Bıktım ya yardımcı olurmusunuz

aylinnxy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
11
3
28
Kızlar merhaba aşırı sinir oldum bi konuyu sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum eşimle aramız iyidir eglenırız guleriz sevgimizi gösteririz ama nedendir bilmiyorum şu son 1 haftadır sürekli büyük veya küçük bir konuda bana bi anda öfkelenip gerizekalı mal salak sen anlamazsın cahil cahil konusma tarzı cümleler kullanıyo uyarıyorum özür dilerim bir daha demicem diyo 1 gun sonra gene aynı tepkı gösterdımde ben senin eşin değilmiyim salak dediysem ne olmuş eşler söyler diyo bugun de ( cok basit bır olay ) eve su sipariş etmiştik o geldı yerıne gotururmusun dedım yok ılla burda kalacak dıye ısrar ettı ev dagınık kalmasın yenı ev aldık ınsanlar evımıze gelıyo dedım sen anlamazsın ne anlarsın sen dıyıp bagırmaya basladı sonra da cektı odaya gıttı uyumaya sımdı konusmuyorum sizce napmam gerek nasıl davranmam gerek

Evet yaptı tam olarak bu ama hıc boyle degıldı bu son 1 haftadır boyle 3 senelık evlıyız hıc duymamıstım bunları
Yani üç senedir sonra aniden bunları söylemeye başlaması ilginç.
Hatasını anlayıp af dileyene kadar konuşmayın bence, yemeğini de yapmayın.
Bırakın iyice burnu sürtsün.

Eşinizin ağzının ayarı yok siz de küçük seyleri büyütmeyin. Evinize gelenler de 5 dk sonra kaldirilabilecek damacanaya takiyorlarsa vay haline.

Eşinizin ağzının ayarı yok siz de küçük seyleri büyütmeyin. Evinize gelenler de 5 dk sonra kaldirilabilecek damacanaya takiyorlarsa vay haline.
Evımıze gelenler takmıyo kı yenı ev aldım hayalımdekı gıbı dızdım tabıkıde temız dursun ısterım konu burda damacana degıl o kaldırılır o sorun degıl sorun burda hemen ofke gostermesı sadece basit bır konu dıye ondan yazdım

ilk defa boyle yapiyosa evliliginizde.birseyin stresi altinda galiba ama yinede terbiyesizlil tabi.yuklu bir borcumu var
Borcumuz ıllakı var tabıkıde ama oyle yuklu degıl evımızı alabılmek ıcın arabamızı sattık onda bıraz zor geldı ve çocuğumuz da olmuyo tedavı gormemız gerekıyo paramız yok belkı de bu sorunlardan bunalmıs olabılır ama ne olursa olsun hoş bulmuyorum

Evet yaptı tam olarak bu ama hıc boyle degıldı bu son 1 haftadır boyle 3 senelık evlıyız hıc duymamıstım bunları
Hiç duymamış olsanız kapıya koyardınız bence. Bir de derim ne olacak diyor pismanlık da yok resti çekin. Ya da siz rest çekin diye bilerek yapıyor .

evet yasadigi zorluklardan dolayi size karsi sogukluk baslamis olabilir yani sebebi sizmis gibi gorebilir.bu yuzden kendince hakaret etmw hakki gormus. ya da sevginiz bitmis birbirinize yeni gozunuze carpiyor bu durum. bir koca karisinin tepkisinden korkar bu laflari soyleyince.size karsi korkusuda bitmis olabilir .

Sizi çok iyi anlıyorum sağlıkla huzurla mutlulukla oturun eşiniz 1 haftada böyle olduysa altında yatan nedeni bulmak lazım çok mu soyleniyorsunuz, borcu mu çok,eşiniz fazla mi gevşedi ...asla bunları kocanizi haklı cikarmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın yaptiginin bahanesi olamaz ama diğer arkadaşlar gibi hemen aldatıyor başkasını bulmuş ahlaksız falan da demeyeceğim.

İnsanız ve bazen duygularımıza hakim olamiyoruz. Sizin kirildiginizi da çok çok iyi anlıyorum, insan 3 yıldır görmediği bir şeyi görünce ;"ne oluyor" diye hayal kırıklığı yaşıyor ama asarip keserimlik bir durum da yok bence tabi siz kocanizi daha iyi tanırsınız.

Hiç duymamış olsanız kapıya koyardınız bence. Bir de derim ne olacak diyor pismanlık da yok resti çekin. Ya da siz rest çekin diye bilerek yapıyor .
Duymus olsam neden saklıyım kı duymadım resti cekmemı mı beklıyo bılmıyorum ama herkesın bı sabır noktası oldunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…