BIKTIRDILAR !

Aynen canim yüzsüzler ya. Ben alistirdim bböyle birbirimize acik olmak icin ama artik mesafeli olacagim

ben de yaptim seninkadar olmasa da.ben gelinceye kadar dogumgunu bile kutlamiyorlardi benle beraber basladilar. neyse uzun uzun anlatmayim simdi bir telefon ediyorum okadar. umursama takma. samimiyeti azalt mesaj atma mesafe koy.
ben de yaptim seninkadar olmasa da.ben gelinceye kadar dogumgunu bile kutlamiyorlardi benle beraber basladilar. neyse uzun uzun anlatmayim simdi bir telefon ediyorum okadar. umursama takma. samimiyeti azalt mesaj atma mesafe koy.
Aynen canim artik mesafe iyidir sloganim olacak

Aynen canim yüzsüzler ya. Ben alistirdim bböyle birbirimize acik olmak icin ama artik mesafeli olacagim
Çok şanslısın bence sevgilinle iletişiminden dolayı , kaç kişi kv gillerle anlaşabilir ki? Ama eşler de senin ki gibi olmazsa çoğu kadın bunalıma giriyor , Sevgilinle olan kısmı çok çok beğendim , sen yine de fazla şikayet etme sevgiline ki anasını savunmak hissi gelmesin ona , sadece arada bi cevap yazmadı hiç annen ben de napsam arasam mı ama çekiniyorm böyle de olunca larla götür işi sevgilinle , süper bence , kv gillerden de uzak dur daha ne ister ki insan

Ohh iyi olmus hepsi bi cins ya

Ben konuskan biriyim erkek arkadasimin agzindan cimbizla laf alinir. Ama benimle paylasir ben alistirdim önceleri zorlardim anlat diye. Ama boylesi daha iyi neyin ne oldugunu biliyorum. Esler arasinda cekimme olmasin istiyorum. Dertlenerek, yorumlayarak normal sohbet edasinda konusuruz bu konulari. Ailesiyle cok yuz goz degil sanmam anlatmaz.

Ben konuskan biriyim erkek arkadasimin agzindan cimbizla laf alinir. Ama benimle paylasir ben alistirdim önceleri zorlardim anlat diye. Ama boylesi daha iyi neyin ne oldugunu biliyorum. Esler arasinda cekimme olmasin istiyorum. Dertlenerek, yorumlayarak normal sohbet edasinda konusuruz bu konulari. Ailesiyle cok yuz goz degil sanmam anlatmaz.

Haklisin canim benim tesekkur ederim :-* ne kadar sinirlendiysem başım aşırı derecede agriyoro
Haklısın insan acayip sinir oluyor ama henüz başındasın .
İnşallah hiç degişmez canım . Sen bu günlerin tadını çıkar herşey gönlünüze göre olsun .

Aynen canim artik sikayet etmiyorum, topu erkek arkadasima atiyorum o gol yapiyor bunlari paylasma konusunda ayni devam edecegiz ben bu iletisiminizi dertlesmemizi seviyorum simdi acilan konularin cogunda cogu kisi esiyle paylasamiyor cekiniyor. Biz oturup egriyi dogruyu mantiklica konusabiliyoruz anlayisla

Aynen canim tiksindim zaten artik mesafe koydum.

Toplumumuzun bu problemi sanirim cozulmicek

Bi
Takilanlari degil de taki merasimini istediler lafini etti erkek arkadasim agizlarinin payini verdi. Ben de kesinlikle kabul etmem dedim zaten. Taki merasimi olacak takilanlari alacagim dedim. Sustular.
Bizde takı merasimi yaptık ve takıları hemen arabanın içine koyduk iki tarafada vermedik laf söz edilmesin diye . Takılar sizin ve eşinizin ne demek erkek ailesi alıcak yok böyle bir gelenek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…