BIKTIRDILAR !

Bi

Bizde takı merasimi yaptık ve takıları hemen arabanın içine koyduk iki tarafada vermedik laf söz edilmesin diye . Takılar sizin ve eşinizin ne demek erkek ailesi alıcak yok böyle bir gelenek .
Biz de öyle yapacağız canım benim ailem zaten istemez ama onlara da vermem milletin eneyisi biz miyiz hala sinirliyim ya

Canım aynı sorunlardan bende müzdaripim. Yüzüme karşı kiz tarafı şunu da alir bunu da alir diye listeleyen ve herşeyin kendi kontrolünde olmasini isteyen bir adet kayinvalide..ki herşeyi ben ve nişanlim aldik eve. Çok sinir bozucu bir durum haklisin. Ama nişanlın yaninda mi ? Gerisini takma fazla yuz gözde olma, mesafe iyidir.

Yaptiklarini duşunerek kendini uzme, umursamaz ol sevdiginin hatrina.

Cevap verip soguk olmayi düşünüyorum canım. Ama benimki cok soğudu ailesine karsi umarim böyle devam eder.

ailelerinden önce soğurlar ama evlenince acayip kıymete biner. bizimki ayrı eve bile çıkmayı düşünüyordu o derece hazetmiyordu ama evlendikten sonra acayip aile manyağı biri oldu. inşallah sizdede öyle olmaz:)

Aman sanki kıskanıyor seni oğlundan gibi geldi bana.Mutlu olsun diyeceklerine daha parazit yapıyorlar. Madem erkek arkadaşın objektif yaklaşıp taraf tutmamış uzak dur canım

Öyle olmak zorundayım canım ama sinirden de duramıyorum yerimde hala. bir de benim erkek arkadaşım alıyor, benim alacaklarımı benim ailem alıyor hiç sorun etmezler ama karışmaları canımı sıkıyor. Elimden geldiğince karıştırmıyorum. Ben karıştırmayınca ogluna söylüyor oglu da gereken cevabı veriyor ama bunaltıyor bunların çeneleri beni. Bundan sonra cok cok cok uzak ve soguk olacagım

Aman sanki kıskanıyor seni oğlundan gibi geldi bana.Mutlu olsun diyeceklerine daha parazit yapıyorlar. Madem erkek arkadaşın objektif yaklaşıp taraf tutmamış uzak dur canım
Erkek arkadaşım hüç düşkün olmadığı halde bu kıskançlık var hissediyorum, en iyi huylu oğlum oğlumu ezme gb laflar duydum öncesinde yine erkek arkadaşım susturdu ama ben de sinirli bir yapıdayım fazla üstüme gelemiyor. aman uzak olsunlar ya

insaALLAH canım. bunlarda çok sağlıklı bir aile bağı yok. abisi de çok yakın değil mesela. üstelik abisi benim erkek arkadaşımdan daha baskındı. İş bende bitiyor sanırım ona göre davranacağım

Ay hala başım ağrıyor sinirden. Ama ben aldirmayacagim. Erkek arkadasim hallediyor zaten ama o kadar zoruma gitti ki :-(

boşa başınızı ağrıtmayın sallayın gitsin. ben de ilk evlendiğimde sinir küpü olmuştum. kendimi tanıyamıyodum sonra dedim ki bu insan kim de benim hayatımı bu kadar etkiliyor. kendimi bu hale getirmeye değermi değmez. değersiz insanlar. şu an dışardan geçen sıradan bir insan bile benim için daha kıymetli. onları da hiç önemsemiyorum. o kadar çok şey yaşadım ki şimdi herkes maşallah düzeldi falan diyor ama onlar hala aynı değişen sadece benim artık söylenenler bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor he he diyorum işime bakıyorum. tabiri caizse it ürür kervan yürür misali ürüyün durun diyorum.. hatta eskiye göre daha bile abartılar bazen. ki biz dava falan açılıp boşanma eşiğinden döndüğümüz halde. sorsan kendilerini haklı görürler ona bile he diyorum artık. benim için değersiz insanlar o yüzden beynimi onları düşünerek kirletmiyorum

