Bıktım ya yardımcı olurmusunuz

Öncesinde böyle değildi,1 haftadır böyle diyorsunuz.Ya sizin bilmediğiniz bir ruhsal hastalık nüksetti,ya şeker,troid benzeri bir sağlık sorunu var,ya da size anlatamadığı bir sorunu var kumar olur,başka kadın olur kaybetmekten korkmuyor demek ki ...

Teşekkür edıyorum guzel yorumunuz ıcın ınsanlar hemen 1 ufak seyde konuyu karı kıza getırıyo hepımız ani duygular yaşayabılıyoruz zaman zaman hepımızın sorunları var ben eşimin aldatma tarzı konularda ayagı oldunu dusunmuyorum daha cok ofke problemı ne dedını konustunu bılmedını dusunuyorum cunku bellı bı zaman sonra kendısını de cok pişman olup gonlumu almaya calısıyo benım problemim burda ben bunu nasıl çözümleyebilirim

Kaybetmekden korkmuyo degılde bır kez bosanma asamasına gidicektım asla bırakmadı ve bırakmak da ıstemez bılıyorum sadece ofke problemı oldunu dusunuyorum dedınız gıbı belkı seker vs acaba nasıl davranmalıyım tek problem bu eve geldınde her zaman guler yuzludur veya bırsey alınca zaman hep bana yapmak ıster bazı konularda aşırı dusuncelı hakkını yıyemem

Köprüleri yakmadan önce ikna etseniz bir doktora görünse tahlil yaptirsa iyi olur Kendimden biliyorum troid hastasıyım bir ara evde terör estiriyordum Gözüm kimseyi görmüyordu....

Konuşarak. Bu durumu ben eşimle yasasaydim olay anında değil sakinleştikten sonra konuşarak hallederim. Eşini en iyi sen taniyorsun.

Mesela damacanayi geldigi gibi degil de 10 dk sonra ;" aşkım sana zahmet damacanayi yerine getirir misin ?" deseydin tepkisi nasıl olurdu ? Bunlar sadece örnek. Birisi bana zaten yapacagim işi soylediginde ben sinir oluyorum ya da aynı iş 10 dk sonra da halledilebilecek bir işse ve karşımdaki söyleniyorsa da daraliyorum..gibi gibi

Evet yaptı tam olarak bu ama hıc boyle degıldı bu son 1 haftadır boyle 3 senelık evlıyız hıc duymamıstım bunları
İlgisini başkasına yonlendiriyordur belki. "Ben sana mi kaldım beni kimler beğeniyor haberin yok vb." Gibi tavırlara giriyor gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…