• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bimden bi parfüm almıştım 5 liradan fazla değildi çok hoş bi şişede baya bildiğin kutulu parfüm adiue luck...eve geldim sıktım ve gerçekten şaşırdım..lisede arkadaşımın kullandığı pahalı bi parfümün aynısı kokuyo...hem de kalıcı...türk malıymış sanırım...kesin öle meşhur bişeyiin çakmasıdır bilemiyorum ama..parfüm kültürüm yok pek ....

değişik bi koku .........

bimden bi parfüm almıştım 5 liradan fazla değildi çok hoş bi şişede baya bildiğin kutulu parfüm adiue luck...eve geldim sıktım ve gerçekten şaşırdım..lisede arkadaşımın kullandığı pahalı bi parfümün aynısı kokuyo...hem de kalıcı...türk malıymış sanırım...kesin öle meşhur bişeyiin çakmasıdır bilemiyorum ama..parfüm kültürüm yok pek ....

değişik bi koku .........

o marka Golden Rose'nin parfüm markasının ürünüdür orijinal kokuların emitasyonu ve kalıcıdır bende denemiştim tavsiye ederim:enbuyukkk::enbuyukkk:

slm kızlar en son aldığım koku emotion çok hafif ve hoş bir kokusu var tavsiye ederim

cecile in mavisini aldım hem parfüm hem deodorant 21.90 a süper kokuyor

birde adidasın kırmızısında aklım kaldı o da 37 civarıydı

evet evet onları bende biliyorum erkek kardeşime almıştım yeşil renkliydi kalıcı ve cokta süper kokuyo hepsi gercekten

Son düzenleme:
cecile in mavisini aldım hem parfüm hem deodorant 21.90 a süper kokuyor

birde adidasın kırmızısında aklım kaldı o da 37 civarıydı

Adidasın Sensual Instinct Edt 50ml mi 37 ? Pahalı canım, burada 20-22 ytlye satılıyor.
Hanımlar Türkiyede Parfümler gerçekten çok pahalı, geçen sene markalı bir parfüm alayım dedim Türkiyeden, burdan pahalı çıktı. Burda sık Elizabeth Ardenin parfümlerini YTL olarak 20-25 ytl ye alabiliyorsun mesela bu hafta 20 YTLye satıyorlar, almaya gittim ama bitirmişler kalmamış.
Türkiyede neden çok pahalı parfümler merak ediyorum ?

verigler gümrükler aradaki aracıların komisyonu filan derken parfümler baya pahalanıyor tr de

bu şeker kız candy parfümü nerden temin edebiliriz acaba :(

dün elime equal diye bir deodorant geçti ve kokusu oldukça hoş ve kalıcı.ama parfümü nasıldır bilemiyorum.:enbuyukkk:

avon treselle çok güzel hoş çiçek kokularından oluşmuş bir parfüm herkes çok beğeniyor vazgeçilmezimdir benimde fiyatıda uygun zaten bi indirime geçince 28.e kadar alabiliyosun

caldion en has parfüm ya kullanmadıysan şiddetle tavsiye ederim dolce vita buda fovirilerim arasında ha birde oriflame kasım katoloğuna girecek olan yeni bir parfüm var ismi enigma siyah gül özlerinden yapılmış süper koku bayıldımm

dolce vita nınn fiyatı nekadar b,ilennn varmı kızlarr

avondan rare pearls kesinlikle çok müthiş bir koku ..ama her katalogda olan bir parfüm değil..indirime girdiğinde 30-35e alınabilir

rare gold avonun çok güzeldir ben kullandım şahsen.

ama benim unutamadığım avonun dream life ya kalktımı acep o parfüm arkadaşlar ya yıllardır yok piyasada oysa ki ne müthiş ne kalıcı ne cezbedici bir parfümdü o 1 hafta kalıyordu üzerimde mafoldumben

match kullanıyorum 23 liraya almıştım kalıcı güzel bir kokusu var yaz kış kullanılabiri ayrıca kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar avon temsilciligi yaptım yapmayın allah aşkına tamam kokular güzel ama kalıcı deil bi tek far away kalıcı ve çok agır bence 25 30 yaşına göre

canım bende avon temsilciliği yaptım bir ara kesinlikle tavsiye etmiyorum kalıcı değil çünkü o indirime girdiği dönemlerde içeriğindeki esans miktarını azaltıyorlar ilk piyasaya çıktığında kalıcı ama sonrasında aldıkların kalıcı değil

cecille diva (pembe olan) cok güzel kokuyor ve de kalıcı tavsiye ederim
20-25 areası bişiydi

cecile diva pembe olanı kardeşim kullanıyo bayılıyorum kokusuna çok güzel ve kalıcı bence sanada çok uyacaktır

emotıon,she,prıvacy... bunlar hem uygun hemde hos kokuları olan parfümler!dene bence!öğrencilik yıılarımda bende kullanırdım! ve hala da alırım!

bende yıllardır privacy kullanıyorum onunda kokusu güzeldir benim için vazgeçilmez gibi bişey oldu privacy parfümeride testerlara bakabilirsin ama sana kesinlikle cecile diva pembe yi tavsiye ederim eminim beğenirsin opuyorumnanaktan

Özür dileriz ama azarlar gibi olmuş biraz. Ben senin yerinde olsaydım " Açık tercih etmiyorum, önerebileceğiniz başka markalar var mı" diye sorardım daha kibar olurdu. Sonuçta sana yardımcı olmaya calıştık.

aynen canım sana bende katılıyorum azarlamış gibi olmuş.
benim kullandığım birsürü parfümümn var amauygun fiyatlı istersen caldion tavsiye ederim ben yıllardır kullanırım süper yada avonu takip et orda parfümlerde indirim oluyor 15e düştüğü bile oldu

canım bende yeni dore diye bir firmanın temsilcliğine başladım
inanılmaz parfüm çeşidi var ve 90ml 100ml parfmler 50 liranın altında
şimdi bana testerları gelecek kendime bi kaçtane almayı düşümnüyorum...... yorumlarına baktım
kötü yorumlar hiç yapılmamış

Tekin Acar mağazalarının "free shop" tarzında standları var 20-30 TL den başlayan çok güzel parfümler oluyor, çoğu Paris menşeli çok güzel kalıcı kokular. yerimseniben

Back