• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIRDILAR !

Ay yok canim kullanmasinlar. Almazlar. Zaten büyük aldik. Bu eylül düğün düşünuyoz ya fazla fark etmez diye dusunuyorumm. Aynen bu kadının adetleri ddegistirip degistirip yorumlama sekli var ama ben o konularda taviz vermiyorum.

Açıkçası çok yüz göz olunsun taraftarı değilim ama adette adet diyosa sende ağzını birkere aç er oğlunuza kaç gramdan kaç burma yapıyosunuz 10dan aşağı olmaz de birdaha adet falan demez.

Nişanlinizin size duyduğu güvene hayran kaldım öncelikle, bunu yıkmamak lazım..Ailesi de basit düşünen,bencil,sömürü edebiyatı yapan insanlar ışte...Bu durumda hediye almak,deger verici aramalar sohbetler falan onlar icin pek de anlam ifade etmeyen davranışlar.Bundan sonra ne yap,ne de bekle derim.Mesafe güzeldir hele ki bu tarz insanlara karşı bambaşka güzeldir,yorulmazsin...
Cok tesekkur ederim canim güveni cok gercekten. Ben de artik mesafeli olacağım. Hediye falan yok bundan sonra.

Açıkçası çok yüz göz olunsun taraftarı değilim ama adette adet diyosa sende ağzını birkere aç er oğlunuza kaç gramdan kaç burma yapıyosunuz 10dan aşağı olmaz de birdaha adet falan demez.
Ay yok canim bak örneğin eskiden derdi ki kizi evlenmeden önce, taki merasimi taki kizin olur falan. Sonra kizi evlendi takilari erkek evi aldi. Neymis takilari vermezlermis. Bende öyle bir dünya yok taki merasii yapilacak dedim. Zaten bu konuda erkek arkadasim da gerekeni söylemiş. Tamam desem hemen çevireekti

Canim goremedim erkek arkadasinla ne zamandir berabersin?
Ciddiysen kesin bir yola giriliyorsa ev esyasi vs almak lazim.
İndirimdeyse firsat degerlendirilmeli.
Ama onun disinda sevgilinizin ailesiyle mesafeli olmak en iyisi. Hediyeyi gectim bence kutlamak bile gereksiz. Sevgiliniz annemin dogum gunu dediginde aa dogum gunu kutlu olsun diyip gecilmeli bence :KK69:

Dikkatimi cekti. Beyaz esya alınıyor demek ki düğün yakın. Neden erkek arkadasim diyorsunuz? Soz veya nisan yapmadiniz mi? Genelde nisanlim diye bahsedilir. Bu asamada da genelde x teyze degil x anne denir
Söz Var nişan yok canim tam ciddiye binmedi. Ben de anne diyemiyorum :S nasil diyecegim bilemiyorum. Zor geliyor anne demek bana. :-(

Canim goremedim erkek arkadasinla ne zamandir berabersin?
Ciddiysen kesin bir yola giriliyorsa ev esyasi vs almak lazim.
İndirimdeyse firsat degerlendirilmeli.
Ama onun disinda sevgilinizin ailesiyle mesafeli olmak en iyisi. Hediyeyi gectim bence kutlamak bile gereksiz. Sevgiliniz annemin dogum gunu dediginde aa dogum gunu kutlu olsun diyip gecilmeli bence :KK69:
Canim 3 sene 3 ay oldu :D aynen hediye falan almayacagiz. O 26 ben 25 yasindayim

Sız okadar cok deger vermıssınız kı...
Cok cok resmı olun onemlı olan nişanlınızın ezdırmemesı canınızı sıkmayın
Kayınvalıdezedelerin arasına hosgeldınız
Ezdirmiyor şşükür canim ama cidden hayal kirikligi yasadim sogudum mesafeli olacagim

