• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIRDILAR !

Çok şanslısın eşin senin tarafında ve seni tutuyo omların destek olmamamalrı da kendi ayıpları boşverrrr en önemlisi eşin unutma
Seviyeli ol muhattap olma fazla ailesi ile bak eşyaları da almış eşin bence çok mutlu ol hiç takma

Ben hep diyorum iş erkekte biter diye.diyelim ki bu kadar olay olmuş size niye anlatmış. Kendisi anne babası affeder de sen?bunu söylerken anne babasını tutsun demiyorum sadece dengeyi oluşturmak gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hiç katılmıyorum size anne bAba doğururur büyütür evlendirir
Katkısı olmamak kendi ayıpları
Canim zaten oturduklari evi benimki almis dugununu biz yapariz demisler. Yapmadiklari gb hediye verilen blender i biz kullanalim kiz evi almali, tv yi evlenene kadar biz kullanalim yuzsuz yüzsüz. 1 tl katkilari yok. Bunun kaprisle de alakasi yok arkadaşın dedigi gb. Ustelik karismaya ne haklari varsa anlamiyorum. Benim ailem kardesimin her seyini tek basina ustlendi kiz evi yoktu çünkü. Bunun ustune kardesim batti yine babam ustlendi borclari. Bunlar yapmiyorlar bir de mudahale ediyorlar yuzsuz yuzsuz esyaalrima goz dikiyorlar. Dediginize kesinlikle katiliyorum. em

Çok şanslısın eşin senin tarafında ve seni tutuyo omların destek olmamamalrı da kendi ayıpları boşverrrr en önemlisi eşin unutma
Seviyeli ol muhattap olma fazla ailesi ile bak eşyaları da almış eşin bence çok mutlu ol hiç takma
Aynen canim ama mudahale etmeleri canimi sikti. Hediye verilen blendere derin dondurucuma kadar laf ettiler. Hem faydalari yok bir de evlenene adar televizyonu biz kullanalim diyorlar. Esyalari da gondermedik evlerine mağazanın deposunda duracak. Dengesizler ya.

Ben hep diyorum iş erkekte biter diye.diyelim ki bu kadar olay olmuş size niye anlatmış. Kendisi anne babası affeder de sen?bunu söylerken anne babasını tutsun demiyorum sadece dengeyi oluşturmak gerektiğini düşünüyorum.
Huylarindan o kadar rahatsiz ki tek destekcisi beni buluyor sanirim bir an once yuvamizi kurmak istiyor. Cunku ailesinin yuzune maddi olarak evliligimiz cok gecikti bikmis durumda.

Olanlar çirkin ama yine de erkek arkadaşınızın anne babasının söylediklerini kavgalarını size anlatmasını doğru bulmadım. "Annem yazarsa cevap verme ben ona gereken cevabı vereceğim" falan ne demek yahu!

O anlattıkça siz ailesine bileneceksiniz. Tamam adam ailesinin yanlışının farkında ama bunu aile içinde halledebilirdi bütün olanı biteni size anlatmasına gerek yoktu.

Evlendiğinizde ya sizin aile içinde olan tartışmaları da gidip başkalarına anlatırsa? Hoş olur mu?

Bi de şimdi sizin yanınızda olabilir ama evlendikten sonra ana babası kıymete biniyor bazılarının aman dikkat. Siz yine de anne babası hakkında kötü bi şey söylemeyin bilenmeyin.

Cnm öncelikle böyle bir kaynana adayına bu kadar sevecen yaklasıp,iyi niyetli olduğun için seni çok takdir ettim bu devirde senin gibi gelin samanlıkta iğne.Erkek arkadaşına da helal olsun kıymetini biliyor.Kaynanaya gelince bence kesinlikle hediye falan alma doğum günü geçmiş bitmiş yetmezmiş gibi sana cevap bile vermemiş.Kesinlikle fazla yüz verme astarını ister ama yine de saygını eksik etme derim.(Bu arada eşyalar baya ucuza kapanmış hadi hayırlı olsun :D )

Olanlar çirkin ama yine de erkek arkadaşınızın anne babasının söylediklerini kavgalarını size anlatmasını doğru bulmadım. "Annem yazarsa cevap verme ben ona gereken cevabı vereceğim" falan ne demek yahu!

O anlattıkça siz ailesine bileneceksiniz. Tamam adam ailesinin yanlışının farkında ama bunu aile içinde halledebilirdi bütün olanı biteni size anlatmasına gerek yoktu.

Evlendiğinizde ya sizin aile içinde olan tartışmaları da gidip başkalarına anlatırsa? Hoş olur mu?

