• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIRDILAR !

Canım mesafeni koru,bazen çok iyi biri olmaya çalıştığımızda, karşı taraf saygı duymuyor ve değer vermiyor,o yüzden belli seviyede tutmak lazım ilişkileri..
Hediye kısmı da gereksiz,kutlaman yeterli bence..
Tv yi açıp kullanmak da nedir?fırsatçılık bu,eşyaların mağaza deposunda dursun,bende öyle yapmıştım..

Anneler kıskanıyor oğullarını. Hepsinde var bu. Erkekler sevgilileri gezince kvleler kıskanıyorlar. Değişik sistemleri.
Nişanlım beni gelir evden alır gideriz onlara veya başka bir yere. Bizim kv içten içe dertleniyor :) en son evlerine yakın düğüne gittik nişanlımla ayağımda topuklu olduğu için arabayla gidelim dedim. Yürünür ama yorar. Orta uzaklıkta yer. Sonra eve geldik. Arabayla mı gittiniz şuraya dedi düştü suratı :)
En meleğinde bile cadılık var.
E hata sizde canım düz rahat ayakkabı giyip topukluları bi poşete koyup yürüyerek gitmeliydiniz çünkü kayınvaldeniz kesin öyle yapardı :D hepsi aynı kafadan bunların :)))

Ya babasi cok pahali diye magazadan cikiyor. Annesi derin dondurucuya gerek yok diyor. Hediye blender seti veriliyor annesi bunu kiz evi almaz mi diyor. Bizimki de anne zaten hediye diyor. Ne far eder diyor. Sanki kendileri ödüyor. Bizim aldiklarimiz ne olacaksa. Neyse, babasi televizyonu evlenene kadar biz kullanalim demis. Ondan sonra da benimki de esyalari eve goturmekten vvazgecti az once aradi adamlari arayacagim yarin getirmesinler, magazanin deposunda dursun dedi.
sizin kv blender seti ni alacaktı herhalde kız evi getiriversin diye :D
maşallah sevgiliniz de çok fena herşeyi aynen aktarmış :)

