• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIRDILAR !

sizin kv blender seti ni alacaktı herhalde kız evi getiriversin diye :KK70:
maşallah sevgiliniz de çok fena herşeyi aynen aktarmış :)

anne babası bırakın köpürsünler :) sizde fazla haşır neşir olmayın bundan sonra
Aynen canim yüzsüzler ya. Ben alistirdim bböyle birbirimize acik olmak icin :D ama artik mesafeli olacagim

ben de yaptim seninkadar olmasa da.ben gelinceye kadar dogumgunu bile kutlamiyorlardi benle beraber basladilar. neyse uzun uzun anlatmayim simdi bir telefon ediyorum okadar. umursama takma. samimiyeti azalt mesaj atma mesafe koy.
ben de yaptim seninkadar olmasa da.ben gelinceye kadar dogumgunu bile kutlamiyorlardi benle beraber basladilar. neyse uzun uzun anlatmayim simdi bir telefon ediyorum okadar. umursama takma. samimiyeti azalt mesaj atma mesafe koy.
Aynen canim artik mesafe iyidir sloganim olacak

Aynen canim yüzsüzler ya. Ben alistirdim bböyle birbirimize acik olmak icin :KK70: ama artik mesafeli olacagim
Çok şanslısın bence sevgilinle iletişiminden dolayı , kaç kişi kv gillerle anlaşabilir ki? Ama eşler de senin ki gibi olmazsa çoğu kadın bunalıma giriyor , Sevgilinle olan kısmı çok çok beğendim , sen yine de fazla şikayet etme sevgiline ki anasını savunmak hissi gelmesin ona , sadece arada bi cevap yazmadı hiç annen ben de napsam arasam mı ama çekiniyorm böyle de olunca larla götür işi sevgilinle , süper bence , kv gillerden de uzak dur daha ne ister ki insan

Ah ah evlensende devam ediyolar arkadasim. Bu sene ikinci bebegim oldu camasir kurutucak yerim yok dedim bir tane kurutma alalım esime. Bizim kv basladi ne gerek var cocuklar buyudumu kullanilmiyo bosa masraf şiştim 2 günde bu arada gitmis kendi buzdolabı almis oda kırık çıktımı evde kendi halletmis nasil yaptıysa iade almadilar dolaptanda sogumus elleriyle bana kurutmayi hediye etti. Cok canı sıkıldı ama mecbur kaldı baska yerden dolap alabilmek için :KK70:
Ohh iyi olmus hepsi bi cins ya

hediye falan alma..
yalnız çok sıkıntı yaşayacağa benziyorsun bugün onların dediklerini olduğu gibi sana anlatan yarın senin dediklerinide anlatır.. hiç bu kadar detaya gerek yokmuş daha şimdiden soğutmuş seni ..
Ben konuskan biriyim erkek arkadasimin agzindan cimbizla laf alinir. Ama benimle paylasir ben alistirdim önceleri zorlardim anlat diye. Ama boylesi daha iyi neyin ne oldugunu biliyorum. Esler arasinda cekimme olmasin istiyorum. Dertlenerek, yorumlayarak normal sohbet edasinda konusuruz bu konulari. Ailesiyle cok yuz goz degil sanmam anlatmaz.

hediye falan alma..
yalnız çok sıkıntı yaşayacağa benziyorsun bugün onların dediklerini olduğu gibi sana anlatan yarın senin dediklerinide anlatır.. hiç bu kadar detaya gerek yokmuş daha şimdiden soğutmuş seni ..
Ben konuskan biriyim erkek arkadasimin agzindan cimbizla laf alinir. Ama benimle paylasir ben alistirdim önceleri zorlardim anlat diye. Ama boylesi daha iyi neyin ne oldugunu biliyorum. Esler arasinda cekimme olmasin istiyorum. Dertlenerek, yorumlayarak normal sohbet edasinda konusuruz bu konulari. Ailesiyle cok yuz goz degil sanmam anlatmaz.

