BIKTIRDILAR !

Canım mesafeni koru,bazen çok iyi biri olmaya çalıştığımızda, karşı taraf saygı duymuyor ve değer vermiyor,o yüzden belli seviyede tutmak lazım ilişkileri..
Hediye kısmı da gereksiz,kutlaman yeterli bence..
Tv yi açıp kullanmak da nedir?fırsatçılık bu,eşyaların mağaza deposunda dursun,bende öyle yapmıştım..

E hata sizde canım düz rahat ayakkabı giyip topukluları bi poşete koyup yürüyerek gitmeliydiniz çünkü kayınvaldeniz kesin öyle yapardı hepsi aynı kafadan bunların :)))

sizin kv blender seti ni alacaktı herhalde kız evi getiriversin diye
maşallah sevgiliniz de çok fena herşeyi aynen aktarmış :)

anne babası bırakın köpürsünler :) sizde fazla haşır neşir olmayın bundan sonra

Hışşşşt sakın
Niye yaranmaya çalışıyorsunuz huyları çok pis sevgilinde al demiyor uzak dur
Hiç uğraşma

Almayacagim zaten hediye falan kesinlikle. O beni döne dolasa ogluna yaranmak icin arayacak ama ben de buz dolabi gb olacagim. Dolansin bakalim. Umrumda da degil. Kendisi kaybetti bu davranislariyla dengesiz.
Onlarda bu kadar yüzsüzlük varken düğün takılarını da isterler görürsünüz

Niye israrla iyi olmaya caliaiyorsunuz? Gordugunuz gibi iyi olmaya cabalamak bu insanlarda ise yaramiyor. Onlar nasil davraniyorsa saygi cercevesinde siz de oyle davranin bence.

Nişanlinizin size duyduğu güvene hayran kaldım öncelikle, bunu yıkmamak lazım..Ailesi de basit düşünen,bencil,sömürü edebiyatı yapan insanlar ışte...Bu durumda hediye almak,deger verici aramalar sohbetler falan onlar icin pek de anlam ifade etmeyen davranışlar.Bundan sonra ne yap,ne de bekle derim.Mesafe güzeldir hele ki bu tarz insanlara karşı bambaşka güzeldir,yorulmazsin...

Biraz mesafe biraz.
Mesafenin olduğu ilişkilerde sorunlar zamanla unutuluyor ama mesafe yoksa yüz göz olunduğu için sürüp gidiyor.

Yüz göz olma sınırına gelmişsiniz hatta geçiyorsunuz.

En sevmediğim şey birine değer verirsin sana kötü şeyler alır hiç alma daha iyi sıkma canını muhatap olma resmi ol anlasınlar hatalarını

Niye olsun ki ailesinin 1 kuruş katkısı bile?
Onlar mı kullanacak?

Ben sizi kaprisli gördüm,

İyi olma çabanız varmış, onu yazmamışsınız ama ne olduğunu

çok ilginç bi yanıt. 1 kuruş katkısı olsun yada olmasın oğullarının kendi evine aldığı birşeyleri kullanmaya hakları yok. ayrıca blender setini gelin evi alır diyorlarsa 1 kuruş katkılarıda olmaları gerekir. ya katkı sağlasınlar yada susup otursunlar...

bendeee geçtiiiimmm :))))))))))))

Evlenince birlikte odeyeceksiniz onlari ilgilendirmez kendileri alsa durumlari yoktur derdim ama. Benim yaptigimi yapin yaranmaya calistikca sevilmiceksiniz biz gittik koltuk takimini cok begendim kvdemde ay cok guzelmis dedi fiyatini duyunca su dahs guzelmis ben olsam sunu alirim vs demeye basladi dedim sen onu alirsin bn bunu alcam esim saolsun begendigimi aldi aldi diyorum ama beraber oduyoruz benm aldigim esyalar evlenmeden odemistim camasir makinesi haricini gerisini oduyoruz firina ne gerek var beraber kullaniriz altli ustluyuz dedi yine kvdem dedim senden firinmi alcam devamli evden eve firinmi tasinir zaten burnunun dikisin diyo bana birun dikligi deil ihtiyac dedim ben devamli baskasindan firin alamam dedim evini ayri diye bisey farketmiyo aileyiz diyo dedim aile degiliz genis aile kapsamina giriyorsunuz ama m.. Ile ben ayri bi aileyiz. Calisiyorum cikmiyorum die dariliyolar felan konustum ben calisan hamile bi bayanim gelip yatip dinlenmek istiyorum evimde sizde bacagimi uzatamiyorum istedigimi yapip yiyemiyorum hergun 12 saat calisiyorum 3 haftagitmedigim annemde 2 gun kaldim diye laf diyolar karisamazsiniz siz bana dedim 3 haftadir 2 gece kalmisim cenazemiz vardi bassagligi dileyen yok bunlarin sebebi senin gibi evlenmeden once iyi niyetli davranislarimdi devamli arardim hediyeler alirdim.kizi da hamile kvdesi kizimi cok yoruyo hizmet bekliyo diye dertlenen kadin tutmus bana halilari kapiya at hafifler zaten yikayalim dedi. Iyi niyetimi kaybettim 26 haftalik hamile birine dedigine bak kazik kadar oglun var cikarsin kapiya yikayamam hali yikamaya vericem dedim. Karnimdaki icin benim cocugum diyip duruyo koydugum ismi kucumsuyo ama bu kiz hali kaldirirsa o cocuga bise olursa diye dusunmuyo insanoglu cogdir simdiden mesafeni koy seni annenden ve senden baska dusunen olmaz. Yuvanin mutlu olmasini istiyosan yaptigim hataya dusup kvdenle altli ustlu olma

Sız okadar cok deger vermıssınız kı...
Cok cok resmı olun onemlı olan nişanlınızın ezdırmemesı canınızı sıkmayın
Kayınvalıdezedelerin arasına hosgeldınız

Dikkatimi cekti. Beyaz esya alınıyor demek ki düğün yakın. Neden erkek arkadasim diyorsunuz? Soz veya nisan yapmadiniz mi? Genelde nisanlim diye bahsedilir. Bu asamada da genelde x teyze degil x anne denir

Ne güzel herşeyi siz almaya çalışın,mesafe daha iyi insan daha huzurlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…