anne babası bırakın köpürsünler :) sizde fazla haşır neşir olmayın bundan sonra

Herkese merhabalar arkadaşlar.
Becerebilirsem kısa anlatmaya çalışacağım.
Erkek arkadaşımin annesinin doğum günüymüş. Geçenlerde. Ben her yıl kutlarım, hediye alırım (önemli değil ama konuyu ayrıntılamak adına ekliyorum genelde marka kiyafetler vs.)
:110: O kadın bana uyduruktan 2 tane kazak aldi şimdiye kadar dert etmedim tekini giydim tekini ihtiyaç sahibi birine verdim. Üstünde hiç gormuyorum dedi, oysa ki tarzim olmadığıni biliyor. Digerini de sirfkkirilmasin diye giydim. O benim aldiklarima bayildi, surekli ustunde goruyorum surekli zevkin cok iyi surekli erkek arkadaşıma Queen le bana bir sey alin falan diyordu. Ama bana doğum günümde herhangi bir hediye almisligi yok. Geçen sene kutlamadi da. Bu sene de unuttum, erkek arkadasim da unutmus. Aksam dedi ki bugun annemin doğum günüymüş ben de tüh dedim nasil unuttun, git hemen bi pasta al kadina dedim. Yok babam almis dedi. O aksam mesaj attim, doğum günü icin unuttum zaten bilmiyordum hatirlatan da olmadi ne olur kusuruma bakma cok üzüldüm diye uzun bir kutlama mesaji. Gördü ama cevap vermedi. Bugun de erkek arkadasimla görüştük annene parfum alacagim haberin olsun dedim. Ordan beyaz eşyalara bakmaya gittik ben bir kaç ürüne bayıldım. Derin dondurucu meselesini acmistim konu olarak, onu da seçtik ürünleri. Ama annesi, babasi, abisi ne gerek var su bu bir suru laf etmislee. Piyasayi arastiriyoruz dedik. Ordan çıktık. Baktigimiz yer yeni açıldığı icin ki cok iyi bir yerli markanin ürünleri cidden cok ucuzdu. Hafta sonu bitecek dedi adam kampanyadan icin. İnternetten baska yerlerden baktık cidden o markaya gore cok iyiydi urunlerin fiyati. Akilli buz dolabi, tv 124 ekran 3d, smart, full hd, 6 kapili derin dondurucu, mikro dalga hediye olarak da blender seti 150 tl lik bir ürün ortalama. Toplamda 6 milyara denk geliyordu. Aksam ben biraz uyudum, uyandiginda erkek arkadasim sana bir surprizim var dedi bugun heyecanla begendigin esyalari aldim dedi. Annem, babamla gittim dedi. Orda annesi tutturmus derin dondurucuya ne gerek var, babasi fiyat cok pahali alma diye. Urunlerin kalitesini anlatmis, videolarini izletmis. Babasi sinirlenip magazadan çıkmış. Erkek arkadasim da sinirlenip hepsini pat diye almis onlara inada. Sonra annesini magazaya götürmüş hediye secsin diye trip atip durmus da secememis. Falan neyse, ben de tekrar mesaj attim iste x teyze ne yaptini, esyalari begendin mi diye yine cevap vermedi gördüğü halde. Cok zoruma gitti. Hediye alsam mi? Bende ona mi cevap vermesem. İyi olmaya calistikca beni sogutuyorlar. Erkek arkadasim sen de cevap verme annemin huyundan nefret ediyorum dedi. Ne yapsam bilemedim. Hevesimi öldüruyorlar, biktiriyorlar.
Not: Esyalari tamamen erkek arkadaşım kendi maasindan ödedi. Ailesinn 1 tl bile katkısı yok.
Eklemeyi unutmuşum ; eşyaları pahali diye laf etmisler sonra da eşyalar onlarin eve gidecekti düğüne kadar ambalajini acmayin dedilerdi bize biz gelip acariz ggarantiden cikar demislerdi. Babasi demis ki siz evlenene kadar biz kullanalim Televizyonu. Erkek arkadaşım da çeyiz açılır mi demiş. Annesi de hediye verilem blender setini demis ki kiz evi alir. Erkek arkadasim da anne zaten hediye verdiler ha kiz ha erkek evi. Sanki erkek evinin alacaklarini kendileri aliyor Tovbe Yarabbim. İyice sinirlendim. Erkek arkadaşım aradi az önce sabah adamlari arayacagim ben işte olacağım erkenden git bugün eve götürmesinler esyalari. Düğüne kadar magazanin deposunda muhafaza etsinler dedi. Aksam ben is cikisi gider kagitlari ayarlarim dedi.
Hışşşşt sakın
Niye yaranmaya çalışıyorsunuz huyları çok pis sevgilinde al demiyor uzak dur
Hiç uğraşma

Almayacagim zaten hediye falan kesinlikle. O beni döne dolasa ogluna yaranmak icin arayacak ama ben de buz dolabi gb olacagim. Dolansin bakalim. Umrumda da degil. Kendisi kaybetti bu davranislariyla dengesiz.
Onlarda bu kadar yüzsüzlük varken düğün takılarını da isterler görürsünüz

Niye israrla iyi olmaya caliaiyorsunuz? Gordugunuz gibi iyi olmaya cabalamak bu insanlarda ise yaramiyor. Onlar nasil davraniyorsa saygi cercevesinde siz de oyle davranin bence.

Nişanlinizin size duyduğu güvene hayran kaldım öncelikle, bunu yıkmamak lazım..Ailesi de basit düşünen,bencil,sömürü edebiyatı yapan insanlar ışte...Bu durumda hediye almak,deger verici aramalar sohbetler falan onlar icin pek de anlam ifade etmeyen davranışlar.Bundan sonra ne yap,ne de bekle derim.Mesafe güzeldir hele ki bu tarz insanlara karşı bambaşka güzeldir,yorulmazsin...

Biraz mesafe biraz.
Mesafenin olduğu ilişkilerde sorunlar zamanla unutuluyor ama mesafe yoksa yüz göz olunduğu için sürüp gidiyor.

Yüz göz olma sınırına gelmişsiniz hatta geçiyorsunuz.

En sevmediğim şey birine değer verirsin sana kötü şeyler alır hiç alma daha iyi sıkma canını muhatap olma resmi ol anlasınlar hatalarını

Niye olsun ki ailesinin 1 kuruş katkısı bile?
Onlar mı kullanacak?

