• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Valla ben bir şey diyemiyorum arkadaşlar hepiniz haklısınız suç bende ama işte insan fark etse de içindeyken bir şeyleri değiştirmek zor oluyor verilmiş bir 6 yıl da var
6 yılın sonunda tam düğün arefesinde aldatildim 😀 üstelik aldattığı kişi ile evlendi. Şu an giden 6 yılına hiç üzülmüyorum, en azından evlenmeden kurtuldum

Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım

Haklısınız yani olanlar sonucun ne olacağını az çok belli ediyor kimseye de anlatamıyorum özellikle aileme anlatmamam konusunda annesi çok üstüme geliyor
Annesi şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Sizi emir eri yapmasına izin vermeyin.

Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Erkeklerin hepsi boyle degil ergenuslarin yada abazalarin hepsi boyle.. fazla tepki degil bu ben gorsem telefonu g.tune sokardim. Ama o da yetmez. Mutlaka bosanirdim. Boyle sevgili olur belki bi 20sine kadar ama boyle ese katlanilmaz. Ki daha once de guvensizlik hissettirmis. Yol yakinken vazgecin. Olmamis bu.

Böyle erkekler en tiksindirici erkek tipi bana göre. Ben şu an ikinci oğluma hamileyim ve ileride erkek arkadaşınızın annesi gibi bir anne olmayacağım. 'Erkektir yapar, görmezden gelinmeli' kafasındaki kadınlar bu tür erkeklerden daha tehlikeli. Sonuna kadar haklısınız ama kendinize değer verip lütfen bu adamın yaptığını onaylar ve hak verir gibi evlenip ödüllendirmeyin onu. Hayır her erkek öyle değildir ve sizi manipüle etmeye çalışıyorlar.

Aşkım ayrıl lütfen normal bir erkek tanımadığı kızın fotoğrafını atıp bunun için her şeyden vazgeçerim filan der mi hatta bunu düşünür mü? Sevmiyor seni oyalıyor. Cepte görüyor. Seni seven sana değer veren birini bul. Bu nasıl bir hadsizlik ya?

Haklısınız yani olanlar sonucun ne olacağını az çok belli ediyor kimseye de anlatamıyorum özellikle aileme anlatmamam konusunda annesi çok üstüme geliyor
Anlatırsan istemeyecekler ailen. Gizlemeni istiyor bu yüzden. Gözü dışarda defolu oğlunu başka kime kakalayacak kadın? Onun derdi bu.

Yazan herkese teşekkür ederim haklısınız evliliğe gitmeden bitmesi en doğrusu sanırım
Canım bak üzüleceğim seviyorum diyorsun ama evlenince aldatılacaksın. Bu kesin. Ben mi abartıyorum deme, yapacağını biliyorsun. O aldatılmanın, bile bile lades demenin, zamanında yüzüğü atmamanın acısı şimdi yaşacağın üzüntünün yanında sinek ısırığı kalır. Boşanmak çok başka bir şey.

Anlatırsan istemeyecekler ailen. Gizlemeni istiyor bu yüzden. Gözü dışarda defolu oğlunu başka kime kakalayacak kadın? Onun derdi bu.

"Sadece benim oğlum değil bütün erkekler kımıl zararlısı kızım sen çok saf büyümüşsün benim oğlumun mağara adamı seviyesindeki muhabbetleri tamamen normal. Ha bu arada kimseye de anlatma."

Kaynana manipülasyonda doktora tezi yazacak.

"Sadece benim oğlum değil bütün erkekler kımıl zararlısı kızım sen çok saf büyümüşsün benim oğlumun mağara adamı seviyesindeki muhabbetleri tamamen normal. Ha bu arada kimseye de anlatma."

Kaynana manipülasyonda doktora tezi yazacak.
Ay böyle okuyunca aydınlanma geldi birden resmen ne kadar kötü

2 -3 aya kadar nişanımız olacak demeniz zaten sizin bi karar verdiğinizi gösteriyor.Şuan evli olduğum eşim dahi olsa bırak sevgiliyi başka kadınların fotoğrafına bakıp bilmem ne dese “Boşanırım “bu kadar net…Benim okurken midem kalktı.Siz nişan yapmaktan bahsediyorsunuz

Ooooh analı ogullu kıskaca almışlar evlen bak gor neler cekeceksın
O da aslan oglum yapıyor, az bıle diyecek
Kız dogursan erkek dogurmadıgın
Erkek dogursan kız dogurmadıgın kusur olacak
Gebelık dogum cocuk buyume sureci de adam zamparalık peşinde gezerken sende haftasonu olsa da beyim bizi gezdirsem dıye bekleyip affedeceksın. Cunku oyle bsey olmayacak ya telefonun basından kalkmayacak ya zamparalıktan gelmeyecek

Back