Bi de şimdi sizin yanınızda olabilir ama evlendikten sonra ana babası kıymete biniyor bazılarının aman dikkat. Siz yine de anne babası hakkında kötü bi şey söylemeyin bilenmeyin.
Dikkat ediyorum canim ne olacagi belli olmaz ama cok düşkün olacagini sanmıyorum acikcsi bunlarin sulale böyle. Kardeş kardesle küs falan. Benimle dertlesiyor sikayet anlaminda degil icine kapanik birisi simdiye kadar ailesine pek anlatmamıştır bir cok seyi. İlk tanistigimizda da cok icine kapanikti bana da anlatmazdi. Simdi tek bana döküyor icini. İlk anlattiginda aglamisti dizimde hic unutmuyorum :-( umarim degismez. iraci

Cnm öncelikle böyle bir kaynana adayına bu kadar sevecen yaklasıp,iyi niyetli olduğun için seni çok takdir ettim bu devirde senin gibi gelin samanlıkta iğne.Erkek arkadaşına da helal olsun kıymetini biliyor.Kaynanaya gelince bence kesinlikle hediye falan alma doğum günü geçmiş bitmiş yetmezmiş gibi sana cevap bile vermemiş.Kesinlikle fazla yüz verme astarını ister ama yine de saygını eksik etme derim.(Bu arada eşyalar baya ucuza kapanmış hadi hayırlı olsun :KK70: )
Canim bir de vestelden aldik bugun gelinimizle gittik baktik bayildi esyalarima. Depoys konulmasi icin konustuk. Ben isterdim ki gelip gitsinler annem gb olsun yenilsin icilsin. Ailemden oyle gordum cok bagli bir ailede yetistim. Annem babannemle anne kiz gibiydi. Ben de oyle olmak istedim birlikte gezmek alisverise gitmek falan. Ama hevesimi icime gomduler sag olsunlar.

Canim bir de vestelden aldik bugun gelinimizle gittik baktik bayildi esyalarima. Depoys konulmasi icin konustuk. Ben isterdim ki gelip gitsinler annem gb olsun yenilsin icilsin. Ailemden oyle gordum cok bagli bir ailede yetistim. Annem babannemle anne kiz gibiydi. Ben de oyle olmak istedim birlikte gezmek alisverise gitmek falan. Ama hevesimi icime gomduler sag olsunlar.
Depoda kalması iyi olmuş eşyaların:) Cnm boşver gitsin şuan fazla yüz göz olma çünkü kadın haketmiyor yani bu kadar basit.İlerde iyi bir insan olursa seninde ona yaklaşımın değişir zaten.Hiç canını sıkma ilerde eşinle arana sorun girmesin o kadar.Aman salla gitsin hiç de içine gömme dur bakalım daha neler neler yapacaklar bu gidişle sen sadece güçlü ol ve her ne olursa olsun saygından da ödün verme.

Depoda kalması iyi olmuş eşyaların:) Cnm boşver gitsin şuan fazla yüz göz olma çünkü kadın haketmiyor yani bu kadar basit.İlerde iyi bir insan olursa seninde ona yaklaşımın değişir zaten.Hiç canını sıkma ilerde eşinle arana sorun girmesin o kadar.Aman salla gitsin hiç de içine gömme dur bakalım daha neler neler yapacaklar bu gidişle sen sadece güçlü ol ve her ne olursa olsun saygından da ödün verme.
Cok ttesekkur ederim gun boyu bunun sinirini yasadim o kadar guzel moral verdin ki cok ama cok haklisin kesinlikle kararliyim böyle davranacagim

Cok ttesekkur ederim gun boyu bunun sinirini yasadim o kadar guzel moral verdin ki cok ama cok haklisin kesinlikle kararliyim böyle davranacagim
Rica ederim cnm moral olduysa ne mutlu bana:) Aynen öyle davran inşallah herşeyin yoluna girecek sende bu temiz yürek olduğu sürece sırtın yere gelmez.

Hepsi tamam da erkek arkadaşının her detayı sana anlatmasını doğru bulmuyorum
Erkek arkadasimin anlatmasiyla ilgili bir sorunum yok şükür. Konu baska bir sorunla alakali. Ben sormadan anlatmaz. Boylr alistik konusmsk fikir alip vermek hosumuza gidiyor. Dertlesecegi insan ben olduğum icin. Eskiden anlatmazdi artik birbirimizle konusup mantikli sekilde yorumlasmaya alıştık. Yani bununla alakali bir problemim yok olsa yazardim dogru bulup bulmadiginizu sorardim. Ben memnunum bu durumdan ;)i

Alma alma. Ben feracemi sattım kaynanama. :) o kdar aldım yedirdim giydirdim. Agzıma tükürdü. O yzden smdi satıyom :)

Back