Ben sizi kaprisli gördüm,

İyi olma çabanız varmış, onu yazmamışsınız ama ne olduğunu

çok ilginç bi yanıt. 1 kuruş katkısı olsun yada olmasın oğullarının kendi evine aldığı birşeyleri kullanmaya hakları yok. ayrıca blender setini gelin evi alır diyorlarsa 1 kuruş katkılarıda olmaları gerekir. ya katkı sağlasınlar yada susup otursunlar...

Hadsiz ,dengesiz ,cikarci ,paragoz insanlar ,
Aslinda onlar ogullarini daha yiyeceklermis ,hazmedemiyorlar evlenmesini ,
Senide kullandiklari surece severler ,Sen onlara vericen sen kendin icin harcatinca kotusun ,
Bosver erkek arkadasin senin tarafinda ,mesafe koy ,uzak ol,
Ayni yollardan bende gectim ,

bendeee geçtiiiimmm :))))))))))))

Erkek arkadaşımin annesinin doğum günüymüş. Geçenlerde. Ben her yıl kutlarım, hediye alırım (önemli değil ama konuyu ayrıntılamak adına ekliyorum genelde marka kiyafetler vs.)
:110: O kadın bana uyduruktan 2 tane kazak aldi şimdiye kadar dert etmedim tekini giydim tekini ihtiyaç sahibi birine verdim. Üstünde hiç gormuyorum dedi, oysa ki tarzim olmadığıni biliyor. Digerini de sirfkkirilmasin diye giydim. O benim aldiklarima bayildi, surekli ustunde goruyorum surekli zevkin cok iyi surekli erkek arkadaşıma Queen le bana bir sey alin falan diyordu. Ama bana doğum günümde herhangi bir hediye almisligi yok. Geçen sene kutlamadi da. Bu sene de unuttum, erkek arkadasim da unutmus. Aksam dedi ki bugun annemin doğum günüymüş ben de tüh dedim nasil unuttun, git hemen bi pasta al kadina dedim. Yok babam almis dedi. O aksam mesaj attim, doğum günü icin unuttum zaten bilmiyordum hatirlatan da olmadi ne olur kusuruma bakma cok üzüldüm diye uzun bir kutlama mesaji. Gördü ama cevap vermedi. Bugun de erkek arkadasimla görüştük annene parfum alacagim haberin olsun dedim. Ordan beyaz eşyalara bakmaya gittik ben bir kaç ürüne bayıldım. Derin dondurucu meselesini acmistim konu olarak, onu da seçtik ürünleri. Ama annesi, babasi, abisi ne gerek var su bu bir suru laf etmislee. Piyasayi arastiriyoruz dedik. Ordan çıktık. Baktigimiz yer yeni açıldığı icin ki cok iyi bir yerli markanin ürünleri cidden cok ucuzdu. Hafta sonu bitecek dedi adam kampanyadan icin. İnternetten baska yerlerden baktık cidden o markaya gore cok iyiydi urunlerin fiyati. Akilli buz dolabi, tv 124 ekran 3d, smart, full hd, 6 kapili derin dondurucu, mikro dalga hediye olarak da blender seti 150 tl lik bir ürün ortalama. Toplamda 6 milyara denk geliyordu. Aksam ben biraz uyudum, uyandiginda erkek arkadasim sana bir surprizim var dedi bugun heyecanla begendigin esyalari aldim dedi. Annem, babamla gittim dedi. Orda annesi tutturmus derin dondurucuya ne gerek var, babasi fiyat cok pahali alma diye. Urunlerin kalitesini anlatmis, videolarini izletmis. Babasi sinirlenip magazadan çıkmış. Erkek arkadasim da sinirlenip hepsini pat diye almis onlara inada. Sonra annesini magazaya götürmüş hediye secsin diye trip atip durmus da secememis. Falan neyse, ben de tekrar mesaj attim iste x teyze ne yaptini, esyalari begendin mi diye yine cevap vermedi gördüğü halde. Cok zoruma gitti. Hediye alsam mi? Bende ona mi cevap vermesem. İyi olmaya calistikca beni sogutuyorlar. Erkek arkadasim sen de cevap verme annemin huyundan nefret ediyorum dedi. Ne yapsam bilemedim. Hevesimi öldüruyorlar, biktiriyorlar.
