• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz 50 liranın altı ve müthiş olan parfümler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adidas olabilir..
Match harika ve şu sıralar indirimde
B.U. sersi var onlarda uygun kullanmadım ama

ital parfümler dışında dışardan tek begendıgım koku oriflame giordani gold şiddetle tavsiye ederim muhteşem bir koku ve kesınlıkle kalıcı kullandıgım zamanlar herkes parfümümü sorardı hala hiç açılmamıs kapalı bı şişesi bulunuyor evımde

privacy ben hiç beğenmemiştim ama viva cappionunkiler çok hoş çevremdeki herkes beğeniyor.
viva cappio mu ayy biyerde kokladım iğrençti acaba durdukça mı güzelleşiyor.. ayrıva privacy bayanı bilmem ama erkeği süper..

ben she nin tüm renklerini kullandım hepsi güzel ancak favorim turuncu olanı.fiyatta uygun harika dene bence..

emotıon,she,prıvacy... bunlar hem uygun hemde hos kokuları olan parfümler!dene bence!öğrencilik yıılarımda bende kullanırdım! ve hala da alırım!

arkadaşlar avon temsilciligi yaptım yapmayın allah aşkına tamam kokular güzel ama kalıcı deil bi tek far away kalıcı ve çok agır bence 25 30 yaşına göre

parfumun yasla alakasını ılkkez senden duydum bu tenle alakalı bırseydır.far away herkesın tenıne gıtmeyen kalıcı ve bana gore guzel bır parfum.acık parfumlerde guzel bana gore ben orjınal bvl kullanıyorum turkıyede acıgını denedım gayet guzel ve kalıcıydı.far away paradaıse ,surunder , blue rush , christian lacroix hepsınden kullandım guzel ve kalıcı kokular.

bence vardır parfümün yaşla alakası.. misal chanel no5, 15 16 yaşında bi kıza gider mi? veya dior addict, angel..bunlar chanel no5 kadar olmasa da belli bi yaşın üstündeki kitleye hitap eder. tenle olduğu kadar yaşla da alakası vardır parfümlerin..

NO:5 çok meşhur bir parfüm merak edip denedim. Bildiğin tütün kolonyasıymış. Çok şaşırdım.

nike bir bayan parfumu var.ben son olarak 47 ytl ye almıştım 100 ml.bulabilirsen çok güzel ayrıca çok kalıcı.taze fresh bir koku.mavi renkli şişesi var!nike mağazasında varmı bilmiyorum ama ben küçük bir parfümeriden alıyorum.

çakma parfümler bende alerji yapıyor içinde ne var bilmiyorum ama onlardan kullandığımda sürekli hapşırıyorum ayrıca baş agrısı yapıyor.

Son düzenleme:
Aybike senin white musk kullandığın kalmış aklımda, yanılıyor muyum?
Fiyatı nedir hatırlıyor musun?

avon'un make me wonder, make me smile, fire me up tam 20 li yaşlara hitap eden güzel kokular. ama kalıcı değiller tabiki. ben kullandım 13 liraydı almıştım 1 saat sonra koku kayboluyodu. şimdi gittim 13 liraya d&p den addict aldım sabahları tek fısla bütün gün kokuyorum. sonuçta biri markalı biri açık parfüm ama hangisi teninde kalırsa onu almanı tavsiye ederim. marka olunca daha çok kalır diye bişey yok.

Adidas'ın bütün parfümleri süper kızlar...edt'si 30 falan, body splash da 10 küsür civarında kaydirigubbakcemile2

ben bugün aldım canım Arome absolu...harika bi koku eğer çiçekkokusunu seviyorsan....40 lira...

canım cecile nin iris yani yşil renk olanı süper

Bende cecile iris kullanıyorum çok güzel kokusu var ve kalıcı şu an indirimde deodorant ve parfüm 26 Tl ye aldım

26042723444649596.JPG

Back