Haklisin canim benim tesekkur ederim :-* ne kadar sinirlendiysem başım aşırı derecede agriyoro
Haklısın insan acayip sinir oluyor ama henüz başındasın .
Valla kiymetli olacağıni sanmiyorum cok obkektif bir insandir. Mantikli düşünmeyi sever. 2 dakika al karsina konuş anlat anlar. İnsaALLAH böyle devam eder. Erkek arkadasim bir seyimi yapmadilar karismasinlar havasinda. Yapmadiklari icinde tepkili onlara. Ama insaALLAH degismez. Ben mesafemi koruyacagim.
İnşallah hiç degişmez canım . Sen bu günlerin tadını çıkar herşey gönlünüze göre olsun .

Çok şanslısın bence sevgilinle iletişiminden dolayı , kaç kişi kv gillerle anlaşabilir ki? Ama eşler de senin ki gibi olmazsa çoğu kadın bunalıma giriyor , Sevgilinle olan kısmı çok çok beğendim , sen yine de fazla şikayet etme sevgiline ki anasını savunmak hissi gelmesin ona , sadece arada bi cevap yazmadı hiç annen ben de napsam arasam mı ama çekiniyorm böyle de olunca larla götür işi sevgilinle , süper bence , kv gillerden de uzak dur daha ne ister ki insan
Aynen canim artik sikayet etmiyorum, topu erkek arkadasima atiyorum o gol yapiyor :D bunlari paylasma konusunda ayni devam edecegiz ben bu iletisiminizi dertlesmemizi seviyorum simdi acilan konularin cogunda cogu kisi esiyle paylasamiyor cekiniyor. Biz oturup egriyi dogruyu mantiklica konusabiliyoruz anlayisla

Karabatak bunlar Çöken tiplerden :) tv yi kullanalım yok blender kız tarafı alır. Tamah ediyorlar böyle şeylere kalitesizlik bence insan ne olursa olsun başkasının malına göz koymamalı.
Doğumgününe hediye almayın bundan sonrada almayın. Sağlam bi mesafe koyun araya. Derin dondurucuya bu kadar takıp laf etmeleride ayrı bi irite konusu
Aynen canim tiksindim zaten artik mesafe koydum.

Canim benzer seyler aslinda. Ben de iyi niyetimi kaybediyorum. Ama kendimi de ezdiren bit tip degilim. Esya alinirken bize neden danismadin kafana gore is yaptin dediklinde sizle ne ilgisi var, ben odeyecegim queen begenir gerekeneri ben alirim demis. Pahali oldugu halde benim dediklerimi sevdiklerimi aldi. Aslinda pahali degil markasina gore hem de cok cok iyi ama onlara gore guya pahali sanki kendileri ödüyor.r
Toplumumuzun bu problemi sanirim cozulmicek:-)

Bi
Takilanlari degil de taki merasimini istediler lafini etti erkek arkadasim agizlarinin payini verdi. Ben de kesinlikle kabul etmem dedim zaten. Taki merasimi olacak takilanlari alacagim dedim. Sustular.
Bizde takı merasimi yaptık ve takıları hemen arabanın içine koyduk iki tarafada vermedik laf söz edilmesin diye . Takılar sizin ve eşinizin ne demek erkek ailesi alıcak yok böyle bir gelenek .

Canim benzer seyler aslinda. Ben de iyi niyetimi kaybediyorum. Ama kendimi de ezdiren bit tip degilim. Esya alinirken bize neden danismadin kafana gore is yaptin dediklinde sizle ne ilgisi var, ben odeyecegim queen begenir gerekeneri ben alirim demis. Pahali oldugu halde benim dediklerimi sevdiklerimi aldi. Aslinda pahali degil markasina gore hem de cok cok iyi ama onlara gore guya pahali sanki kendileri ödüyor.r

Back