Not: Esyalari tamamen erkek arkadaşım kendi maasindan ödedi. Ailesinn 1 tl bile katkısı yok.
Eklemeyi unutmuşum ; eşyaları pahali diye laf etmisler sonra da eşyalar onlarin eve gidecekti düğüne kadar ambalajini acmayin dedilerdi bize biz gelip acariz ggarantiden cikar demislerdi. Babasi demis ki siz evlenene kadar biz kullanalim Televizyonu. Erkek arkadaşım da çeyiz açılır mi demiş. Annesi de hediye verilem blender setini demis ki kiz evi alir. Erkek arkadasim da anne zaten hediye verdiler ha kiz ha erkek evi. Sanki erkek evinin alacaklarini kendileri aliyor Tovbe Yarabbim. İyice sinirlendim. Erkek arkadaşım aradi az önce sabah adamlari arayacagim ben işte olacağım erkenden git bugün eve götürmesinler esyalari. Düğüne kadar magazanin deposunda muhafaza etsinler dedi. Aksam ben is cikisi gider kagitlari ayarlarim dedi.
Evlenince birlikte odeyeceksiniz onlari ilgilendirmez kendileri alsa durumlari yoktur derdim ama. Benim yaptigimi yapin yaranmaya calistikca sevilmiceksiniz biz gittik koltuk takimini cok begendim kvdemde ay cok guzelmis dedi fiyatini duyunca su dahs guzelmis ben olsam sunu alirim vs demeye basladi dedim sen onu alirsin bn bunu alcam esim saolsun begendigimi aldi aldi diyorum ama beraber oduyoruz benm aldigim esyalar evlenmeden odemistim camasir makinesi haricini gerisini oduyoruz firina ne gerek var beraber kullaniriz altli ustluyuz dedi yine kvdem dedim senden firinmi alcam devamli evden eve firinmi tasinir zaten burnunun dikisin diyo bana birun dikligi deil ihtiyac dedim ben devamli baskasindan firin alamam dedim evini ayri diye bisey farketmiyo aileyiz diyo dedim aile degiliz genis aile kapsamina giriyorsunuz ama m.. Ile ben ayri bi aileyiz. Calisiyorum cikmiyorum die dariliyolar felan konustum ben calisan hamile bi bayanim gelip yatip dinlenmek istiyorum evimde sizde bacagimi uzatamiyorum istedigimi yapip yiyemiyorum hergun 12 saat calisiyorum 3 haftagitmedigim annemde 2 gun kaldim diye laf diyolar karisamazsiniz siz bana dedim 3 haftadir 2 gece kalmisim cenazemiz vardi bassagligi dileyen yok bunlarin sebebi senin gibi evlenmeden once iyi niyetli davranislarimdi devamli arardim hediyeler alirdim.kizi da hamile kvdesi kizimi cok yoruyo hizmet bekliyo diye dertlenen kadin tutmus bana halilari kapiya at hafifler zaten yikayalim dedi. Iyi niyetimi kaybettim 26 haftalik hamile birine dedigine bak kazik kadar oglun var cikarsin kapiya yikayamam hali yikamaya vericem dedim. Karnimdaki icin benim cocugum diyip duruyo koydugum ismi kucumsuyo ama bu kiz hali kaldirirsa o cocuga bise olursa diye dusunmuyo insanoglu cogdir simdiden mesafeni koy seni annenden ve senden baska dusunen olmaz. Yuvanin mutlu olmasini istiyosan yaptigim hataya dusup kvdenle altli ustlu olma

Sız okadar cok deger vermıssınız kı...
Cok cok resmı olun onemlı olan nişanlınızın ezdırmemesı canınızı sıkmayın
Kayınvalıdezedelerin arasına hosgeldınız

Dikkatimi cekti. Beyaz esya alınıyor demek ki düğün yakın. Neden erkek arkadasim diyorsunuz? Soz veya nisan yapmadiniz mi? Genelde nisanlim diye bahsedilir. Bu asamada da genelde x teyze degil x anne denir

Ne güzel herşeyi siz almaya çalışın,mesafe daha iyi insan daha huzurlu oluyor ;)

Back