• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde kardesm avon satıyor. cevresine katologta 55 ise o 45 e veriyor.. gelisinden 1-2 ytl fazla oda kargo durumu olur diye.. herneyse... wish of love tafsiye etmem . tester kullanmadan alma. cünkü kendisi aldı ve teninde hiç kalıcı dgl. 1 saatte gidiyor. avon temilcisinden tester iste begendiklerinden ... dene 1 gun o şişeyi ona gore al.. 25 ytl 25 ytl hepimiz ogrenciyiz. ziyan olmadın paralarımız >=) 18 yasndym ben.. far away bna agır gelmio severk kullanıyorum sahsen...

ya emotion kullanıyorum 18 ytl civarında 75 ml...çok beğeniyorum kokusu çok hoş ancak fazla kalıcı değil :( bitince caldion u kullanıcam onun da kokusu çok güzel ancak caldionun beyazı değil de kırmızısı daha hoşuma gidiyor ayrıca emotiona göre daha kalıcı onun da 100 ml mi ve yanın da deodorantıyla 35 ytl:)

asıl ben özür dilerim kabalığım için ilaç kullanıyorum ve o yüzden hep sinirliyim.

Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım.

Body shop ve yves rocher parfümleri dedaha uygun fiyatlı diye biliyorum. Ben param olsa da parfüme çok para vermek istemem. 200 ytl ye parfüm almak bana mantıklı gelmiyor. Heleki baba parasıyla böyle harcamalar yapanlara şaşırıyorum. Vicdan meselesi. Bendeki orjinal parfümler hep hediye gelenlerdir. Bugün angie diye bir parfüm gördüm onuda forumlarda beğenenler olmuş. 10 ylt filandı. Vanilyalısı, çileklisi...vs vardı. XO ve emotion'un kokuları da fena durmuyordu. Şu an Bim'de Rebul'un parfümleri satılıyor. 5 ytl yorumlarda okuduğuma göre onlar da beğenilmiş.

Son düzenleme:
bende avon satıcısıyım genelde bütün parfümleri kalıcı yani hepsini kullanmdm ama müşterilerim söylüyorlar indirimini takip et mesela bu ay 3tane parfüm 39ytl 3arkadaş alsan 13ytlye geliyor kokularınıda aldığın avon satıcısına sorabilirsin ve numunesini isteyebilirisin

bende acık parfum al demisim inadına soyler gibi okumadım butun sayfayı kusura bakma :) ben avonun parfumlerini internetten 10,15 liraya alıyorum sende bi bak istersen

she kullandım çok güzel ve adidas ın parfümleri 35di sordum hepsi de müthiş kokuyo :)

mrb ben geçen haftaya kadar şeker kız candy die bir parfüm kullanıyordum.çok memnundum.ama şimdi avon tahitian diye bir parfüm gördüm.çok müthiç kokuyor.fiyatıdda uygun.tawsiye ederim..

afedersiniz fiyatları yazmayı unuttum şeker kız candy[şeker kokan parfüm]= şişe büyüklüğüne göre değişiyor.. küçük:10 ytl. orta:13 ytl..büyük 20 ytl..
**avon tahitian 38 ytl.ye buldum ben ancak %50 indirimle 18 mi neydi ona düşürmüşler ama bu her yere göre değişiyor..[ayrıca avon markasından da belli çakma değil] :)
KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM..

hihoyyyt
başlık basit.öğrenciyim sonuçta daha fazla veremem ki..mirmirmirmir
avonda var birçok parfüm 50 ytl ve altı gibi ama ben avonun ürünlerini gitti gidiyordan alıyorum pervect katologda 60ytl gittigidiyorda 25ytl bence gitti gidiyorada bak hihoyyyt:nazar:belki istediğin gibi birşeyler bulursun öğrencilik nedemek ben bilirim:ecrin_bebek:

arkadaşlar avon temsilciligi yaptım yapmayın allah aşkına tamam kokular güzel ama kalıcı deil bi tek far away kalıcı ve çok agır bence 25 30 yaşına göre

açık aldıgım parfümler bile daha kalıcı yani
amor diye bi farfüm var ben onu kullanıyorum
bondu denicem bakalım....

valla cnm oriflame ve avonunkıler okadar pahalı değil hemde 20 ytl kadar bulabiliyorsunuz ama kokular geçici yaaa

ıncıdence diye bir parfüm var hem fiyatı çok uygun hemde yerli bir koku değil kalıcılığıda güzel tüm gün rahatlıkla kullanabiliyosun fiyatıda 40 45 arası birşeydi denemenizi tavsiye ederim.a.s.

kesinlikle exclamation... süper bir koku denemek isteyenler gidip bir parfümeride denesinler o koku ben işteee ben kokuyorumm :):):))))))))))))) ünlem şeklinde şişesi var... küçük şişesi 27 ytl idi en son

buda resmi ::::
558434698.jpg

kesinlikle exclamation... süper bir koku denemek isteyenler gidip bir parfümeride denesinler o koku ben işteee ben kokuyorumm :):):))))))))))))) ünlem şeklinde şişesi var... küçük şişesi 27 ytl idi en son

buda resmi ::::
558434698.jpg

kesinlikle katılıyorum en sevdiğim parfüm diyebilirim çünki tam 13 senedir aynı parfümü kullanıyorum kaydirigubbakcemile3:roflol:

cecille diva (pembe olan) cok güzel kokuyor ve de kalıcı tavsiye ederim
20-25 areası bişiydi

body shop'un vanilyalı parfümü, 32 ytl.Pek kalıcı degil ama harika kokuyor...

Back