BIKTIRDILAR !

mesafe iyidir, cevap vermiyorsa sizde yazmayın artık.
o yazdığında ise, görüp,5 6 saat sonra cevap verin. anlasın bişileri.
ben olsam hediye işini pas geçerdim..
siz evlenene kadar, tv biz kullanalım nedir yahu..

sevgiliniz, size karşı çok düşünceli, koruyucu, kollayıcı, kısacası karşında, aileside olsa arkanızda durubilen bir erkek.
umarım evlendikten sonra değişmez...

Ne kadar var evlilige büyük hata simdiden kv ye hediye almak mesafe koy evlenince tepene çıkar erkek arkadasini tebrik ediyorum lafini gecirmis .

Evet düğün hazırlıkları başlayınca içindeki kötü kaynana karakteri çıkmış ortaya ve kayınpeder de parmakta oynuyor belliki , sen mesafeni şimdiden koy ne olursa olsun nişanlına ailesini kötüleme şimdi eleştirir sonra en kıymetlisi ailesi olur .

erkek arkadaşınız mantıklı birine benziyor bence hiç kötü davranmadan bunu kullanabilirsiniz. ağırlığınızı hiç hafifletmeyin kendinizi araya sokmayın erkek arkadaşınız zaten gereken cevapları veriyor. para harcamayıp herşeye burnuu sokan ailelere dicek bişey bulamıyorum bendede var aynı .... laciverti bırakın kendi aralarında halletsinler. siz şu an 1-0 öndesiniz erkek arkadaşınızın gözünde hiç dert etmeyin

Canim benimki diyor ki yazarsa sen cevap verme bu sefer

o zaman ondan farkınız kalmaz. bence yazın ve politik olun. olsun onlar büyük olabilir böyle şeyleri diyin ki değeriniz daha da artsın. çünkü emin olun siz yaparsanız erkek milleti illaki biyerde anneyi tutar ve sende ona yaptın ödeştiniz der daha yatemez annesini haklı çıkartır. hazır elinize koz geçmiş kullanın

Kesinlikle mağazada kalsın, geri bile alamazsınız eşyaları sonra . Bu nasıl bir zihniyet pesss doğrusu .

Daha öncede demiştim beyaz eşyaları alın orda kalsın. Ellerinde siz evlenene kadar o ürünler kalmıycak dolayısıyla daha üst modelini vericekler.

Blender evet kız tarafı alır ama ona taraf buna taraf diyoda erkek annesi olarak oğulcuğuna kaç bilezik yapıyo ?

Hediyeye gelince almayın oda size almıyomuş ortada hediyelik durum yok

Sinirden paket bitti ya oksijensiz kaldim o kadar hirsliyim ki kendimi zor tutuyorumi
Hiç kimse için sağlığınla oynama , bak evleniyorsunuz daha anne olacaksınız hazır vaktiniz var bırakın o paketi . Sağlık bu hayatta en degerli hazinemiz .

Düğün döneminde daha beter olaylar olacak sakin olun umursamayın mesafeyi şimdiden koyun ama asla saygısızlık yapmayın . Daha öncede yazdım erkek ailesine kötü konuşun eşe karşı ailesini korur sakın kötü konuşmayın ve hep nişanlınız muhatap olsun sorunlarla siz yüz göz olmayın .

Ay hala başım ağrıyor sinirden. Ama ben aldirmayacagim. Erkek arkadasim hallediyor zaten ama o kadar zoruma gitti ki :-(

Haklisin canim benim tesekkur ederim :-* ne kadar sinirlendiysem başım aşırı derecede agriyoro

Hicbir sey yapmiyorlar canim. Onlarin yaptığını erkek arkadasim ödüyor. Bizim yaptigimizi benim ailem ödüyor. Hediye almayacagim vazgectim zaten. Benim kendi mikser takimim var ama onlara hediye verdikleri deE degisik güzel bir şey.
babasi televizyonu biz kullanalim deyince erkek arkadasim bugun sabah aradi esyalari depoda tutmak icin. Gondermeyin esyalari diye.

Kesinlikle mağazada kalsın, geri bile alamazsınız eşyaları sonra . Bu nasıl bir zihniyet pesss doğrusu .
Aynen canim erkek arkadaşım sabahin köründe aramis adami eve gondermeyin demis. Ben de birazdan gideceğim. Aksam da erkek arkadasim gidecek. O kadar zoruma gitti ki ya.

Cevap verip soguk olmayi düşünüyorum canım. Ama benimki cok soğudu ailesine karsi umarim böyle devam eder.

Erkek arkadaşınız ezdirmiyor da dondurucunun gereksizliği, mikseri kız tarafının alacağına kadar her şeyi size anlatıyor.

Ciddi problem olarak görüyorum.

Valla kiymetli olacağıni sanmiyorum cok obkektif bir insandir. Mantikli düşünmeyi sever. 2 dakika al karsina konuş anlat anlar. İnsaALLAH böyle devam eder. Erkek arkadasim bir seyimi yapmadilar karismasinlar havasinda. Yapmadiklari icinde tepkili onlara. Ama insaALLAH degismez. Ben mesafemi koruyacagim.

Canım benim bişey yapmadıklarını tahmin ediyorum oyüzden sordum Lafa gelince kız erkek diyosa erkek analığını göstericek göstermiyosada susucak .

Eski adete yeni model yapmıycak yani .

Tvye gelince kuzenim 2 yıl önce aldı tvyi bu yaz evlenicek tv evde teyzemlerde bak oğlum sürekli yenisi çıkıyo 3 yılda böyle model kalmaz biz bunu kullanalım sizin düğün vakti yenisini biz alalım dedi . Ama kızın rızası slındı o tv fabrikasyon bozuk çıktı 2 yıldada o model kalmamış çok daha büyüğünü ve yeni modelini yolladılar

Böyle yapıcaksa hay hay kullansın yok yapmıycaksa kendi tvsiyle mutluluklar dile

Erkek arkadaşınız ezdirmiyor da dondurucunun gereksizliği, Mikser kız tarafının alacağına kadar her şeyi size anlatıyor.

Ciddi problem olarak görüyorum.
Ben sordugum icin anlatti. Ailesinin huyunu bildigim için ailen bir sey dedi mi tepkileri nasildi diye ben sordum. Normalde ice kapaniktir herkese herseyini aanlatmaz. Ailesine de anlatmaz. Agzindan zor llaf alinir. Ama ben esler arasinda bu tür muhabbetlerin yapılması taraftariyim oyle alistirdim. Asiriya kacmadan. Oturup güzelce konusmak dertlesmek fikir söylemek gb. Bunu yapmazsam ilerde sunu yaptilar bunu yaptilar esime soylesem mi soylemesem mi problemi yaşarım. Simdi bu konusmalara alisik oldugumuz icin kolayca paylasacagimdan eminim. Yoksa erkek arkadasim cok konuskan bir tip de degildir.

Ay yok canim kullanmasinlar. Almazlar. Zaten büyük aldik. Bu eylül düğün düşünuyoz ya fazla fark etmez diye dusunuyorumm. Aynen bu kadının adetleri ddegistirip degistirip yorumlama sekli var ama ben o konularda taviz vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…