Evlenince birlikte odeyeceksiniz onlari ilgilendirmez kendileri alsa durumlari yoktur derdim ama. Benim yaptigimi yapin yaranmaya calistikca sevilmiceksiniz biz gittik koltuk takimini cok begendim kvdemde ay cok guzelmis dedi fiyatini duyunca su dahs guzelmis ben olsam sunu alirim vs demeye basladi dedim sen onu alirsin bn bunu alcam esim saolsun begendigimi aldi aldi diyorum ama beraber oduyoruz benm aldigim esyalar evlenmeden odemistim camasir makinesi haricini gerisini oduyoruz firina ne gerek var beraber kullaniriz altli ustluyuz dedi yine kvdem dedim senden firinmi alcam devamli evden eve firinmi tasinir zaten burnunun dikisin diyo bana birun dikligi deil ihtiyac dedim ben devamli baskasindan firin alamam dedim evini ayri diye bisey farketmiyo aileyiz diyo dedim aile degiliz genis aile kapsamina giriyorsunuz ama m.. Ile ben ayri bi aileyiz. Calisiyorum cikmiyorum die dariliyolar felan konustum ben calisan hamile bi bayanim gelip yatip dinlenmek istiyorum evimde sizde bacagimi uzatamiyorum istedigimi yapip yiyemiyorum hergun 12 saat calisiyorum 3 haftagitmedigim annemde 2 gun kaldim diye laf diyolar karisamazsiniz siz bana dedim 3 haftadir 2 gece kalmisim cenazemiz vardi bassagligi dileyen yok bunlarin sebebi senin gibi evlenmeden once iyi niyetli davranislarimdi devamli arardim hediyeler alirdim.kizi da hamile kvdesi kizimi cok yoruyo hizmet bekliyo diye dertlenen kadin tutmus bana halilari kapiya at hafifler zaten yikayalim dedi. Iyi niyetimi kaybettim 26 haftalik hamile birine dedigine bak kazik kadar oglun var cikarsin kapiya yikayamam hali yikamaya vericem dedim. Karnimdaki icin benim cocugum diyip duruyo koydugum ismi kucumsuyo ama bu kiz hali kaldirirsa o cocuga bise olursa diye dusunmuyo insanoglu cogdir simdiden mesafeni koy seni annenden ve senden baska dusunen olmaz. Yuvanin mutlu olmasini istiyosan yaptigim hataya dusup kvdenle altli ustlu olma
Canim benzer seyler aslinda. Ben de iyi niyetimi kaybediyorum. Ama kendimi de ezdiren bit tip degilim. Esya alinirken bize neden danismadin kafana gore is yaptin dediklinde sizle ne ilgisi var, ben odeyecegim queen begenir gerekeneri ben alirim demis. Pahali oldugu halde benim dediklerimi sevdiklerimi aldi. Aslinda pahali degil markasina gore hem de cok cok iyi ama onlara gore guya pahali sanki kendileri ödüyor.r

Canim bende senin gibiydim eski kaynanama dogum gununde suprizler ,hediyeler her seyi yaptim.Surekli ziyaret ediyordum.Ama o bi kere 5 tllik bi pijama alti getirdi ya keske almasaydi hakaret gibi .Ben ogrenci halimle aliyordum o bana bi kere aldi bi daha da telle aradi.Sonrada ben cok samimi oldugum icin evlenince de herseydekendini soz sahibi sandi.Anladim ki en guzel sey mesafeli olmak.Fazla samimiyet tez ayrilik getiriyor

çok ilginç bi yanıt. 1 kuruş katkısı olsun yada olmasın oğullarının kendi evine aldığı birşeyleri kullanmaya hakları yok. ayrıca blender setini gelin evi alır diyorlarsa 1 kuruş katkılarıda olmaları gerekir. ya katkı sağlasınlar yada susup otursunlar...
Aynen canim katiliyorum tesekkur ederim :-*

Canim bende senin gibiydim eski kaynanama dogum gununde suprizler ,hediyeler her seyi yaptim.Surekli ziyaret ediyordum.Ama o bi kere 5 tllik bi pijama alti getirdi ya keske almasaydi hakaret gibi .Ben ogrenci halimle aliyordum o bana bi kere aldi bi daha da telle aradi.Sonrada ben cok samimi oldugum icin evlenince de herseydekendini soz sahibi sandi.Anladim ki en guzel sey mesafeli olmak.Fazla samimiyet tez ayrilik getiriyor
Canim o konuda simdiden tepkimi koydum karisirmiyorum ama karisirsa da tepkimi fazlasiyla koyarim zaten artik mesafeli olacagim

Canım mesafeni koru,bazen çok iyi biri olmaya çalıştığımızda, karşı taraf saygı duymuyor ve değer vermiyor,o yüzden belli seviyede tutmak lazım ilişkileri..
Hediye kısmı da gereksiz,kutlaman yeterli bence..
Tv yi açıp kullanmak da nedir?fırsatçılık bu,eşyaların mağaza deposunda dursun,bende öyle yapmıştım..[/QU
hediye almayacagim canim. MMesafeli duracagim artik esyalari da gondermiyoruz evlerine konustuk .

Niye israrla iyi olmaya caliaiyorsunuz? Gordugunuz gibi iyi olmaya cabalamak bu insanlarda ise yaramiyor. Onlar nasil davraniyorsa saygi cercevesinde siz de oyle davranin bence.
O kadar pismanim ki gercekten iyi niyetli oldugum toz pembe baktigim icin. Bundan sonra cok mesafeli olacagim.

Onlarda bu kadar yüzsüzlük varken düğün takılarını da isterler görürsünüz
Takilanlari degil de taki merasimini istediler lafini etti erkek arkadasim agizlarinin payini verdi. Ben de kesinlikle kabul etmem dedim zaten. Taki merasimi olacak takilanlari alacagim dedim. Sustular.

Back