyup satacagına 3 lira karla satmaya karar vermis yani ben bunu anladım yanılıyorsam söyleyin..

Secret Women 30 tl

kullanıyorum ben ama kalıcı değil bu secret woman. Kokusuna diycek yok ama uçup gidince ne anlamı kalıyo...

cnm uzun zamandr gıremedm k.bakma yeni gördm yazdgnı.. yok benm dedim o deıl resm eklemeyıde yapamadm :( ama parfümericilerde A3 serisi diyince anlıyorlar :) // yeşili yok yeşili olan baska bi serisinden. ama kırmızı bahsettğimi bulabilirsen al çok kullanan ve bilen yok ama inan pişman olmazsın :) cok güzel ve etkileyici bi koku..ankarada isen yer tarif edeblrm..

Tarif etsen canım ya ankarada olanlar için?

ben de bu aralar emotion romance almayı düşünüyodum bakalım, bide exclamationu araştırmam lazım merak ettim.

Çakma al diyorsunuzda, bu çok yanlış birşey, sahte parfümler sağlığa çok zararlı. Öyle yapacağınıza gidip orjinalini ucuza alın, valla ben gittigidiyorda orjinal ve çok ucuza satan bir satıcı buldum ondan alıyorum artık, zaten gittigidiyorda tek orjinal satanda o sanırım, sahte alıpta sağlığımı tehlikeye atamam.

kızlar bende avonun ve oriflamenin kokularını seviyorum hemen hemen hepside mevcuttur =)=) ama yeni bi katalok geçti elime dore diye .. onun parfümlerini beğendim bende .. hem küçük diiller.. hemen hepsi 100 ml .. 120 ml.. hemde baya bi uygun fiyatları .. vallahi adı sanırım beeçparty mi ne öyle bi koku sürdü kız elime öğleden akşama kadarda kaldı .. fiyatı da 30 mu neydi .. ama o 50 ml di sanırım .. netten dore online katalok yazınca çıkıyo zaten .. kataloğa göz atabilirsiniz kızlar .. yeni çıkmış bu ürünler ..

equal 100luk 40 lıraydı en son ama esmersen kullanma acık tende cok güzel kokar

Boşuna avon falan almayın derim. yıllarca kullandım. keşke kullanmasaymışım. dp athena roxanne bin kat daha kalıcı

Back