Bu tür muhabbetlerin dertleşmeden öte zarar verdiğini zamanla göreceksiniz o zaman.
Biz ailelerimizin dediğini, yaptığını unuturuz ama eşimizin ailesinin yaptıklarını unutmak zaman alır, belki de unutmayız.
Anlatıp da soğukluğu perçinlemek akıllıca değil.
Bizde sorun olmaz diyorsanız da kişiden kişiye değişen sonuçlar vermez pek.

aynen politik ol ve kendini boşa sinir etme. sinirlendikçe biryerden sonra dayanamayıp erkek arkadaşına söylenirsin oda bir susar iki susar sonra eehhh onlar benim ailem der. tecrübeyle sabit :) benim kv yılan gibi gelir gider laf sokar. benim yapımda kimseye bişey diyemem cevap bile verermem sadece susarım. ama sinir olup eşime söylenmeye başladıkça bana hak vereceğine boşver karım sen bana bak diyeceğine ailesi kıymete bindi. bu zamana kadar her kavgamız onun ailesi yüzündendi bireysel hiçbir sıkıntımız olmadı. ve onlar yüzünden boşanma noktasına geldik. aile çok önemli bide erkekler evlenmeden önce karşı gibi duruyorlar ama evlenince iş değişiyor. eşimin nişanlılıkta olanlarda ailesine tepkileriyle evlendikten sonraki tepkileri çok çok farklıydı ben kimle evlenmişim falan demiştim.

Mustakbel kayinvalide biraz hafif galiba yasitinmis gbi hareketleri bide gercekten 1 tl bile wermeyio blenderi goz koymasi kiz evi alir malir demesi cok cocukca tam tersi al oglum yeterki siz mutlu olun fln gbi klise sozleri kullanmasi gerekirdi

11 yillik evli bir bayan olarak asla watsap mesaj muhabbetlerine girme !! Ileride ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksin.. Birsey demek istediginde ara ya da arama ama yazili iletişim kurma..!! Nisanlinla beraber git otur onunla beraber kalk.. Kafidir..

Ben takı bittiğinde direk annemi kolundan tutup gelin odasına götürmüştüm herşeyi toplayıp bohçanın içine koyup anneme verdim .
4 yıl olucak daha geçen sene altında yükseldi bende bunlar yüzünden biyere gittim mi tedirgin oluyorum bozdur dedi öyle bozdurdum.
Kv düğünden sonra eee ne oldu kaç altın kaç bilezik vs sormuştu gördüğün kadar oldu dedim

Sen annene ver o gece sonra alırsın

Ay cok üzüldüm canim ben ona birakiyorum ama ben simdiden tepkimi koydum ailemin huzurunu bozan senij ailen de olsa benim ailem de olsa iceri almam dedim 3 senedir de soylerim. Annesine de yaptim bu uyariyi zamaninda. Erkek arkadasim da ailesinden baya soguu huylarini biliyor ya karistirmak istemiyor. İnsaALLAH böyle devam eder.i

Canim biz deE hemen balayina cikacagimiz icin aksamdan herseyi anneme birakcam. Annemlerle gorusemeden 1 gun sonra bbalayina cikcam. Evde durmasi olmaz. Yanimda da goturemem balayina. İlk onlara incez onlar kendi evimize birakcak adetleri usulu. O yuzden düğün bitmeden anneme vercem gotursun diye erkek arkadasim da oyle yapmami istedi

Ay kendisi sürekli sesli mesaj atiyordu ama bundan sonra dikkat edecegim fazla muhatap olmayacagim canim. En iyisi bu haklisin.

Mustakbel kayinvalide biraz hafif galiba yasitinmis gbi hareketleri bide gercekten 1 tl bile wermeyio blenderi goz koymasi kiz evi alir malir demesi cok cocukca tam tersi al oglum yeterki siz mutlu olun fln gbi klise sozleri kullanmasi gerekirdi
İşte bu kadar kendilerini dusurduler gozumde. Tv yi biz kullanalim ne demek ya. Ama bugun esyalari gondermedik. MMagazanin deposunda duracak.

Ay cok tehlikeliler ALLAH uzak etsin canim ALLAH yardimcin olsun

Anlatmasa da gercek yuzlerini goremem ben iyi olurum onlar kotu olur erkek arkadasim da beni korumak istiyor. Bakalim zamanla gorecegiz insaALLAH boylesi iyi olur bizim icin herkesin yapisi farkli tesekkurler dusunceleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…